Seuraa 
Viestejä13176

Kohta tulee osakeanti ja vanhalla osakkeella saa 90 uutta osaketta, eli jotain muutamia senttejä maksaa jos nyt osake maksaa euron ja karvan päälle

200 eurolla saa esim. 20000 osaketta ja Talvivaarassa on 10-20 miljardin edestä malmia, niin hinta nousee siinä 35 euroon noin 3-5 vuodessa jos ei mene konkursiin.

eli 200 eurolla tienaa helposti sen 700 tuhatta euroa. Toki jos on enemmän osakkeita niin saa enemmän tai osakkeen hinta nousee.

Jos nyt ostaa, niin sanko ne antiin mukaan, eli Talvivaara tarjoaa lisää osaketta halvemmalla?.

Kommentit (5)

Toope
Seuraa 
Viestejä26059

Että mitenkä?

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176

1 euron osake ja osakeanti tulossa, niin myyvät varmaan halvalla että ihmiset ostaa.

Muutenhan se menee nurin jos ei saa lainoittajille rahaa tai vaikeentuu entisestään.

Hinta voi olla muutamia senttiä kappale eli sehän tekee eurolla jo kivasti

Justhan se oli sen 7 euroa, eli alas tultu ja paljon.

Osakeannissa myydään niille osakkeita kellä on jo, eli maksavat vähän vähemmän siitä mitä se muille maksaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Pojan salkussa on Talvivaaraa. Lupasin kustantaa antiin osallistumisen ihan vain sen vuoksi, että tuntuu ettei kaikki ole nyt sitä miltä näyttää. Talvivaara on vähän isompi kuvio kuin äkkipäätä luulisi. Se on määräänsä suurempi niin kuin tavataan sanoa. Kaivoksella on onnistuessaan potentiaalia ja kerrannaisvaikutuksia koko Suomen energia, metallinjalostus ja kaivausalaan. Nyt kun valtio on lähdössä yhtiöön isolla lisäpanostuksella, se kertoo jotain. Melkoinen laboratorio ja koelaitos meillä onkin siinä. Uutta tietotaitoa pukkaa koko ajan. Sitä kun ei mistään saa muuta kuin virheitä tekemällä, vahingoista viisastumalla ja yrityksen ja erehdyksen kautta. Kirjoituspöytämiehet ottavat homman haltuun silloin kun se on valmis ja toimiva. Ei ennen.

- Ubi bene, ibi patria -

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Se menee koska se pistetään menemään. N. 1/3 annista menee aavistukseni mukaan yhtiön vastattavia kuittamaan ja omistuspohjaan tulee sen myötä mukaan alan isoja poikia.

Pelkkää spekulointia juu, mutta kattotaan uudestaan 5 vuoden päästä

- Ubi bene, ibi patria -

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat