Seuraa 
Viestejä43

Myytinmurtajissa ajettiin kaksi samanlaista rekkaa nokakkain 80km/h nopeudella niin että väliin jäi henkilöauto. Kaljupää (Jamie) kertoi lopussa että voima vastaa yhden rekan törmäystä 160km/h nopeudella kiinteään seinään. En ole insinjööri enkä akateemisesti sivistynyt mutta jäin kummastelemaan "ammattimiehen" mielipidettä rekan nopeuksista!? Ehkei hänkään ole "lukenut..." vaan riittää kun pärjää TV:ssä

Kommentit (8)

V.A.Littaa
Seuraa 
Viestejä873

Olisiko tarkoittanut tuota kokonaisjyssäystä nimenomaan sen henkilöauton vinkkelistä. Muutenhan rekkaan tietystoi kohdistuu vain se 80 km/h törmäys jos ajaa nokikkain päin samanlaista ja samaa nopeutta ajaavaa rekkaa.

jvc+2010
Myytinmurtajissa ajettiin kaksi samanlaista rekkaa nokakkain 80km/h nopeudella niin että väliin jäi henkilöauto. Kaljupää (Jamie) kertoi lopussa että voima vastaa yhden rekan törmäystä 160km/h nopeudella kiinteään seinään. En ole insinjööri enkä akateemisesti sivistynyt mutta jäin kummastelemaan "ammattimiehen" mielipidettä rekan nopeuksista!? Ehkei hänkään ole "lukenut..." vaan riittää kun pärjää TV:ssäNo joo eihän se vastaa, mutta karkeistettuna, taitaa siellä keskellä olevalle olla myöhäistä ryhtyä laskeskelemaan, nopeuden ja massan kertymistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

aika lähellehän se sitä vastaa. se auto välissä on vaan vähän törmäystä hidastava eriste.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Jossain jaksossa katsojat mainitsivat asiasta ja he kokeilivat asiaa käytännössä. Tosiaan Jamie oli väärässä.

muoks:
Ai tuo olikin jo mainuttu..

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
0-0
Ajatellaan kahden samanlaisen vastakkain törmäävän auton väliin paperia tms. Se ei liiku - MOTKäytännössä liikkuu. Täydellisessä simulaatiossa ihannetapauksessa teoriassa se ei liikkuisi. Mutta todellinen maailma ei ole sellainen.

Mutta ei sen pitäisi paljoa liikkua kuitenkaan. Todennäköisesti se menee kuitenkin rikki.

くそっ!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat