Seuraa 
Viestejä138

Ylioppilaslehden toimittajat raportoivat asiasta joka on jokaisen hanuria lähellä.
Matkalla Turkuun (mihinkäs muualle) toimittajaneitsykäiset Vappu Kaarenoja ja Aurora Rämö väänsivät "kakkosen" pöksyihinsä ja saivat siitä jutun aihetta Ylioppilaslehden 100 -vuotisnumeroon.

Paskahousujen hajuton YL -raportti:

http://ylioppilaslehti.fi/2013/02/yl-ra ... a-turkuun/

"AR: AHAHAHAHAHAHAHAHAHH EI VITTU, KAKKASIN HOUSUUN! TÄÄ OLI PARAS IDEA MAAILMASSA AHAHAHAHAHAHH!

Kymmenen minuutin päästä:
VK: EI HELVETTI, NIIN MÄKIN! AHAHAHAHAHAHAHHAHHHAH! Ahahahaah ei haise, lämpöstä! Toi viereinen poika tsiigaa, kun mä nauran niin paljon."

Tempaus sai välitöntä julkisuutta, sillä kuten päätoimittaja Kaarenoja haastateltaessa toteaa juttua ei olisi voinut julkaista missään muussa lehdessä:

http://nyt.fi/20130201-ylioppilaslehden ... a-turkuun/

Nähtäväksi jää voiko kakka-aiheesta keskustella täällä. Aina ei voi.
viewtopic.php?f=13&t=56203&view=previous

Pals use Jesus' lap!?

Sivut

Kommentit (49)

Biff Fib
Seuraa 
Viestejä138

Toimittajakaksikko ei lähde tulkitsemaan performanssitekoansa. Tulkinta jää teoksen vastaanottajalle. Monet taiteilijat käyttävät samaa metodia, mennen jopa niin pitkälle että jättävät teoksen vaille nimeä, koska jo teoksen nimeäminen on tulkintaa ohjaavaa. Siten "nimetön" teoksen nimenä ei ole mielikuvituksen puutetta, vaan tietoinen valinta.

Mielestäni toimittajat olisivat mieluummin voineet tehdä performanssinsa eduskunnan lehtereillä. Siellä se olisi saanut konkreettista symboliikkaa tarpeellisella tavalla.

Pals use Jesus' lap!?

Huvittavaa on ensinnäkin suomalaisten odotettu suuttuminen ja toiseksi se, miten teolle etsitään kiivaasti syytä, jonka oletetaan vielä olevan tutkimuksellinen tai peräti taiteellinen. Minua oikeasti huvitti ihan helvetisti sen tempauksen järjettömyys ja sitten se, kun sai lukea ihmisten kommentteja, joissa vilisee esim. rikostutkintavaatimuksia, vaatimuksia hoitoon ohjaamisesta, jne., ja myös kaikenlaisia yrityksiä ymmärtää tekoa tieteen näkökulmasta.

Joku ilmeisesti kirjallisuustieteen tai taidehistorian kandi oli sitä mieltä, että toisella naisella on ollut "anaalisessa kehitysvaiheessa" jokin massiivisesti traumatisoiva kokemus, mikä on tietysti looginen päätelmä, koska kakkaaminenhan liittyy anukseen, ja kaikki valistuneet humanistit tietävät, että sieltä lähtee suora yhteys ihmisen persoonallisuuteen ja sitä myöten koko länsimaisen sivilisaation ymmärtämiseen.

Monet humanististen alojen opiskelijat ovat lähteneet myös analysoimaan housuun kakkaamisen sosiologiaa ja sen filosofisia ulottuvuuksia tuomitsematta tempausta sinänsä. Nekin ovat hauskoja tekstejä. Yksi opiskelija sanoo, että housuun kakkaaminen on avartava kokemus, koska siinähän on koko ihmisen elämän kaari. Ihminen kuoleekin todennäköisesti "kakat housussa jossain steriilissä hoitolaitoksessa".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei kykene ymmärtämään ideaa.. Vahingonkorvaus vaateen ymmärrän kyllä, sama tilanne on jos joku oksentaa taksiin.

Biffillä joku kakkakeskustelufetissi?

EV+
Seuraa 
Viestejä770

Viime yönä (olisko ollut JIM-kanava) tuli dokumentti Kalifornian pahamaineisesta Hillside stranglerista joka murhasi 10 naista kuristamalla ja erilaisia kidutusmetodeja loppua kohden suosien. Loppujen lopuksi selvisi että tekijöitä olikin kaksi, serkukset. Molemmat sosiopaatteja mutta yksinään kyvyttömiä noihin sairaisiin tekoihin. Kaksin aina kaunihimpi ja tulosta alkoi tulla. Toinen oli dominoiva osapuoli ja toinen myötäili.

Luulen kasvonpiirreanalyysin perusteella Rämön olleen tämän idean isä ja Freudin oppien perusteella olen päätynyt teoreemaan, että tytöt ovat molemmat saaneet pieninä ankaraa, vääränlaista pottakoulutusta. Sivuseikkana mainittakoon että todennäköisesti ovat seksisuhteessa keskenään vaikka se ei tähän (lähes) täysin epäseksuaaliseen tekoon liitykään.

EV+
... Freudin oppien perusteella olen päätynyt teoreemaan, että ...Sivuhuomautuksena totean vain, että tällaisista sanankäänteistä huokuu läpi se tosiasia, että ihmiset eivät todella usko freudilaiseen ihmiskuvaan, mutta heistä on hauska louskuttaa leukojaan sen oppien tahtiin, koska se on kulttuurisesti tavanmukaista.

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238

Jackassduudsonit olis varmaan tehnyt tuon jipon niin, ettei kenellekään bussissa olisi jäänyt epäselväksi, mitä on tapahtunut.

Vähän epämiellyttävältä tuntuu ajatus, että pitäisi istua bussissa tunti oman pökäleen päällä ja toivoa, ettei kukaan huomaa.

Sliippareiden kakkakepposet olivat parempia.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Turha, kirjaimellisesti paska juttu. Veikkaan, että Vappu Kaarenoja ja Aurora Rämö on jotain nk. pehmeiden tieteiden edustajia. Vaikka Helsingin yliopiston opiskelijat vissiin pakolla joutuvat tuon lehden rahoittamaan, niin ei kai se tarkoita että jutut voi olla miten paskoja tahansa.

Varmasti opiskelijoista löytyisi paljon parempia kirjoittajia. Sellaisia joilla olisi jotain oikeaa asiaa.

Zaibowski
Seuraa 
Viestejä1387

Dirty Sanchezit olisivat vielä syöneet tuotoksen, ovathan he valuttaneet ja juoneet jo toistensa hikeä. Jackassin porukka paistoi oksennuksensa, söi ja oksensi taas.

No totahan nykymaailma on, viihdettä ja kaupallisuutta.

Vierailija

Onhan se Turku vittumainen paikka, mut olisko tässä myöhästynyt Protesti Turun Sinapin myynnistä ruotsalaisille?

Veikkaan että on pikkasen ollu perse ruvella istua oman paskan päällä tunti.
Mulle sais aika paljo maksaa et tekisin saman tempun edes kotioloissa.

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238

Kerran aamutuimaan kävelin Aurajoen varrella. Siinä keskellä kaupunkia nojasi äijä puuhun aika huonokuntoisen näköisenä. Se oli pukenut päälleen oikein siistin vaateparren, johon kuului mm. valkoiset housut, ja sitä se varmaan parhaillaan katui. Tyylikkäästi oli hirmuinen satsi ripulipaskaa levinnyt housuihin, värjäsi laajalta alueelta housut haarusten kohdalla ja rannut valuivat pitkin lahkeita ja tursusivat purjehduskengille. Siisti näky. Ylioppilaslehden juttuun olisi syntynyt enemmän potkua jos kyseessä olisi ollut tuollainen lasti molempien toimittajien housuissa.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

MooM
Seuraa 
Viestejä8012
SamikoKu
Onhan se turku vittumainen paikka, mut olisko tässä myöhästynyt Protesti Turun Sinapin myynnistä ruotsalaisille?

Veikkaan että on pikkasen ollu perse ruvella istua oman paskan päällä tunti.
Mulle sais aika paljo maksaa et tekisin saman tempun edes kotioloissa.
Et tainnut lukea kunnolla. Sinapista ei ollut kyse, vaan kiinteämmästä tavarasta. Lisäksi todettiin, ettei kirvele, kun on kunnolla sulanutta. Ilmeisen voimaannuttava kokemus:
"On sellainen olo, että pystyy tekemään mitä tahansa. Selviää mistä tahansa"

Jotenkin outo ajatus, että housuun paskominen julkisella paikalla aiheuttaa moisen fiiliksen. Toisaalta, ainahan sitä hehkutetaan, miten hyvä on poistua mukavuusalueeltaan välillä. Kyllä ainakin minulle paskattomat pöksyt on todella se kotoisempi olotila, ja tuo tilanne todella tukevasti siellä epämukavuusalueella.

Minua huvitti kyllä se vilpitön ilo onnistuneesta suorituksesta. On se varmasti vaikeaa, jos oikeasti yrittää tehdä tuon.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat