Seuraa 
Viestejä45973

Selailin Youtubea ja päädyin tsekkaamaan tämän Macarena-biisin joka oli joskus '98 suuri hitti http://m.youtube.com/#/watch?v=XiBYM6g8 ... 8Tck&gl=FI

Me jouduttiin koko ala-aste tanssimaan tota. Ilmeisesti ei ollut mikään yksittäistapaus tuo Lounais-Suomalainen koulu.

Asia mitä silloin ei tajunnut, oli ton videon pervous. Tai en muista tuliko videoo nähtyä, mutta kappaleen sanat on melko selvästi ala-asteelaisille aika rajua tavaraa. Toki englannin vähäinen ymmärrys voi suojata. Mielestäni on melko huolestuttavaa että ala-aste iässä joutuu jo tällaisen seksin tuputuksen kohteeksi. Nykyään on vaikka Rihanna, tsekatkaa joku musavideo häneltä.. Aika pieni ero pornoon..

Miten nämä asiat vaikuttavat lapsiin? Entis aikaan MTV oli ehkä parasta runkkausmatskua mitä mielikuvitustaan käyttämätön teinipoika saattoi löytää. Nykyään on tietty netti. Ihmetyttää kyllä miten tällainen sallitaan/on sallittu jo vuosia maassa missä pedofiliasta ym ärähdetään aika äkisti (ei toki syyttä). Jengi kauhistelee jotain mitä tapahtuu vaikka Salatuissa Elämissä. Silti (hyvin mahdollisesti) samat ihmiset ostaa vaikkapa sen Rihannan levyn kolmasluokkalaiselle joululahjaksi.

Kommentit (11)

partalainen kuri
Seuraa 
Viestejä125

Viatonta hömppäähän tuo.

Joskus kouluaikoina oli kova juttu, kun kaverilla oli W.A.S.P.in "Fuck like a beast" -kipale kasetilla. Sitä sitten kuunneltiin salaa ja tupladekki-kasettinauhuri savusi 24/7. Voi niitä aikoja. Ei oo ikävä, vaikka välillä muistoissa käykin. Silloinhan paistoi aina aurinko ja telkkarissa oli 2 kanavaa. TDK ja Scotch -merkkisiä kasetteja sai R-kikkarilta muutamalla kympillä, jos ei kaikki viikkorahat ollu sijoitettuna merkkareihin.

I was born intelligent, but educaton ruined me

Mahtavaa jos kaikki olisi viatonta hömppää.. Rikoksen jatkuvuus ja (käsittääkseni) turmiollisuus on kuitenkin sitä luokkaa etten voi tuohon uskoa..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
penni
Seuraa 
Viestejä5145
Sorbus Aucuparia
Mahtavaa jos kaikki olisi viatonta hömppää.. Rikoksen jatkuvuus ja (käsittääkseni) turmiollisuus on kuitenkin sitä luokkaa etten voi tuohon uskoa..En usko tuohon turmiollisuuteen. Lapsilla on käsittääkseni nykyään melko korkea moraali.

Sehän on hienoa! Moraalikäsitykset vaan ovat melkosen vaihtelevaisia. Silti jees jossei se propaganda uppoo.

/edit: En henkilökohtaisesti tunne ketään 9-15 vuotiasta, siksi on vaikea sanoa. Mutta teeveen ja muun hömpän vaikutukset näkyvät valitettavasti jo alle kouluikäisissäkin. Eli rahaa, voittoa, materiaa jne.

mluluke
Seuraa 
Viestejä2880

Tämä on täsmälleen ensimmäinen kerta kun kuulen tuon kappaleen edustavan jotain muuta kuin toisesta korvasta sisään menevää hömppää joka tulee toisesta korvasta saman tien ulos.

Ja väitän, että 99,999999999999999999999999 prosenttia tuota kappaletta aikoinaan Suomessa kuunnelleista on aivan samaa mieltä.

Kanga
Seuraa 
Viestejä1327
mluluke
Tämä on täsmälleen ensimmäinen kerta kun kuulen tuon kappaleen edustavan jotain muuta kuin toisesta korvasta sisään menevää hömppää joka tulee toisesta korvasta saman tien ulos.

Ja väitän, että 99,999999999999999999999999 prosenttia tuota kappaletta aikoinaan Suomessa kuunnelleista on aivan samaa mieltä.


Tuolla prosenttiluvulla eri mieltä olevien määrä <1. Käytännön kokemus ja järki kuitenkin sanoo, että millä tahansa asialla on vähintäinkin yksi eri mieltä oleva, melkeinpä millä tahansa otosjoukolla mitattuna.

Riso abundat in ore stultorum

Tvomas
Seuraa 
Viestejä2371

Lännen rappiokulttuuria. Toista on paremmassa Pohjois-Koreassa ja Jamaikalla. "Chantataan" eli veisataan ylistystä Jumalalle ja tuomion tulta Vatikaanin, homoseksuaalisuuden ja muun Babylonin ylle. Puhumattakaan Neuvostoliitosta tai Venäjän homopropagandan kiellosta.

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

No nämähän on hieman kiisteltyjä asioita, että jääkö tajuntaasi vaikuttavia "viestejä" tai vastaavaa käytöstäsi jollain vivahteilla manipuloivaa aineistoa mieleesi. Siis vaikka katsoo/kuulee jotain, sitä kummemmin ajattelematta, meneekö se täysin ohi?

Aiheeseen liittyy myös pelit ja leffat jne. Hollywoodin muokkaama maailmankuva vaikuttaa ilmeisesti aika moneen ihmiseen, jotka uskovat olevansa rationaalisia ja ajattelevia, sekä tietävät leffojen olevan satua. Vertauksena vaikka jenkkien ulkopolitiikka ja sarjat kuten 24.

/edit: Uskoakseni kultturien rappio koskee lähes koko planeettaamme. Tässäkään asiassa se että naapurilla menee(kö?) vielä huonommin, ei oikeuta oman pesän likaisuuteen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat