Seuraa 
Viestejä3164

Vilkuilin taas jääkaapiani. Eräs jugurttitölkeistä toimi näköjään aikakoneena, sillä se esitteli kaksi päivää sitten mennyttä ´parasta ennen`-päiväystä. Toki testaan aistein tuon pakkauksen sisällön ennen kuin päätän, päätykö se jätteisiin suoraan vai ruoansulatusjärjestelmäni kautta...
Omatuntoni aktivoituu häijyksi aina, kun joudun heivaamaan vanhentunutta ruokaa. Siksi mietinkin, että voisin rauhoittaa sisäisen hyveyteni lahjoittamalla kukkaroni kannalta siedettävän summan hyväntekeväisyyteen joka kerta, kun ruokaa jää pilaantumaan.
Mutta minne lahjoittaisin? Ja onko ideassa edes ideaa?

Kommentit (2)

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Rippileirillä aikoinaan yksi tyttö jonkinlaisessa uskonhurmassaan päätti että alkaa jatkossa puremaan itseään sormeen aina kun sattuu kiroilemaan. En tiedä onko päätös pitänyt.

Kyllähän omaa mieltään voi huojentaa ihan millä vaan kikalla minkä sattuu keksimään. Sitä ei oikein muilta voi kysyä että toimiiko tämä, kun kysymys on omasta mielestä, ei muiden. Mutta tuon jogurtin suhteen olisin huoleton, sillä eihän se kauhean nopsaan pilalle menee. Viikonkin ylivanhaa voi syödä vielä ihan surutta. Kyllä se nenä kertoo miten asiat ovat, jos ei ole tukossa.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Piru Naiseksi
Mutta minne lahjoittaisin? Ja onko ideassa edes ideaa?

Lahjoita WWF:lle, koska luonnoltahan se liikatuotanto on pois. Sopivaa voisi olla lahjoittaa aina sen tuotteen kuluttajahinta kerrallaan, minkä on heittänyt pois.

Hämmentää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat