Seuraa 
Viestejä45973

Mielenkiintoinen animaatio planettojen radoista, jossa on otettu huomioon myös auringon liike linnunradan keskuksen ympäri. Olen aina ajatellut planeetojen vain kiertävän paikallaan pysyvää aurinkoa.

Video on vain satunnainen YT-pätkä, eikä ole mistään arvostetusta tieteellisestä julkaisusta. Ihmettelenkin, miksei asiaa kuvata näin esim. oppikirjoissa? Vai onko kyseessä pseudotieteellinen LSD-visio?

Onko tämä ollut aina tähtitieteilijöiden tiedossa? Ja jos on, miksi ainakin minulle koulusta jäi käsitys auringosta staattisena objektina? Jos ollaan tarkkoja, planeetat eivät kierrä aurinkoa vaan tulevat aina vähän perässä auringon "imussa"

http://www.youtube.com/watch?v=0jHsq36_NTU
http://www.youtube.com/watch?v=C4V-ooITrws

Kommentit (1)

Sattui tuollainen video tuonne oikealle, kun katselin linkittämiäsi videoita

Fibonacci's Fractals

http://www.youtube.com/watch?v=bE2EiI-UfsE

Spiraalimaisuutta on paljon enemmänkin, kuin on ymmärretty?

Jos kvarkkien oma sisäinen liike / paine on isompi kuin niihin kohdistuva ulkoinen liike / paine, laajenevat kvarkit koko ajan kolmiulotteisesti, samalla kuin kierrättävät keskenään itsessään olevaa asiaa, jolloin atomien sisäinen paine / liike saa atomien ytimetkin laajenemaan,

niin silloinhan laajenevat planeetat työntyvätkin pois päin laajenevasta Auringosta, mitäpäs muuta kuin, spiraalirataa pitkin?

Tämän väitteen tueksi esitäin havainnon valon yleisestä punasiirtymästä joka todistaa minun mielestäni sen että fotoneiden sisäinen liike / paine on suurempi kuin fotoneihin kohdistuva ulkoinen liike / paine ja siksi valokin laajenee kolmiulotteisesti ja vieläpä niin että se on havaittu asia?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat