Seuraa 
Viestejä1784

Olen jo kyllästynyt lukemaan loputtomia jankkauksia maahanmuutosta, rasismista, Israelista ja palestiinalaisista.

Mutta tässä ikuisuusaihe, josta ei luultavasti voi keskustella koskaan liikaa.

[size=150:3i8z3r1i]Seksibloggari: Miksi pitäisi tyytyä vain yhteen kumppaniin?

Vibraattoreita ja yhden yön suhteita, niistä on Melissa Mäntylän seksiblogi tehty. Mäntylä haluaa julistaa nuorille naisille seksin ilosanomaa, sillä heidän seksuaalinen itsetuntonsa on heikentynyt ja orgasminsa vähentyneet.[/size:3i8z3r1i]

Tervetuloa tapaamaan 20-vuotiasta Melissa Mäntylää. Hänet tunnetaan ystäväpiirissään impulsiivisena suorasuuna, joka puhuu kursailematta seksistä. Hän aloitti sukupuolielämänsä yläasteen kahdeksannella luokalla. Hänelle seksi on luonnollinen asia, jota on turha häpeillä.

Kun ystävä kehotti häntä kirjoittamaan ajatuksiaan blogiin, hän otti haasteen vastaan. Hän alkoi blogata sänkypuuhistaan, treffeistään ja vibraattoreistaan, mutta myös siitä, että Suomi takapajuisesti hyväksyy sukupuolensa vaihtaneiden pakkosterilisoinnit.

Melissa Mäntylässä totta vie riittää pureksittavaa. Syyskuussa hänen yleisönsä moninkertaistuivat, kun hän aloitti City.fi-verkkolehden seksibloggarina. Sen jälkeen hänen rohkeuttaan on kiitelty, mutta hänen motiivejaan myös ihmetelty. Miksi hän haluaa kertoa julkisesti, että ajelee alapäänsä? Melissa myöntää nauttivansa huomiosta ja haluavansa hämmentää. Silti seksistä bloggaaminen on hänelle ennen kaikkea yhteiskunnallinen teko.

Tutkimusten mukaan 18–34-vuotiailla suomalaisnaisilla on aiempaa huonompi seksuaalinen itsetunto. He kokevat harvemmin orgasmeja, heillä on vähemmän yhdyntöjä ja enemmän haluttomuutta. Mäntylän mielestä se on hälyttävää. Hänen näkökulmastaan orgasmi on lähes kansalaisoikeus, ja naisten tulisi vaatia niitä kumppaneiltaan enemmän.

"Haluaisin myös olla varsinkin nuorille esikuva siitä, että on ok puhua ja tykätä seksistä." Ja Mäntylähän puhuu. Yksi lempiaiheista on itsetyydytys, jonka hän kertoo aloittaneensa jo ala-asteella. Tarjoilija suhaa pöydän ohitse, mutta Mäntylä ei hiljennä ääntään. Sen sijaan hän muistuttaa tutkimuksista, joiden mukaan naiset saavat kumppaninsa kanssa sitä varmemmin orgasmeja, mitä nuorempana he aloittavat itsetyydytyksen. Ja mitä enemmän orgasmeja, sen onnellisempi parisuhde.

"Mutta tällaista seksivalistusta koulussa ei anneta", hän harmittelee. Kun Riihimäellä syntynyt Melissa oli yläasteella, hän alkoi leikitellä sukupuolirooleilla....

...Annetaan hänen siis kertoa vielä parisuhteestaan, joka – tietenkin – rikkoo totuttuja normeja. Kun Melissa ja hänen poikaystävänsä lähtevät baariin, molemmilla on lupa herätä aamulla vieraan ihmisen kainalosta. He ovat polyamoristeja, joiden mielestä ihmistä ei ole luotu yksiavioiseksi.

Melissa arvioi, että hänellä on ollut noin 30 seksikumppania. Mustasukkaisuutta hän ei ole tuntenut koskaan. Hän ei myöskään pelkää, että poikaystävä jättäisi hänet muiden takia. On vain luotettava rakkauteen. Ja jos ajankäytöstä syntyy kiistaa, pitää sopia, milloin seikkaillaan ja milloin vietetään koti-iltaa.Sen Melissa kyllä myöntää, ettei satunnainen seksi aina ole kovin kummoista.

"Mutta se tuo vaihtelua ja jännitystä elämään."Myös yksiavioisten kannattaisi hänen mielestä löysätä kravattiaan. Jos puoliso pussailee kollegaansa firman juhlissa, eropapereita ei kannattaisi heti lähettää...


Täällä juttu kokonaisuudessaan
Seksibloggari: Miksi pitäisi tyytyä vain yhteen kumppaniin?

Mitä mieltä olette Melissan jutuista? Minusta hän monissa asioissa hakoteillä, ellei peräti täysin pihalla. Mennee valtaosin nuoren iän piikkiin.

Uudistunut virkamies: jokainen päivä on samankaltainen.

Sivut

Kommentit (61)

Näin tuon jutun itsekin, enkä voi kuin ihmetellä.

Koska fyysinen väkivalta taitaa olla poissa laskuista, parasta lienee jatkaa elämistä kuin näitä sekopäitä ei olisikaan ja kohdella heitä kuin ilmaa ja mielipiteitään kuin pierukaasuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Reiska
Seuraa 
Viestejä5434

Turhaan seksistä hyssytellään, minunkin mieletäni ehkäpä itsetyydytyksestä vois puuhua enempi, muutenki avoimemmin. Mutta onhan tuo myöskin yksityinen asia, jos joillekki on ok naida parisuhteen ulkopuolelle, naikoot. Ja miksi naisten pitäisi vaatia lisää orgasmeja, eikö miehiltä vaadita jo tarpeeksi? Eikö enempi pitäisi puhua yhdessä tekemisestä, eikä kahdesta soolosuorituksesta tai vaatimuksista?

Per se

jogger
Seuraa 
Viestejä2936

Fanaattista paskaa.

Foorumin salainen sääntö #1: Pienellä alkukirjaimella kirjoitetut aiheet lukitaan.
Foorumin salainen sääntö #2: Älä kerro kenellekään säännöstä #1 tai tulee bannit!

Ei kyse ole siitä, etteikö seksistä saisi puhua. Totta kai saa. Mutta nämä pellet haluavat heittää romukoppaan kaikki muut parisuhteelle olennaiset asiat: rakkauden, lojaalisuuden, luottamuksen ja vastuun ja alentaa ihmissuhteet kertakäyttötavaraksi.

Reiska
Seuraa 
Viestejä5434

Tuon kumppaneiden määrän ymmärrän sikäli että se antaa vähän perspektiiviä ihmisten eroavaisuuksista, mut kuinka pitkälle tuos tarvii mennä ymmärtääksee.. Blogisti itekkin mainitte ettei se satunnainen nii ihmeellistä yleensä ole.. Miks sitten vaivautua jos kotona on parempaa tarjolla?

Per se

kurremus
Seuraa 
Viestejä383

Tämmönen aiheuttaa vähän ristiriitaisia tuntemuksia::

15 vuotiaana toi ois ollu unelmien elämää.

Mikä se moraali on joka saa mut ajattelemaan itseään jakavia naisia lutkina, saastuneina? Onko se geeneissä vai onko se vain huonoa itsetuntoa, vai onko syy vain kulttuurissa?

Tiettyinä aikoina vuosista ja tietyissä elämäntilanteissa ei muuta ajattelekaan kuin pinppiä... Tuntuu silti että seksissä ja rakkaudessa on jotain pyhää mitä ei pitäisi niin vain turmella. Kristittyä moraalia . Ehkä sitä voitaisiin elää sellaisessa kulttuurissa missä mies kunnioittaa naista ja nainen miestä, ja jossa seksi on kevyt&leikinomainen ilo, jota voi harrastaa kenen kanssa tahansa silloin kun se tuntuu siltä? Olisiko se lähempänä taivasta?

Vai ei?

Jos mä jotain eukkoa rakastan niin olisin vihasta mustana jos tietäisin että toinen mies koskee siihen. Siinä ei kyllä ole mitään vikaa jos jotkut ei ole näin heikkoja ja hyväksyvät asian. Minä tuskin kykenen siihen koskaan...

Reiska
Blogisti itekkin mainitte ettei se satunnainen nii ihmeellistä yleensä ole.. Miks sitten vaivautua jos kotona on parempaa tarjolla?

Parhaimmillaanhan seksissä on kysymys nautinnon antamisesta ensisijaisesti kumppanilleen eikä pelkästään itselleen. Ja se taas edellyttää kumppaninsa hyvää tuntemista. Sellaista ei synny satunnaisten yhden yön juttujen kanssa.

15 vuotiaana toi ois ollu unelmien elämää.

Olenkohan jotenkin erikoinen, kun unelmoin estottomasta seksistä, mutta jo tuolloin vain yhden tytön/naisen kanssa?

kurremus
Seuraa 
Viestejä383
Fëanor

15 vuotiaana toi ois ollu unelmien elämää.

Olenkohan jotenkin erikoinen, kun unelmoin estottomasta seksistä, mutta jo tuolloin vain yhden tytön/naisen kanssa?Kun tarkemmin miettii, niin asia oli minullakin juuri näin.

Ja tosipaikan tullen enemmänkin pelotti ha ha!

kurremus
Fëanor

15 vuotiaana toi ois ollu unelmien elämää.

Olenkohan jotenkin erikoinen, kun unelmoin estottomasta seksistä, mutta jo tuolloin vain yhden tytön/naisen kanssa?Kun tarkemmin miettii, niin asia oli minullakin juuri näin.

Ja tosipaikan tullen enemmänkin pelotti ha ha!


Ja sitä paitsi useammasta kumppanista seuraa paitsi hitosti päänvaivaa, myös useampi anoppi! Ei liene sen arvoista.

Anomalia++
Olen jo kyllästynyt lukemaan loputtomia jankkauksia maahanmuutosta, rasismista, Israelista ja palestiinalaisista.Niin minäkin.

Mutta tässä ikuisuusaihe, josta ei luultavasti voi keskustella koskaan liikaa.

"Melissa: Miksi pitäisi tyytyä vain yhteen kumppaniin?"

Mitä mieltä olette Melissan jutuista? Minusta hän monissa asioissa hakoteillä, ellei peräti täysin pihalla. Mennee valtaosin nuoren iän piikkiin.
Juu ja ei.

On ihan mahdollista, että tämä "kulttuurievoluutiona" on pioneerityötä sille, että yhteiskunnan pienimmän yksikön sisällä merkitykset seksuaalisuudesta muuttuvat.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31338
Anomalia++
Mitä mieltä olette Melissan jutuista? Minusta hän monissa asioissa hakoteillä, ellei peräti täysin pihalla. Mennee valtaosin nuoren iän piikkiin.Kannatan kyllä seksin tabuuden poistamista, ei se lopultakaan ole sen ihmeellisempi elintoiminto kuin vaikka syöminen. Ja myös sitä että naiset lakkaavat historiallisen häpeilyn seksin suhteen ja vaativat ja ottavat mitä haluavat ja antavat ahdasmielisten jäkättää. Mutta en itse kuitenkaan olisi valmis vapaisiin suhteisiin, koska minä inhoan sitä alun viettely- ja itsenmyyntivaihetta. En myöskään tiedä ainoatakaan tapausta, en ole edes kuullut juttuja, joissa sovitusti avoin suhde toimisi vuosia niin, että parilla on yhteistä omaisuutta ja/tai lapsia. Mutta jos joku ei halua tai tarvitse elämänkumppanuutta ja löytää jonkun jonka kanssa pystyy sopimaan ehdoista, niin sen kun. Tehköön jokainen itse virheensä, kun tuosta ei mitään varsinaista yleistä haittaakaan ole. Varmaan se on hyvä rällästää nuorena niin ei siten myöhemmin tarvitse vatvoa että oliisko pitänyt kokeilla rajojaan kun sen aika oli. Vanhemmiten ehtii kyllä rauhoittumaan.

---
Seuraa 
Viestejä3561

Voihan se olla hivenen vaikea käsittää sellainen suhde, kun ei suomalainen oikein tahdo käsittää sellaistakaan, että voi käydä vastakkaista sukupuolta olevan kaverin kanssa syömässä, keilaamassa, leffassa etc.

Nämä on niitä normeja joita määritellään jossakin isossa kirjassa. Ihminen toimii kuten toimia kuuluu, koska se on sivistynyt tapa ja sen moraalikoodi on silmää miellyttävä. Se, että välillä tekee niin pirusti mieli toimia toisinkin, on tietenkin vain se sisällä asuva perkele joka yrittää saada pahuuden tielle, eikä ollenkaan mikään evoluution säilyttämä vietti jota yritetään tukahduttaa koska se vaan ei nyt käy. Ollaan suomessa ja luterilaisessa ilmapiirissä ja jos ei muuta, niin parempia kuin naapuri.

Olisi mielenkiintoista jos jossain olisi yhteiskunta jossa ei olisi mitään mikä määrittelisi parisuhdetta tai seksuaalista kanssakäymistä. Mielenkiintoisa siksi, että voisi kysyä miten niillä menee ja sen jälkeen voisi kysyä peilin kanssa, että no miten meillä menee.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat