Seuraa 
Viestejä2645

En tykkää kun TVstä tulee hysteerisiä tosielämään liittyviä laihdutusohjelmia ja muuta tarjontaa jossa ihmiset kisailee keskenään - ne itkee, ne dramatisoi ja saa aikaan negatiivisen fiiliksen. Ja pitääks niitä sarjoja olla tuhat erilaista joita pitkin päivää näytetään? En ole pakotettu niitä katselemaan, mutta oma mielipide on että ne saa minut pahalle päälle kun toi hysteerinen ja dramaattinen sekamelska luo epämielyttävän tunnelman.

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

Sivut

Kommentit (48)

Pseudohippi
Seuraa 
Viestejä14537
deep'n'dark
En tykkää kun TVstä tulee hysteerisiä tosielämään liittyviä laihdutusohjelmia ja muuta tarjontaa jossa ihmiset kisailee keskenään - ne itkee, ne dramatisoi ja saa aikaan negatiivisen fiiliksen. Ja pitääks niitä sarjoja olla tuhat erilaista joita pitkin päivää näytetään? En ole pakotettu niitä katselemaan, mutta oma mielipide on että ne saa minut pahalle päälle kun toi hysteerinen ja dramaattinen sekamelska luo epämielyttävän tunnelman.

Se on aivan selvä strategia esim. MTV3:n suhteen. Ilmaiskanavilla tuupataan halvalla tehtyä / ostettua roskaa jotta ihmiset menisivät maksukanaville.

Sensuuri kärjistää yhteiskunnan polarisaatiota.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Nykyään telkkarista tulee melkeinpä pelkästään erilaisia tositeeveeohjelmia. Ja ne kaikki liittyy jonkinlaiseen kilpailemiseen. Aika paljon pyöritään ruuan ympärillä. Kaikki tv-ohjelmat liittyy nykyään ruokaan. Paskaa. Missä vaiheessa tämä tositeevee-teema otti vallan? Ei minua kiinnosta katsoa itkeviä amerikkalaisia, kun ne aina vaan itkee ja tappelee ja dramatisoi ihan kaikkea mahdollista ja mahdotonta.

Sitten kaikki ohjelmat näytetään vähintään neljä kertaa uusintoina ja oikeastaan kaikki mitä telkkarista tulee on uusintoja. Samat sarjat näytetään kymmenen kertaa alusta alkaen uudestaan, samat leffat tulee joka toinen päivä uudestaan.. Kuinkahan monta kertaa esim Alien vs Predator on tässä viimeisen vuoden aikana tullut? Sanoisin että noin 250 kertaa. Varmaan tulee taas tänä iltana. Ja jos se tulee tänään joltain kanavalta niin huomenna toiselta kanavalta.

Joo kyllä se olisi hyvä siirtyä jonkinlaiseen Netflix tyyppiseen tai vastaavaan tarjontamuotoon että saa katsoa juuri sitä mitä itse haluaa. Siitä voisi silloin jopa maksaakin sen 5-10 euroa kuussa, minä ainakin voisin. Se olisi kaikkien kannalta varmaan parempi niin. Mainokset voisi unohtaa kokonaan tai toteuttaa jollain uudella tavalla. Jollain sellaisella tavalla mikä ei ärsytä ihmisiä. Koska nykyään mainokset ärsyttävät ihmisiä, varmaan ainakin suurinta osaa. Mikä onkaan sen ärsyttävempää kuin mainokset. Ne tunkee nykyään joka helvetin välistä, jopa youtubesta kesken videon pomppii siihen eteen ja keskeyttää elokuvien kuumottavimmat hetket typerästi ja on muutenkin helvetin ärsyttäviä. Nykyään ne vielä on niin ärsyttäviä ja huonoja. Tekisi kivoja mainoksia edes.

Pakkomainonta pitäisi kieltää lailla. Kaikki mainonta pitäisi rajoittaa jonnekin internetin yhdelle sivustolle jonne voi mennä katsomaan mainoksia jos haluaa tietää jostakin tuotteista. Mainossivusto. Kyllä siellä varmaan tulisi joskus käytyä. Nykyään vaan mainoksia tursuaa niin joka reiästä että niitä yrittää päästä pakoon ja ne vituttaa. Se on huono lähtökohta mainostajille että ihmiset on ärsyyntyneitä jo alkuunsa.

Paljon coolimpaa olla mainostamatta, tuputtaminen antaa kuvan epätoivoisuudesta. Laatumerkit harvoin edes mainostaa. Ei niiden tarvitse.

くそっ!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Flick
Seuraa 
Viestejä258

Eipä tuota ongelmaa ollut omassa lapsuudessa kun sieltä näkyi vain kaksi Ylen kanavaa ja MTV vuokrasi ohjelma-aikaa näiltä kanavilta.

Kanaviahan alkoi tulla 2000 -luvun vaihteessa enemmän joten ei kai laadukasta ohjelmaa kaikille kanaville yksinkertaisesti riitä. Kolmosella näkyy tuo kierrätys; ekaksi filmi tai sarja on maksukanavilla, sitten maksuttomilla kanavilla ja lopuksi SUBilla. Ja kun se rundi on ohi niin kohta alkaa uusintakierros....

Tahtoo monesti olle että firmat matkivat toisiaan, aikanaan oli paljon visailuohjelmia, sitten tv-sättejä, sitten keskusteluohjelmia, reality -ohjelmia ja nyt viimesimpänä kokkausohjelmia.

mut joo, samaa mieltä aloittajan kanssa, schaibaa on ihan liikaa.

PSYbuse
Seuraa 
Viestejä1365

Yksi viime vuosien parhaista päätöksistä oli luopua digiboxista Big Brother 2011 -hypen vanavedessä. Kun siltä soopalta ei voinut tv:ssä välttyä, sai koko idioottiboxi lähteä. Tv ainoastaan tyhmentää ihmistä nykyään. Se ei saa ihmisiä ajattelemaan asioita. Se ei kehitä ihmistä. Se saa massat valtaansa ja on massojen kontrolloinnin väline. Luopukaa siitä, hyvät ajattelevat ihmiset!

Mielipiteeni voi muuttua, muttei se tosiasia, että olen oikeassa.
http://www.youtube.com/watch?v=1orMXD_Ijbs

Goswell
Seuraa 
Viestejä12938

Hermostuttavaa touhua on muutenkin maksukanavat. Maksukanavia perusteletiin aikoinaan mainoksien puuttumisella, no elokuvissa tuo toimii, mutta muut ohjelmat.
O.k tuotemainoksia ei pahemmin ole, mutta ohjelmamainoksia ja nettipelimainoksia on sitten senkin edestä, todella ärsyttävä tapa on esittää täsmälleen samat mainokset tulevista, tai paremminkin loputtomasti pyörivistä ohjelmista sen kymmenen kertaa saman ohjelman aikana.

Minun mielestä noin.

deepndark
Seuraa 
Viestejä2645

Vastauksista päätellen en ole siis ainoa jota nämä asiat häiritsee. Mulla taitaa olla fobia nykyohjelmien suhteen. Sen sijaan että ne viihdyttäis, tunnenkin sen sijasta tuskaa. Ja olen samaa mieltä ettei ne ohjelmat luo semmosta fiilistä että niistä jotain oppis tai sivistäisi.
Pakollisen TV-maksun tultua meillä katsojilla pitäis olla jotain arvoa voida vaikuttaa TV'n tarjontaan.

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

deepndark
Seuraa 
Viestejä2645

Ai niin: eli kaikki aikansa helmet kuten 70's show, simpsonit, Mcgyver, kolmas kivi auringosta jne. Onks pakko näyttää niitä joka päivä - ne sais tulle 2 kertaa viikossa koska joka päivä ei tahdo löytyä intoa niitä tsekata.

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228

Telkkaria ei ole pakko katsoa eikä edes omistaa jos sieltä ei omasta mielestään katsomisen arvoista ohjelmaa tule. Vapaa valinta, toisin kuin YLE-vero joka on röyhkeää ja epäoikeudenmukaista riistämistä.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

deepndark
Seuraa 
Viestejä2645
Kosh
Telkkaria ei ole pakko katsoa eikä edes omistaa jos sieltä ei omasta mielestään katsomisen arvoista ohjelmaa tule. Vapaa valinta, toisin kuin YLE-vero joka on röyhkeää ja epäoikeudenmukaista riistämistä.Ei ole pakko niin kuin itsekin mainitsin aloituksessani, toisaalta palutteen antaminen medialle jota meille syötetään, on mielestäni oikeutettua ja paikallaan, koska sillä on iso rooli ja vaikutus meidän yhteiskunnalle.

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

iMuke
Seuraa 
Viestejä1356

Aikamoista soopaa on nykyään TV-tarjonta. Tajusin sen jo vuosia sitten ja telkka lähti tuvasta. En ole päätöstäni katunut, pikemminkin päin vastoin. Ja saan tuolle vahvistuksen aina kun satun jossain vieraisilla TV:ta katsomaan. Kokkiohjelmat, kilpailut ja se muu halvalla tuotettu soopa mitä sieltä tulee, ei ole katsomisen arvoista.

TV-tarjonta todellakin on nykyään täyttä skeidaa usein, mutta ei aina. Kuitenkin nämä jo mainitut tosi-tv jutut yms. "tahraavat" koko TV -tarjonnan mainetta nykyään. 'Suurin pudottaja - USA', 'Suurin pudottaja - Suomi', 'Hurja painonpudotus' ja vastaavat laihdutusohjelmat ovat ylittäneet jo oksennuskynnyksen. Se ylidramatisointi tosiaan, huh. Liv:llä kaikki on vielä ihan super...jotain; 'Supernanny', 'Supermarjo', 'Tanssin superäidit', 'Jutta ja superdieetit' jne. Kuka niitä oikein katsoo? Naiset? Sitten on vielä nämä ruokaohjelmat; 'Masterchef' - sekä Suomi että USA, Jamie Oliveria näkee aivan liian usein, lisäksi on nämä kurjat kuppilat yms. Kaikkein kyllästyttävimmät ovat kuitenkin Big brotherit ja vastaavat, kuten Jersey Shore. Lisäksi Voice of Finland/USA, Idols, Talent yms. ovat saavuttaneet saturaatiopisteensä jo aikoja sitten. Laulaminen ja musiikki on ihan kivaa, mutta rajansa kaikella..

Sen sijaan YLE:n kanavilta monesti tulee ihan asiallista ohjelmaa ja itse olen ainakin Teeman kautta oppinutkin paljon. Historiadokumentit ovat mielenkiintoisia ja Teemalta niitä monesti juuri tulee. YLE:n uutiset ovat myös ihan asiallisia ja itse pysyn maailman tapahtumista kartalla ihan hyvin niiden avulla (tietysti myös internetin avulla...). Myös mainoskanavilta tulee hyviä ohjelmia, mutta vasta yömyöhään, kuten joitakin hyviä rikossarjoja sekä joskus hyviä elokuvia. Tänään taitaa tulla Patriot, joka on laadukas leffa, tosin ties kuinka mones uusinta sekin.

iMuke
Aikamoista soopaa on nykyään TV-tarjonta. Tajusin sen jo vuosia sitten ja telkka lähti tuvasta. En ole päätöstäni katunut, pikemminkin päin vastoin. Ja saan tuolle vahvistuksen aina kun satun jossain vieraisilla TV:ta katsomaan. Kokkiohjelmat, kilpailut ja se muu halvalla tuotettu soopa mitä sieltä tulee, ei ole katsomisen arvoista.Niin nykyään on kohtuu helppo luopuakin TV:stä, kun netti täyttää tämän TV aukon. Olisitko yhtä helposti pystynyt, ilman katumusta, luopumaan TV:stä esim. 10-20 -vuotta sitten? Kyllähän sitä nykyään koneellakin pystyy vaikka DVD-leffoja katsomaan ja maailman uutiset ja tapahtumat seuraamaan sitäkin kautta.

Kuitenkin joskus TV:n kautta pääsee jyvälle maailmantapahtumista kohtuu selkeällä tavalla. Vaikkapa urheilutapahtumien tai maailman katastrofien yhteydessä TV on mielestäni ihan järkevä kapistus olla olemassa, sen kautta aika kivasti saa jonkunlaisen kuvan maailmanmenosta. Toki tietokoneen/internetin kauttakin saa asiat selville...

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
deep'n'dark
Kosh
Telkkaria ei ole pakko katsoa eikä edes omistaa jos sieltä ei omasta mielestään katsomisen arvoista ohjelmaa tule. Vapaa valinta, toisin kuin YLE-vero joka on röyhkeää ja epäoikeudenmukaista riistämistä.Ei ole pakko niin kuin itsekin mainitsin aloituksessani, toisaalta palutteen antaminen medialle jota meille syötetään, on mielestäni oikeutettua ja paikallaan, koska sillä on iso rooli ja vaikutus meidän yhteiskunnalle.Ainut todellinen palaute josta media on kiinnostunut, on katsojaluvut. Muu on kohinaa, valehtelua, tekopyhyyttä ja epäoleellista jeesustelua. YLE tosin ei ole kiinnostunut edes katsojaluvuista.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat