Seuraa 
Viestejä13878

Tähän ketjuun kaikki vinkit ja keskustelu miesten iskemisestä. Mitkä tekniikat toimii ja mitkä ei?

Veikkaan että asia on loppuun käsitelty alta aikayksikön eikä tarinaa riitä ekaa sivua pitemmälle.

Sivut

Kommentit (56)

Tämä voi olla ikävä uutinen monelle naiselle ja naisen puutteesta kärsivälle miehelle; kaikki miehet eivät ole kiinnostuneita kaikista naisista! Naisenkin on siis otettava huomioon se, että jotkut miehet vain ovat hänen tasonsa yläpuolella.

Tietenkin nainen voi mennä suoraan sanomaan miehelle, että kelpaisiko seksi, mutta kaikki miehet eivät tästäkään pidä. Esim. itselleni tälläinen nainen tuo automaattisesti mielikuvan naisesta kevytkenkäisenä. Tässä tilanteessa nainen asettaa itsensä sosiaalisen häpäisyn vaaraan.

Ns. vaikeaa leikkiminen on enemmänkin passiivinen reagointi iskemisen kohteena olevalta. Se on biologian keino karsia kosijoista ne, jotka eivät ole tarpeeksi voimakastahtoisia ja sitoutuneita päämäärään, eli lapsien hoitoon. Toinen yleinen virheellinen naisten iskutaktiikka on yritys tehdä kohde mustasukkaiseksi. Esimerkiksi jos tyttö on kiinnostunut pojasta X, niin tyttö alkaakin olla tämän pojan kaverin Y kanssa. Tämä on ihmeellisen yleistä, mutta enemmänkin itseään vastaan oleva taktiikka. Itselläni on tälläisissä tilanteissa mennyt kaikki kiinnostus tyttöön välittömästi.

Muisti pettää
Seuraa 
Viestejä89
Hubert J. Farnsworth
Tämä voi olla ikävä uutinen monelle naiselle ja naisen puutteesta kärsivälle miehelle; kaikki miehet eivät ole kiinnostuneita kaikista naisista! Naisenkin on siis otettava huomioon se, että jotkut miehet vain ovat hänen tasonsa yläpuolella.Näin on. Paikallinen alpha uros todennäköisesti saa seuraa lähempänä omaa tasoa. Sitten löytyy tyypit jotka etsivät vain itseä tasokkaampaa seuraa ja tyytyvät olemaan vaikka ilman jos ja kun sitä ei löydy. Sitten alkaa toimimaan se ensimmäisessä vastauksessa todetty syy

Entäpä nainen joka olisi kaikkien tason yläpuolella. Jos internettiä on uskominen, sellaista ei ole. En ole kertaakaan törmännyt ketjuun, jossa joku ukko ei suostusi pelehtimään ehdotetun daamin kanssa. Täysin epätieteellisesti laskien minulle olisi kelvannut 95% ehdotetuista. Minulla täytyy olla netin ultramacho maailmassa armottoman surkea vaatimustaso

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
MooM
Seuraa 
Viestejä7979
SamikoKu
Vatkain
Kysytäämpä näin päin että miten te miehet haluaisitte tulla isketyksi? Mikä on hyvä tapa lähestyä teitä?Eipäs käännellä ja väännellä. Neiti kertoo vaan kuinka iskee miehen.
Vastuunsiirtoa ei hyväksytä.Enpä voi sanoa, että olisin koskaan iskenyt miestä sillä tavalla, että olisin lähestynyt tyyppiä sillä ajatuksella, että tuon halua viedä kotiin. Minulla pää vaan toimii niin päin, että se panetus syntyy vasta kun henkilöön tutustuu sen verran, että juttelee ja näkee pitemmän pätkän.
Ja kun ei silloin aktiivivuosina ollut mikään kedon hento kukkanen, ei miehetkään juuri lähestyneet. Tietysti sellaisia illan viimeisen tunnin känniläisiä tuli, muta ne miessuhteet, joita oli, syntyi enemmän kaveripiiristä ja siihen liittyvistä ihmisistä ja usein melko tolkuttomassa kännissä. Ja siinäkin yleensä odotti, että toinen tekee aloitteen, koska ei halunut tehdä itseään naurettavaksi tms (Itsetunto oli melko kehno). Pari pitempää seurustelusuhdettakin näistä tuli, mutta kai noissa tiesi alusta asti, ettei tästä mitään tule.

Nyt pariutuneena ei aktiivista iskemistä kehtaa harrastaa siksikään (jos nyt edes osaisi), että ei kuitenkaan anna. Flirttiin viittaavaa toimintaa voi harrastaa vain niiden kanssa, joiden tietää tietävän tilanteen. Ne omat kiusaukset ja vakavammin otettavat tunnustukset muilta ovat tulleen lähinnä tutuilta, jotka ovat syystä tai toisesta katsoneet asiakseen paljastaa kiinnostuksensa. Erittäin harvoin (kerran) nämä ovat käyneet yksiin sen kanssa, että itse olisi ollut ko. henkilöstä vakavammin kiinnostunut.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Koska Naisten iskeminen -ketjussa ongelmoidaan miten iskeä nainen, niin kyllähän tässä ketjussa pitää saada pähkäillä miten iskeä mies. Toisessa ketjussa on tuotu esille että naisen pitäisi tehdä kotityöt seksihepiin pukeutuneena.

Haluaisin tietää että mitä ihmeen seksikästä on nimenomaan kotitöiden tekemisessä? En ole koskaan myöskään ymmärtänyt miksi miehet unelmoivat sairaanhoitajista. Mitä eroottista on siinä että puhdistaa ihmisten paiseita, pistää heihin rokotuksia, mittaa painoa jne.? Asu? Noh, niitähän saa toki netistä. Vai onko siinä ideana se että mies haluaa taantua pikkulapsen tasolle olemaan hoivattavana?

K18-sivustoilla minuun toisinaan ottavat yhteyttä nuoret miehet jotka haluaisivat tulla siivoamaan kotiani ja auttelemaan kaikenlaisessa askareessa, osa näistä jotenkin erityisellä tavalla pukeutuneena. Olisikohan orjuus se idea mikä tekee joidenkin mielestä kotitöitä tekevästä ihmisestä erityisen eroottisen? Minulle tämä ei nyt aukene.

Toki voin kiskaista eroottisehkot vermeet päälle jos se miestä jotenkin innostaa, mutta en kyllä ala niissä mitään siivoushommia tekemään. Muutenkin tuo pukeutuminen on itselleni hyvin pitkälti autoeroottinen juttu sen vuoksi että jos on joku mies ihan oikeasti siinä pällistelemässä kun olen pukeutunut eroottisesti, siitä tulee vähän kiusaantunut olo - johtuu taas kerran alemmuudentunteista ja peloista että on itseasiassa naurettava. Jos mies lisäksi menee jotenkin vaisuksi (koska on kiihottunut), tulee mieleen että nyt se on ihan mykkänä kun sitäkin nolottaa että tässä näin pelleillään.

Mutta joo, ei minulle oikein muutakaan tule iskemisestä mieleen kuin tällätä itsensä, kun ei miksikään erinomaiseksi flirttailijaksi ja supliikiksi itseään osaa tuntea, vaikka kyllä keskustelu (kokemukseni) mukaan luonnistuukin, hivenen ehkä kankeasti mutta kuitenkin. Olisihan se tietysti ihan hienoa sekin jos nimenomaan persoonallisuutensa saa jonkun hurmattua, ilman että pitää olla "karamellipaperiin kääritty" ja tyrkyllä. Tietty jonkinlaisia hurmaantumisia on saattanut tapahtuakin tässä vuosien varrella, mutta aika harvinaista se kai on että ensin kiinnostuu toisen mielestä ja sitten kehosta. Tuollaiset viritelmät kai helpoimmin jäävät kaveruuksiksi.

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä18401
SamikoKu
Tähän ketjuun kaikki vinkit ja keskustelu miesten iskemisestä. Mitkä tekniikat toimii ja mitkä ei?

Veikkaan että asia on loppuun käsitelty alta aikayksikön eikä tarinaa riitä ekaa sivua pitemmälle.


Veikkasit väärin

Jaa että mikä toimii, no ainaskin se, että kysyä paukauttaa valomerkin jälkeen kollille jotta "meille, teille vai matkustajakotiin?"
Tollee kyllä joutuu naimisiin, jos muutaman kuukauden kuluttua hiippaa kultasepälle, ostaa kihlat ja lyö ne sitten ukon eteen ja tokasee jotta "siinä, ota tai jätä".

Siinä menikin sitten 20-vuotta elämästä jotta heilahti.

ps. oli siinä pari muuttujaa tieten tossa alkutilanteessa... että sitä vaan tahdon sanoa, että tilannehallinta kannattaa muistaa noin yleisesti eikä noilla sanoilla kylmiltään saa ku päänsä pipiks.

edit: miehet nyt on keskimäärin sellasia että kun niistä ottaa "niska-perse otteella" kiine ja kantaa kotio, niin soon hänes.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Naiselle ei oikein toiminut se, että ehdottaa sille sterilisaatiota ehkäisyksi ekoille treffeille. Mutta toimisiko miehelle?

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Reiska
Seuraa 
Viestejä5431
DedMoroz

edit: miehet nyt on keskimäärin sellasia että kun niistä ottaa "niska-perse otteella" kiine ja kantaa kotio, niin soon hänes.


Ei käy kiistäminen. Tiesittekö ettei ne miehetkä ole nii kummempia, samat jutut niihin toimii ko naisiinki. Tietty kulttuurin takia naiset harvemmin ostelee miehille tavraa ja biologisista syistä ko miestä tuppaa panettaa vähän enempi ko naisia. Mut kuitenki samoilla asioilla menestyy, huomion antamisella ja läheisyydellä.

Per se

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Ketjussa oli jo 2 sivua kun tässä viimeksi pyörähdin. Nyt jää sitten jälkipolville sellainen näkemys että ei muka kiinnosta naisia lainkaan miesten iskeminen; vetämättömät kantturat vain odottavat että miehet tulevat iskemään heitä.

Kyllähän tällaiseen ketjuun pitää vähintään 50 sivua saada. Vai pitäisikö kaivaa esiin ketju jonka itse aloitin aiheesta mies seksuaaliobjektina.

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä18401
Reiska
Tietty kulttuurin takia naiset harvemmin ostelee miehille tavraa ja biologisista syistä ko miestä tuppaa panettaa vähän enempi ko naisia. Mut kuitenki samoilla asioilla menestyy, huomion antamisella ja läheisyydellä.

Jasså. Kukas ne miehen sukat ja kalsarit sitten ostelee, tai puvut, paidat ja leivänpaahtimet

Mutta juu, kun miehestään tekee kuninkaan, niin sitä huomaa aika äkkiä olevansa kuningatar, ja jos siitä tekee luuserin, niin aika vilauksessa huomaa olevansa ex. Vaikka miehet ovatkin melko pitkäsielusia, jos sille päälle sattuvat.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat