Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Millainen olisi maailma, jos Amerikan Yhdysvallat romahtaisi huomenna?

Sivut

Kommentit (24)

Toinen tuleminen
Millainen olisi maailma, jos Amerikan Yhdysvallat romahtaisi huomenna?

Olenkin ihmetellyt että missä olet noilla amerikkaromahtaa jutuillasi, kiva nähdä että olet täällä taas meidän iloksemme.
Itseasiassa asia ei minulle kuulu, mutta minusta vaikuttaa että sinulla on jonkin sortin amerikkakompleksi.

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177
Liittynyt2.4.2005

Maailma menis pois tasapainosta, jos Ammeriikka romahtas.
Olishan ameriikan kohalla syvä kuoppa, no riippuu vähäsen siittä kuinka syvvhän se romahtas ? No seki monttu täyttys veellä, olis maailman merissä tillaa sulaaville jäätiköille. Niin että mikäpä se siinä, jos kykenet niin romahuta vain Ammeriikka , vaikkapa kilometrin syyvvyythen.
On se ennenki ollu veen alla, seku näytti telvisuunista ku ne löyvethin
suurien haikalojen hamphaita , ja vuottuse muita merkkejä, että soli
se aavikko ollu ennen merenpohojaa.Missäkhän se nyt se aavikko olikhan?
Oliko se Arizoona vai Utahhi ? Piruko se niin tarkoin muistaa.

Jos koko ihmiskunta katoais maapallolta, luonnon suhteen ei tapahtuisi mitään, ei niin mitään. Jos hyönteiset katoaisivat, koko luonto luisuisi sellaiseen epätasapainoon, että tuhoutuisi reilusti alle vuodessa. Siis kaikki makroelämä. Miettikää sitä.

Amerikka saa ihan rauhassa romahtaa mun puolesta. Sen jälkeen olot on samanlaiset ku suurimmalla osalla ihmiskunnasta, eli enemmistö ei huomaisi mitään eroa kurjuutensa määrässä, me pullamössöpaskiaiset ehkä jouduttais noin 10 kertaa parempiin olosuhteisiin köyhimpiin nähden entisen 100:n sijasta.

lierik
Seuraa 
Viestejä4922
Liittynyt31.3.2005

Kuka sitten tekisi Hollyvood elokuvia. Intialaisetko Bollyvoodeeneineen. Ei oikein käy. Helmiä tulee silloin tällöin jenkeistä.

Lierikki Riikonen

Venäjä hyökkäisi Eurooppaan tai ainakin Suomeen (ainoa länsimaisista rajanaapureista, joka ei ole liittoutunut), Kiina Taiwaniin ja rättipäät aloittaisivat ennennäkemättömän riehumisen ympäri maailmaa. Intia ja Pakistan ajautusivat ydinsotaan ja Israelin olisi pakko tehdä jotakin rajua turvallisuutensa varmistamiseksi ==> Iranin kokoinen kuoppa.

Venäjä muuten kasvattaa huomattavasti sotilaallista voimaansa nimenomaan lännessä. Katsokaa Ylen teksti-TV s. 112 ja uutiset.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Liittynyt16.3.2005
Teenager
tuskimpa mitään kummempaa... paitsi sotien suhteen. Jenkithän tarvitsee sotia noin kahdenkymmenen vuoden välein

Niinpä. Suuri sotateollisuus tarvitsee asiakkaita. Ja jos asiakkaista ei löydy tai ne ovat poliittisesti arveluttavia, niin helpointa on tietysti käyttää jo vanhentuneita aseita juuri näitä arveluttavia asiakkaita vastaan.

Otsikko ja aloitusteksti eivät vastaa täysin toisiaan. Tarkoitetaanko romahtamisella taloudellista romahtamista, sisällissotaa vai jotain muuta? Otsikko viittaa kuitenkin selkeästi millainen maailma olisi ilman Amerikkaa, tuskin Yhdysvallat mihinkään häviäisi vaikka siellä jokin romahdus tapahtuisi. Ja jos halutaan tietää millainen maailma olisi romahduksen jälkeen pitää tietää mitkä syyt ovat johtaneet tähän ennen kuin voimme arvioda muun maailman tilannetta. Virheellinen ja vajaa kysymyksenasettelu.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat