Seuraa 
Viestejä13878

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288538580616.html?pos=ok-nln

Hand job and happy ending?

Ei sitte tajunnu antaa tippiä.

Kommentit (9)

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

No, mitäs jos Anna-Leena olisi ollut Teijo-Taneli ja peukki olisi lipsahtanut persieeseen?

Moisesta tapahtumasta tuskin olisi raportoitu julkisesti? Syynä se että miehistä ei ole julkisesti vastustamaan häirityksi joutumista? Meinaan on aika jännä että jos nainen valittaa siitä ettei halua tulla ronkituksi intiimeistä paikoista, niin se on heti röhönaurun paikka.

Eivät miehetkään halua tulla kopeloiduksi ja sörkityksi kaiken aikaa kaikkialla. Tai jos niin olisi, niin terveyskeskuksen karvaisimmille isokouraisimmille lääkäreille olisi jatkuva jono tuseeraukseen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Veikkaan että tuo käsityöläinen on tehny isommat tilit sillä peukulla ku pelkällä hieronnalla. Nyt ilmeisesti oli naaraan jäykistelyä ja kiihottumisen astetta ilmeisesti tulkittu väärin tai sitte häräntappoase tuli vaan katumapäälle.

Vierailija
Rousseau
Syynä se että miehistä ei ole julkisesti vastustamaan häirityksi joutumista?Nooh, olenhan minä tuommosesta joskus täälläkin kirjottanu ja ihan positiiviseen sävyyn. Hieroja tosin oli naispuolinen, mutta ei valittamista.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
SamikoKu
Rousseau
Syynä se että miehistä ei ole julkisesti vastustamaan häirityksi joutumista?Nooh, olenhan minä tuommosesta joskus täälläkin kirjottanu ja ihan positiiviseen sävyyn. Hieroja tosin oli naispuolinen, mutta ei valittamista.Ok. Mutta miksi tässä Anna-Leenan keississä sitten ei päde se että pitää olla oikeus koskemattomuuteen? Arvelitko että hän kyllä tiesi mitä tulossa on? Tokihan ihmisen pitää saada uskaltautua hierojalle kotimaan lisäksi myös ulkomailla ilman että pitää arvailla ja yrittää tiristää palvelusammattia harjoittavasta tankeroenglannilla irti että mitä kaikkea palveluun sisältyy. Perkele jos minua alkaisi joku kääkkä ronkkimaan niin vetäisin kuonoon niin että rojahtaa. Tuskin ehtisin edes aivoillani asiaa ajattelemaan kun nyrkki lähtisi kiitoon. Tämä siis jos olisin hyvässä uskossa että tulen saamaan hieronnan, enkä jotain muuta. Sitä jotain muuta varten en tietysti ulkomaille lähtisikään, sillä siellä on kuppaisia ihmisiä joilta voi saada ihan mitä vaan.

...Meinaan... kaikki me emme ole kiimaisia kaikkia ihmisiä kohtaan. Jotkut ovat erittäin valikoivia.

penni
Seuraa 
Viestejä5145
Rousseau

Meinaan on aika jännä että jos nainen valittaa siitä ettei halua tulla ronkituksi intiimeistä paikoista, niin se on heti röhönaurun paikka.

Anna-Leena on jonkinlainen viestintäalan ammattilainen. Vaikea kuvitella että hän on huolestunut naisten häirinnästä Israelissa jonain ilmiönä. Tämä on vain joku henkilökohtainen asia jonka hän haluaa jakaa Apu-lehden lukijoiden kanssa. Hän ilmeisesti laskeskeli että kiinnostaa. Nyt taas puhutaan Anna-Leenasta tälläkin palstalla, vähän.

Vierailija
Rousseau
SamikoKu
Rousseau
Syynä se että miehistä ei ole julkisesti vastustamaan häirityksi joutumista?Nooh, olenhan minä tuommosesta joskus täälläkin kirjottanu ja ihan positiiviseen sävyyn. Hieroja tosin oli naispuolinen, mutta ei valittamista.Ok. Mutta miksi tässä Anna-Leenan keississä sitten ei päde se että pitää olla oikeus koskemattomuuteen? Arvelitko että hän kyllä tiesi mitä tulossa on?

Tokihan ihmisen pitää saada uskaltautua hierojalle kotimaan lisäksi myös ulkomailla ilman että pitää arvailla ja yrittää tiristää palvelusammattia harjoittavasta tankeroenglannilla irti että mitä kaikkea palveluun sisältyy. Perkele jos minua alkaisi joku kääkkä ronkkimaan niin vetäisin kuonoon niin että rojahtaa. Tuskin ehtisin edes aivoillani asiaa ajattelemaan kun nyrkki lähtisi kiitoon. Tämä siis jos olisin hyvässä uskossa että tulen saamaan hieronnan, enkä jotain muuta. Sitä jotain muuta varten en tietysti ulkomaille lähtisikään, sillä siellä on kuppaisia ihmisiä joilta voi saada ihan mitä vaan.

...Meinaan... kaikki me emme ole kiimaisia kaikkia ihmisiä kohtaan. Jotkut ovat erittäin valikoivia.
Epäilen että tämä naaras nyt vaan poikesi normikäytännöstä. Tahallisesti tai tahattomasti.
Ei missään kunnon paikossa "peukaloida pillua".
Ovat tainneet joutua alan mestaan joko tieten tai tietämättään.

Jos se jotakin on julkasemassa muutaman kuukauden sisään niin kyllä tuo Pennin motiivi kuulostais myös vahvalta.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Hyh, toivottavasti kyse ei ole mainostempauksesta. Ala-arvoista ja halpaa huoraamista olisi tuollainen, ja väärin niitä ihmisiä kohtaan joita oikeasti on ronkittu ja peukaloitu vasten tahtoaan.

Vierailija
Rousseau
ja väärin niitä ihmisiä kohtaan joita oikeasti on ronkittu ja peukaloitu vasten tahtoaan.
Luulisin että ei yleenä ole ronkittu vasten tahtoa.
Siitä saa hyvässä lykyssä potkut ja tipit jää vähiin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat