Seuraa 
Viestejä29006

Asensin tossa juuri WRC2-tiatsikkapelin ja aioin alkaa sitä kovasti pelaamaan. Kyseessähän on siis rallinajopeli. Kävi kuitenkin niin, että peli ei toiminut odotetusti. Pelin alkuvalikot ja muut toimivat, mutta sitten kun tuli aika aloittaa itse ajaminen, peli jökähti ja windows laittoi virheilmoituksen, että ei toimi. Sen kummempaa syytä ei kertonut. Nno. Säädin ja ihmettelin aikani, kunnes emäntä sanoi, että ota pelistä äänet pois ja kokeile uudestaan. Niin tein ja kappas kuinka peli toimi. Mutta eihän rallia voi ajaa jos ei kuule. Emännällä on ollut samankaltainen ikävyys aiemmin ja siksi tiesi moista temppua ehdottaa.

Kysynkin, että mistä tämä johtuu? Käyttiksenä on windows 7. Äänikortti Realtek ALC662.
Ja että mitä voisi tehdä? Onko yleistä ja onko yksi monista win seiskan paskuuksista?

On menny muutenkin ihme säätämiseks. Paha jos ostais pikkulapselle joululahjaks rallipelin ja ratin ja polkimet, niin ensin isi kirois teknologian kanssa lopun joulua ja vasta sitten pääsis vesseli pelaan. Jos sittenkään.

Kommentit (3)

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006

Ja että mitä kaikkea noin niinku yleensä ovat sellaiset ongelmat, jotka keskeyttävät ohjelman virheettömän toiminnan?

Nimittäin sillä tavalla ihmetyttää, että kun tiatsikkani on alle puoli vuotta vanha ja sellainen joka vastaa pelin suositeltuja vaatimuksia. Toki kone on jo täynnä kaikenlaista paskaa, joka voi aiheuttaa jotain ristiriitoja sun muuta, mutta kyllä kai tiatsikallaan saa muutakin harrastaa ja silti pelit pelaa?
Oon varma että xp:llä toimisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
Sioux
Kokeiles asentaa uudet ääniajurit, poista huolella edellinen.

No mutta jee. Sehän auttoi. Poistin koko laitteen ajureineen veke. Käynnistin koneen uusiks ja windowssi itte asensi sen uusiksi. Sen kummempaa ei tarttenu. Kiitos vinkistä

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat