Seuraa 
Viestejä13176

Kuulemma hirvee pula lähihoitajista.

Kannattaako ruveta, kun ravintola-alalla ei ole töitä ei kannata jäädä paljon mitään odotteleen.

Vuokrafirmastakin tarjotaan kerran viikossa jotain keittiötyötä. Eli sillä 300 euron tuloilla paljon elä. Kelasta saa työmarkkinatukea. mutta melkein saa tukiaisilla enempi rahaa kun nostaa täydet asumistuet ja hakee sossusta.

Jos tekis pimeenä ja sossusta nostaisi kaikki rahat myös niin tienasi enemmän.

Kommentit (2)

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156

Ei kai siinä, varmaan aika varma työpaikka ainakin olisi. Suosittelen ensin ihan vakavasti miettimään, että kiinostaako sinua tämä ala. Jos sinulla ei ole muuta kiinnostuksenkohdetta, niin varmaan ihan viisas valinta. Naisvaltaisena alata voi olla hieman epämiellyttävä, mutta ei kai siinä muuta. Luultavasti työtä siinä missä muukin. Eihän se palkka sinänsä edes ole huono, monesta muusta työstä saa paljon vähemmän. Lähihoitajat saavat paljon erilaisia lisiä.

Hoidettavat ihmiset ei aina ole parhaassa iskussa ja vanhemmiten aika epäystävällisiäkin. Sekavan ja aggressiivisen vanhuksen vaippoja tuskin on riemu vaihtaa. Vieraan iholle meno ja aito empatia saa olla hanskassa, muuten siitä ei tule mitään. Jos ei tajua toisen tunnetilaa voi olla nenä poskella joku päivä. Jos on sitä mieltä että pärjää parikin erää, pitää muistaa ettei hoitaja saa lyödä.
Naisvaltaisen alan riemuja on nokituksi tuleminen ja ikuisten kahvihuonejuorujen kuuntelu. Ne lyö mieluummin lähintä miestä kuin toisiaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat