Seuraa 
Viestejä13621

Laitetaampa ketjua pystyyn vaikka itse en tiedä vielä tässä vaiheessa omaa kantaani edes kansalaisaloitteeseen koska en ole politiikan asiantuntija mutta aina hyvä jos saa julkisuutta nuo kansalaisaloitteet ja kansanäänestykset. Samalla ketjussa voisi käydä keskustelua mahdollisista vaikutuksista mitä eroamisesta seuraisi.

Laitetaan vielä ketjuunkin äänestys siitä pitäisikö EU:sta erota.

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/11

Kommentit (12)

bergepanther
Seuraa 
Viestejä4819

Ei pidä erota mikäli jäsemaksu on 0, nythän se on lähempänä miljardia. Pitää erota mikäli tolkkua ei rahoitusjuttuihin tule. Äänestin ei mutta heti kyllä mikäli nykyinen meno jatkuu. Paras olisi nykyistä huomattavasti löyhempi liitto.

Kun vuonna 1994 lokakuussa oli 1228261 järkevästi äänestäviä, niin tuo kansalaisaloitteen 50000 pitäisi helposti löytyä määräajassa. Ryhdynpä minäkin tästä levittämään tietoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

ainakin Suomen pitäisi uhata eroamisella, jos ei muuta. ei ole mitään järkeä, että näinkin pieni ja kylmä maa, jolta puuttuu öljy olisi suuren instituution nettomaksajana. ei se toimi silleen, pieni maa vaan velkaantuu ja on yhtä avuttomassa asemassa sen jälkeen kuin Kreikka nyt.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

mskomu
Seuraa 
Viestejä672

Hyvä olisi, jos päästäisiin irti, mutta en usko, että sillä olisi käytännössä mitään merkitystä. Vallan keskittäminen siirtyisi takaisin komissiolta eduskunnalle, mutta vallan keskittäminen jatkuisi yhtä kaikki.

Pseudohippi
Seuraa 
Viestejä14534

Suomi on YKssa nettomaksaja. Pitäisikö Suomen erota YKsta?

OECDssäkin ollaan nettomaksajia, WTOsta nyt puhumattakaan. Pitäisikö erota?

Noin ylipäätään kansainvälisestä yhteistyöstä aiheutuu Suomelle kuluja. Eiköhän lopeteta kaikki moinen hömpötys. Ottakoot muut maat omalla kustannuksellaan meihin yhteyttä jos ovat kiinnostuneita.

Sensuuri kärjistää yhteiskunnan polarisaatiota.

taucalm
ainakin Suomen pitäisi uhata eroamisella, jos ei muuta. ei ole mitään järkeä, että näinkin pieni ja kylmä maa, jolta puuttuu öljy olisi suuren instituution nettomaksajana. ei se toimi silleen, pieni maa vaan velkaantuu ja on yhtä avuttomassa asemassa sen jälkeen kuin Kreikka nyt.

Pienenä ja sivussa olevana ja hieman vieraita kaihtavana, olisi se Suomelle hyvä pysyä Eussa. EUssa ajanmittaan tulee muukalaisvihamielisetkin tottumaan vieraisiin ihmisiin ja suvaitsemaan muutakin kuin vain omaa suomalaisuuttaan ja itseään. Aika parantaa haavat

Metsiensamooja
Seuraa 
Viestejä565

Kyllä eroamiselle ja keskitytään oman maan asioihin. Montako rahareikää on lisääntynyt EU:hun liityttyä, sitä voi vain arvailla. Kun Suomelle tulee ongelmia ja suuria tappioita näistä velkakriisin takauksista ja lainasitoumuksista, niin syylliset ovat jo EU:n herrojen viroissa. Voi voi kapitalistista raha-ahnetta yhteiskuntaa, mihin vielä joudutaan.

seija

Pienenä ja sivussa olevana ja hieman vieraita kaihtavana, olisi se Suomelle hyvä pysyä Eussa. EUssa ajanmittaan tulee muukalaisvihamielisetkin tottumaan vieraisiin ihmisiin ja suvaitsemaan muutakin kuin vain omaa suomalaisuuttaan ja itseään. Aika parantaa haavatAiniin mamut tulee tekemään töitä halvalla ja suomalaiset kituuttaa, niinkö? Minusta se ei ole mitään haavojen parantelua, jos tänne tulee mamuja töihin ja suomalaisille itselleen ei ole töitä. Tul vähä offtopikkii.

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

metsiensamooja

Ainiin mamut tulee tekemään töitä halvalla ja suomalaiset kituuttaa, niinkö? Minusta se ei ole mitään haavojen parantelua, jos tänne tulee mamuja töihin ja suomalaisille itselleen ei ole töitä. Tul vähä offtopikkii.Mie olen tutustunu kaiken saatavissa olevan tievon avulla , tähän maahanmuuttopolitiikhan.
Johan sen pitäs pöljempiki hoksata, että maahan muuttoa puoltaa kaikki työnantajiin liittyvät puolueen ! Lisäksi on lanseerattu termit , Rasisti , Vihapuheet , sun muut joilla koitetaan maahanmuuttajiin kriittisesti suhtautuvat leimata roistoiksi, tai vähintäänkin natseihin verrattaviksi terroristeiksi.
Miksikä sitte oikeistopuolueet suhtautuvat hyväksyväksi maahanmuuttoon, ja jopa toivovat sen huomattavaa lisäystä ?

Syyhän on ihan yksinkertainen, maahan hankitaan ulkomaalaisia tekemään töitä omanmaan kansalaisia halvemmalla. Kyseessä on ikivanha keino kapitalistien voittojen lisäämiseksi .

( Ainahan muualta on tuotu rikkurityövoima, murtamaan usein oikeutettujakin lakkoja )

Kun meillä on huomattava määrä maahanmuuttajia , jotka tekevät työtä huomattavasti halvemmalla palkalla , kuin kotimaantyövoima, niin silloin on työnantajilla todelliset valtit käsissään laskea palkkatasoa , sekä ihmisten elintasoa.
( Kuten nähtiin Saksassa, muutama vuosi takaperin)

Nykyajan eurokriisit, ja rahoituskriisit, ovat kapitalismin kuolinkouristuksia !
Uskon että jo huomattavan lyhyellä aikavälillä , euroopan maissa ilmenee suuria yhteiskunnallisia ongelmia.
Mitenkä tyhjennät kauppojen hyllyt tuotteista, jos kansa tekee työtä lähes " orjapalkalla ".
Työn tuottavuus kasvaa, elikkä entistä lyhemmällä aikavälillä teollisuuden varastot on tuotteita täynnä , sekä kauppojen hyllyt. Mutta entistä lyhemmällä aikavälillä myöskin ihmisten lompakot tyhjenevät. Kapitalismi yskii ja kituu, kunnes jossainpäin puhkeaa sponttaanit mellakat olosuhteita vastaan , ja meillä onkin edessä maailmanlaajuinen kapina , rahaa ja sen omistajia vastaan. Voitta olla varmoja , että näin tulee käymnään´.

Tätä samaa povaavat monet talousoppineet, ja monet taloudessa toimivat , kuten miljardööri Soros, esimerkiski, ja jo aikoja sitte se kuulusa parta-Kalleki.
Eikä tuo ollut tuntematonta Henry Fordillekkaan.

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621

Maahanmuuttokeskustelu tässä on kuin pisara siinä meressä siitä mitä seurauksia todella on EUsta eroamisella. Vaikka olettekin osiltaan oikeassa/väärässä niin päätöstä EU:hun jäämiseen ei kannata ajatella pelkästään maahanmuuttajia ajatella.

Parisataa ääntä sai päivän aikana. Saa nähdä saako 50 000 ääntä kasaan puoleen vuoteen mennessä. Oikeusministeriön pitämä palvelu joka vaatii pankki/kännykkätunnistautumisen joka voi estää useimpien halukkaiden nimenlaittamisen listaan. Nyt ääniä on 1 962.

pinklin1
Seuraa 
Viestejä3346

Kyllä pitäisi erota. Perusteena on se mitä EU:sta jo tiedetään:

EU:ssa on meneillään liittovaltiokehitys, EU antaa USA:n viranomaisille pankkidataa päivittäin ja on laskunmaksajana Usan sodille, Suomi on sitoutunut antamaan USA:lle 50 miljoonaa vuosittain ja on lisäksi sitoutunut EU:n yhteisvelan maksajaksi, EU maksaa vapaamuurareille tukea maataloustuen nimellä.

Lisäksi ennakoin vaaran, että EU johdetaan vuosikymmeniä jatkuviin sotiin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat