Seuraa 
Viestejä16844

Uusinta Bond-leffaa katsellessa tuli mieleen että mitäköhän kaikkea tulevan agentin olisi paras treenata jo etukäteen ettei sitten tule itku ikenille pahan tosipaikan tullen.

Jos vihulainen käy vihjailemaan että kohta tulee poitsulle homoraiskaukset hollille, niin olisiko syytä jo etukäteen ihan harjoittelumielellä olla joitakin homokokemuksia plakkarissa vaikka ei yhtään luontaista homostelutaipumusta omaisikaan? Sitten kun iso paha setä käy kimppuun voi suhtautua viileän etäisesti tilanteeseen jossa ei ole mitään upouutta ja täten vastustaja ei pääse henkisesti niskanpäälle terrorisoidessaan agendin miehuutta.

Mitähän kaikkea muuta olisi syytä hallita etukäteen, paitsi etäinen asenne omaan kehoon ja siihen kajoavaan? Ainakin pitänee purra kanoilta päitä poikki että on karuissa oloissa helposti ruokaa saatavilla jos vaikka jonkin paskonärhin tai muun sontalokin näppeihinsä sattuu saamaan, maatessaan kivikossa kymmenen ampumahaavaa ympäri kehoa.

Kommentit (2)

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Dersu
Tykkääk nää ite ko laitetaan papana lukkuu, oikein toosissaan?Ei tykkäämisestä ole kyse, vaan siitä että agentti oppii olemaan välittämättä siitä mitä hänelle tapahtuu. Eli kun kidutetaan, ei saa murtua.

Mieshän voi nöyryyttää toista miestä sekä anaalisesti että oraalisesti. Ja naista kanssa, luonnollisesti. Voisi kuvitella että jonkinlaisia valmistautumiskursseja noihinkin asioihin on?

Mutta enhän tietystikään voi tietää että kuinka rankkaa se agentin koulutus oikeasti on. Joskus kun näitä Bondeja ja Bourneja katselee miettii että miten sen elokuvan juonen voisi laittaa vielä astetta rankemmaksi. Vaikka miten, mutta ehkäpä ei sitten ihan niin laajaa katsojapohjaa saisikaan...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat