Seuraa 
Viestejä45973

Tänne voisi kerätä iloisia uutisia vastapainoksi maailman pahuudelle.

Oma iloinen uutiseni:

SAIN TÖITÄ!

Kirjoitteluni palstalle tulee siis vähenemään merkittävästi ja se on teidän muiden kannalta joko iloista, surullista tai yhdentekevää. (Omat rahani laittaisin tuolle viimeiselle vaihtoehdolle.)

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (38)

Kaikesta p*skasta huolimatta, kaikki ihmiset eivät ole vielä luovuttaneet! Maailmassa on vielä pyrkimystä ihmiskunnan uudistumiseen, henkiseen kasvuun ja olojen parantamiseen. Ja ilahduttavaa tietää on se, että muutos on joka ikisen kerran lopulta peitonnut taantumuksen!

Hyvä että sait duunia, toivottavasti ehdit vielä kirjoittamaan tänne! Good luck!

Tämä ihana ilma ... lapsenmielinen kun olen, rakastan lämpimiä ilmoja siksi, ettei tarvitse pukea "kuutta kiloa vaatteita päälle".

On ihanaa saada kohta jo kävellä sandaaleissa ... ja nauttia ystävien kanssa enemmän ulkona(kin) olosta.

Onnea ja mensestystä työhösi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Voi Deus

Suuri ja lämmin onnittelurutistus Mummolta! HUMPS ( Kuvittele tähän sopiva hymiö)

Mutta ethän ihan kokonaan meitä hylkää? Käy edes välillä meitä vähän virkistämässä

Mummo

Voi kiitos kaikille vastanneille vaikka pieni itsekorostus nyt jälkeenpäin nolottaakin. En vaan voinut hillitä kun oli niin hyvä fiilis.

Lisäys: Varmasti kirjoittelen jatkossakin. Viestien määrä varmasti pienenee, mutta ehkäpä onkin syytä panostaa määrän sijasta laatuun.

Deus Ex, onneksi olkoon työpaikasta.

Minun iloinen uutiseni on se, että pikkuinen löytökissan pentu, joka aluksi lymysi kirjahyllyssä kirjojen takana, tuli yöllä sänkyyni ja alkoi leipoa aivan vimmatusti samalla lujaa kehräten. Yön pimeydessä se uskalsi ottaa tämän rohkean askeleen. Risuja sille perheelle, joka muutti ja jätti emon ja pennun oman onnensa nojaan vanhan kodin pihalle useaksi kuukaudeksi nälkään ja kylmään. Onneksi tieto kantautui löytöeläintaloon, josta kissat käytiin loukuttamassa talteen. Ja minä sain itselleni karvaisen kumppanin.

Tämä olisi tietenkin sopinut kierrätys osastollekin, mutta laitetaanpa tähän. Vanhan polkupyörän korjauskustannukset olivat 126e, mutta se kannatti. Fiuke pelittänee vielä useita kymmeniä vuosia. Jesh!

Jokunen maalaili, ettei sillä olisi enää kevyt polkea, ketjut kun uusittiin myös, mutta puppua vain.. oli kuin olisi siivet saanut. Ylämäessä ei takapuolta tarvinnut nostaa eikä se alamäessä enää vempannut. Onnellinen uusio pyörän omistaja!

Työn osuus muuten 20e.. että silviissiin. Siitä näppäränä matematiikka ihmisenä ei kovin kummoista tuntiliksaa revi, jos nyt verrataan vaikkapa autokorjaamon tuntiveloituksiin.

Poeka tul klo 6:49 vain vajaan kolmen tunnin supistelun jälkeen - laitoksella oltiin vasta reilua puolta tuntia ennen kuin uusi elämä tuli maailmaan. 54 cm, 3950 g.. :)

Sitä keljutti niiiiiin pirusti..

Deus Ex. Tee työsi hyvin. Onnea!

Työnantajana tiedän, että hyvä työntekijä huomataan pidemmän päälle. Jos ei näin käy, vaikka tekisit työsi todella hyvin, etsi uusi työnantaja.

Aina sitä silti ehtii tännekin kirjoitella välillä. -Toivottavasti sinäkin.
Itselläni on myös vuoden ikäinen "natiainen" ja joudun ottamaan tai saan ottaa joitakin hoitovastuupäiviä, eli "isyysvapaata". Silloin jää aikaa lukea kommentteja ja kirjoitella niitä myös.

IHANA KUVA

Pitkä poika ja miten komea otsakiehkura!

Sydämelliset onnittelut isälle, äidille ja pienelle pojalle

Toivottavat

Mummo (ja Pappa, joka hälytettiin katsomaan vauvan kuvaa)

beeta
Poeka tul klo 6:49 vain vajaan kolmen tunnin supistelun jälkeen - laitoksella oltiin vasta reilua puolta tuntia ennen kuin uusi elämä tuli maailmaan. 54 cm, 3950 g..

Aika nopeaan tuli poika maailmaan, melkein yhtä nopeaan kuin minä, joka odotteli 20 min. Kevätihmisillä on kiire.
Onko tuo aika 6.49 aamu vai ilta?
Minä synnyin 18.35, mutta vasta 30.5 !!!
Ohoh, enää vajaa vuorokausi ja saan taas yhden vuoden ikälisää. Nyt tulin väärälle foorumille, täällähän piti kertoa iloisista asioista eikä vanhenemisesta.
Mutta summa summarum, aika hyvä syntymäajankohta, on odotettavissa pelkkää menestystä elämässä.

Tärkein melkein unohtui. ONNEA!

Lähetetty: Sun Tou 29, 2005 1:50 pm
Poeka tul klo 6:49

Onko tuo aika 6.49 aamu vai ilta?

Katsokaas nyt mitä ikääntyminen ja dementia tuo mukanaan.

PS: Tosi outo ilmiö. Copipeistasin alkuperäisen tekstin, jossa kirjoitusaika oli 12.50 pm eli todellinen aika 1:50 pm ja tuossa copipeistauksessa aika muuttui tunnin edelle eli reaaliaikaan kirjoituksen suhteen??? Vai onko jälleen järkeni jäässä?

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19804

Onkos tullut isukkiin vai muoriin tuo teitin söpöläinen?
Onnea koko perheelle.

Joulumuori

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Beetalle ja ennen kaikkea Beetan vaimolle ISO onnentoivotus itämaan tietämättömältä! Virtuaalinen kukkapuska ojennetaan.

Pojastasi tulee selkeästi jokin johtavassa asemassa oleva henkilö. Minun pomoni näyttää juuri tuollaiselta aina minut nähdesään ja kuullessaan tekemisistäni/tekemättömyydestäni...

Neutroni
Seuraa 
Viestejä44314

Katsos vaan, onnea Beetalle. Oliko tuo ensimmäinen?

"s&s&s kirjoitti:

Taitavat Beetan iloiset uutiset perheenlisäyksestä ja Nyytin kanssa puuhastelu voittaa Tiede-palstan mennen tullen.

Keskimääräisesti ehdottomasti, mutta on tällä palstallakin puolensa - edes pahimmat häirikkötrollit eivät sentään ala yöllä huutaa huomiota.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat