Seuraa 
Viestejä2645

Hei, kiitos ihmiset mielenkiintoisesta vuodesta täällä psykologia foorumissa.
Toivottavasti 2013 tuo tullessaan hyvän vuoden, ettei ihmisillä olisi itsetuhoisa tai muuten p***a vuosi, keskittykää mieleisiin tekemiinne niin eiköhän hommat luista.

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

Sivut

Kommentit (21)

deep'n'dark
keskittykää mieleisiin tekemiinne niin eiköhän hommat luista.Kuinka se tapahtuu ilman vapaata tahtoa? Pitääkö lukea raamattua tai kuunnella kosmista suhinaa, jotta osaa ennakoida infernaalisen vyörytyksen?

deepndark
Seuraa 
Viestejä2645
Shriek
deep'n'dark
keskittykää mieleisiin tekemiinne niin eiköhän hommat luista.Kuinka se tapahtuu ilman vapaata tahtoa? Pitääkö lukea raamattua tai kuunnella kosmista suhinaa, jotta osaa ennakoida infernaalisen vyörytyksen?Sen tilalla voi noitua, manaat itsellesi lisä poveria. Ja pitää muista että henk ilökohtaiset ongelmat on niin pieniä ettei kannata välittää. Ja globaalit ongelmat ei ole sinun syytäsi.

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Varaktori
Sen tilalla voi noitua, manaat itsellesi lisä poveria. Ja pitää muista että henk ilökohtaiset ongelmat on niin pieniä ettei kannata välittää. Ja globaalit ongelmat ei ole sinun syytäsi.Henkilökohtaisista ongelmista puheenollen. Tänä jouluna torttu on koristanut etupäässä ruokapöytiä, mutta ei kertaakaan wc-pyttyä tai housun sisälmystä. Suorastaan fantastista!

deepndark
Seuraa 
Viestejä2645
Shriek
Varaktori
Sen tilalla voi noitua, manaat itsellesi lisä poveria. Ja pitää muista että henk ilökohtaiset ongelmat on niin pieniä ettei kannata välittää. Ja globaalit ongelmat ei ole sinun syytäsi.Henkilökohtaisista ongelmista puheenollen. Tänä jouluna torttu on koristanut etupäässä ruokapöytiä, mutta ei kertaakaan wc-pyttyä tai housun sisälmystä. Suorastaan fantastista!Torttua wc pytyssä? Mitä v***a sen vessanpöntössä pitäis tehdä?

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047
Shriek
Kuinka se tapahtuu ilman vapaata tahtoa? Pitääkö lukea raamattua tai kuunnella kosmista suhinaa, jotta osaa ennakoida infernaalisen vyörytyksen?

eikai mitenkään. itselläni on ainakin sellainen tilanne, että tahtoni on vapaa. eriasia, jos olisin vanhuksena jossain laitoksessa, siellä vapaata tahtoa ei niin ole ja vanhuksia huumataan päivästä toiseen pysymään rauhallisina.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Veli Hopea
Seuraa 
Viestejä1249
deep'n'dark

Toivottavasti 2013 tuo tullessaan hyvän vuoden, ettei ihmisillä olisi itsetuhoisa tai muuten p***a vuosi, keskittykää mieleisiin tekemiinne niin eiköhän hommat luista.

Muistaakseni Jyrki Kataisella oli suunnilleen samanlaiset näkemykset.

http://www.youtube.com/watch?v=1H4byTP1q9s

New ideas are always criticized - not because an idea lacks merit, but because it might turn out to be workable, which would threaten the reputations of many people whose opinions conflict with it.

ISLAM: Mitä lännen tulee tietää (http://www.youtube.com/watch?v=sbLfpqBx2TU&feature=&p=3C7052B7ADA587B6&i...) (video)

abskissa
Seuraa 
Viestejä3654
Shriek
deep'n'dark
keskittykää mieleisiin tekemiinne niin eiköhän hommat luista.Kuinka se tapahtuu ilman vapaata tahtoa?

Ihan tuosta vaan, aivan kuten muurahaiset kantavat neulasia kekoon. Että lajityypillistä uutta vuotta vaan kaikille!

We're all mad here.

deepndark
Seuraa 
Viestejä2645

En tiedä teistä muista mutta vuosi 2012 oli mulle suht epäkiintoisa ja maaninen. Ei ole ollut määrätietoinen ja keskittynyt mun psykologinen puoli, mutta haluan saada asenteen kohdalleen 2013 - pitää tsemata ja auttaa itse itseään niin paljon kuin osaa.

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

abskissa
Ihan tuosta vaan, aivan kuten muurahaiset kantavat neulasia kekoon. Että lajityypillistä uutta vuotta vaan kaikille!Olisi tietysti mutkattomampaa, jos pelkät neulaset todellisuudessa riittäisivät. Ihmiset eivät vain päästä toinen toistaan niin helpolla.

Hyvää uutta vuotta ja antoisia keskusteluja minunkin puolestani kakille teille. Jätän tarkoituksella vapaaseen tahtoon liittyvät kommentit huomiotta, sillä mieluummin toivon kaikille muille tässä ketjussa hyvää kuin alan väittelemään.

PSYbuse
Seuraa 
Viestejä1365

Vuosi pitäisi aloittaa muutaman kuukauden mittaisella täyspäihteettömyydellä. Tulee tekemään tiukkaa mut kyllä onnistuu, kun vaan saa buukattua päivään tekemistä riittävästi. Tämä vuosi oli ihan sysipaska odotteluvuosi, toivottavasti ensi vuodesta tulee parempi..

Mielipiteeni voi muuttua, muttei se tosiasia, että olen oikeassa.
http://www.youtube.com/watch?v=1orMXD_Ijbs

Vierailija

Mä taas oon vetäny tässä lähiaikoina niin vähän kamaa ja lukenu jotain ihan täysin turhanpäiväisiä kirjoja että voisin aloittaa doussaamalla ihan viikon putkeen ja näkemällä hulttiokavereita.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Keskiyöllä pitää marssia pällistelemään kun muut syytävät rahansa taivaalle.

***

Tuli vähän paska olo kun luin yhden lehden läpi missä oli katsaus kuluneen vuoden tapahtumiin. Tuntui siltä että 8 v alkaa olla ihmistaimelle suorastaan hengenvaarallinen ikä. Tässä iässä voi tulla perheensä kiduttamaksi ja murhaamaksi, pedofiilin kidnappaamaksi tms. ja jos ei kukaan ihminen onnistu sinua rääkkäämään, niin sitten tapahtuu jokin valitettava onnettomuus ja nirri pois kuitenkin. Tämän ohella hengenvaarallista on myös olla jonkun lapsi, oli sitten nainen tai mies, iästä viis. Jos isukille tai äitsykille tulee joku ihme "nerokas oivallus" päähän, niin on kohta perhe vainaa.

Tulevalle vuodelle toivon että jokainen pimahtava ihminen tajuaisi aloittaa ne tappotouhut OMASTA ITSESTÄÄN ja sallisi lähipiirilleen sen että nämä saavat jäädä eloon, elääkseen itsensä näköisen elämän. ETTE TE SAATANAN HULLUT SITÄ PERHETTÄNNE OMISTA KUIN OMAISUUTTA ETTÄ SAATTE TEHDÄ SILLE MITÄ VAAN!!!

Noh, väärä kanava tällaisen tiedotteen laittamiseen, olettaisin (ja toivoisin).

Toivotaan sitten vaikka enemmän tolkkua ihmisten touhuihin ensi vuodelle!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat