Seuraa 
Viestejä25

Oletteko kiinnittäneet huomiota, että glukoosi-fruktoosisiirapilla on alettu korvaamaan sokeri: kaikki makeiset (paitsi suklaalevyt), jäätelöt, murot, mehut, leivonnaiset, pakastepizzat jne.

Kukaan ei tunnu kyseenalaistavan tätä teollisuudelle sokeria huomattavasti edullisempaa ja lukuisia terveyshaittoja aiheuttavaa ainetta. No, lääkkeitä ostavia potilaitakin tarvitaan ja miksiköhän... Ja että oikein "sokeri"vero.

Terveyshaitat, ks. esim.:
http://cancerres.aacrjournals.org/conte ... 8.abstract
http://www.mercola.com/article/sugar/sugar_cancer.htm
http://www.mtv3.fi/koti/ajankohtaista.shtml?1065168
http://virtaaravinnosta.com/?tag=glukoo ... sisiirappi
http://medianvahtikoira.blogspot.fi/201 ... aisen.html
http://www.terve24.fi/ravinto-ja-painon ... #kommentit

Kommentit (8)

Fruktoosi estää näläntunteen poistumisen erään uuden tutkimuksen mukaan, varmaan tämän takia lihavat ovat erittäin lihavia esimerkiksi usa:ssa, missä hedelmäsokeria käytetään runsaasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
heppanen
Oletteko kiinnittäneet huomiota, että glukoosi-fruktoosisiirapilla on alettu korvaamaan sokeri?



Kansa haluaa halpaa ja kilpailu on kovaa.

Tosin, ei meiltä ole mitään kysytty.

Kaikessa, missä pitäisi olla sokeria (myös suklaa), on tuota maissisontaa.

Ja lisäksi ei kerrota, paljonko sitä on, mutta maistuu pahalle, joten on paljon.

Harva pikkuleipomo käyttää aitoa sokeria ja voita leivonnaisissaan.

Vierailija

Aina kun löytyy jotain pahempaa niin originelli tuntuukin ihan hyvältä. Voi, sokeri jne.

Kyllä mä maistan sen siirapin ihan selkeästi.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä45960
MsHorton
heppanen
Oletteko kiinnittäneet huomiota, että glukoosi-fruktoosisiirapilla on alettu korvaamaan sokeri?



Kansa haluaa halpaa ja kilpailu on kovaa.

Tosin, ei meiltä ole mitään kysytty.

Kaikessa, missä pitäisi olla sokeria (myös suklaa), on tuota maissisontaa.

Ja lisäksi ei kerrota, paljonko sitä on, mutta maistuu pahalle, joten on paljon.

Harva pikkuleipomo käyttää aitoa sokeria ja voita leivonnaisissaan.




Hyvänä puolena tässä on se tosiaan että aukaisee mahdollisuuksia pienyrityksille tehdä tuotteita "Normaaleista"/"luonnollisista"/"paikallisista" raaka-aineista jotka rehellisen selvästi ja luotettavasti on kerrottu tuoteselosteessa.

Hevosenlihakin myytäisin hevosenlihana. Olisi outo maailma aluksi sellainen, totuudenmukainen, ottaisi aikaa totutella?

heppanen
Seuraa 
Viestejä25

Ainakin on hyvä levittää tietoa asioista näin netissä, tuttavilleen ym. ja katsoa tuoteselosteet jatkossa tarkasti; toivottavasti sentään tuoteselosteet pitävät paikkansa (tuli vaan mieleen kun Vital -sokeroidun tuoremehun huomasin muuttuneen "gluksu"-mehuksi, MUTTA yksi sortti samaa mehua oli mukamas edelleen sokerilla makeutettu!?

Lisää linkkejä:
http://www.taloussanomat.fi/tyo-ja-elam ... 112692/139

http://www.iltasanomat.fi/terveys/art-1 ... 94285.html

http://www.ts.fi/teemat/ruoka/209142/Mi ... idon+ruoan

Hienoa, että löysin alla olevan linkin - luulin jo olevani ainoa, joka ihmettelee kyseistä populistista artikkelia,''sokeri'mainosta, hesarissa. Surkuhupaisaa on, että tekstin kehyksenä olevat värikkäät karkit eivät tosiaankaan sisällä SOKERIA.
http://www.anttiheikkila.com/blogi/12-m ... sokerista/

Nobelaner
Seuraa 
Viestejä1772

Älyttömintähän on se että tuota samaa roskaa on myös suolaisissa tuotteissa. Tuohon toiseen ketjuun viitaten, olisiko tämä osasyynä siihen että Lidlin tuotteet ovat monesti halvempia? Siellä nimenomaan niiden omissa merkeissä on lähes kaikissa tuota älytöntä siirappia (meetvurstit ja makkarat ja muut vastaavat.)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat