Seuraa 
Viestejä45973

Kanaflunssaa Kotkassa. Useita kymmeniä kuolleita lintuja löydetty suositulta ulkoilualueelta Kotkan keskustasta. Nytkö Se alkaa?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (15)

Kotkan poikii ilman siipii. Tom Lehrer teki joskus laulun "Poisoning pigeons in the park", mikä silloin tuntui kovasti vitsikkäältä. Nyt joutuukin päivittämään huumorintajunsa taas kerran.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onko tutkittu kuinka ison osan väestöstä samanaikainen sairastuminen tarvitaan ennen kuin yhteiskunta romahtaa anarkiaksi?

En tiedä, onko vain viranomaisten propagandaa paniikin hillitsemiseksi, mutta huhuja liikkuu, että olisivat myrkytettyjä ne sorsat. Eivät kuulemma ole muuttolintuja, joten tartunnan saanti on hiukan hankalaa.

Oli miten oli, niin hiukan jänskättää jo.

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210

Ohhoijaa. Mitenköhän paljon pullasorsia ja pihalintuja kuolee nyt kipakampien pakkasten aikana nälkään, kun hysteeriset ihmiset lopettavat ruokinnan ennen aikojaan? Lintuinfluenssa on uhka vasta sitten kun sitä todistetusti löytyy Suomesta ja mahdollisesti ei sittenkään. Salmonellan saa todennäköisemmin kuin tipuflunssan pihalinnun p*sta. Ja jälleen kerran: Kuka pitelee kuollutta lintua tai linnun ulostetta paljain käsin eikä pese käsiään huolellisesti jälkeenpäin? Ansaitsee saada kaiken mitä saa.

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Jeesus kostaa teille pahat tekonne lähettämällä tänne pandemian. Siitäs saatte ja se on ihan oikein!

Gideon
Jeesus kostaa teille pahat tekonne lähettämällä tänne pandemian. Siitäs saatte ja se on ihan oikein!

Vien sut ja sun skinhead -koplas mukanani.

Deus Ex
Kanaflunssaa Kotkassa. Useita kymmeniä kuolleita lintuja löydetty suositulta ulkoilualueelta Kotkan keskustasta. Nytkö Se alkaa?

Mahdotonta sanoa, Sehän voi alkaa minä hetkenä hyvänsä. Mutta sen voi sanoa, mistä se ei ala. Ei Kotkasta, ei Suomesta eikä Euroopasta.

Jos ne linnut kuolee, niin ne pitää syödä. Syödäänhän tipuja muutenkin. Sama kai kuoleeko ne tautiin vai veitseen, kun kypsennyksen jälkeen ovat ihan yhtä turvallista ruokaa. Vai onko näin?

http://www.mmm.fi/el/art/lintuinfluenss ... kkeet.html
"Normaali ruuanvalmistuksessa käytetty lämpötila on riittävä tuhoamaan mahdolliset siipikarjan lihassa esiintyvät virukset."

"Suomessa myynnissä olevista elintarvikkeista ei ole mahdollista saada lintuinfluenssaa. Elintarvikkeiden ja ruoan käyttötottumuksia ei lintuinfluenssan takia ole tarpeen muuttaa. "

Vaan onhan nuo asiantuntijat ennenkin olleet väärässä...

Piru Naiseksi
Seuraa 
Viestejä3164

niin kannattaisiko ensi kyksynä jättää lintujen talviruokinta kokonaan aloittamatta? Silloinhan kaikki muuttolinnut lähtevät täältä, koska ravinnon saanti ehtyy.
Pari vuosikymmentä sitten kettuja rokotettiin syötein rabiesta vastaan. Olisiko mahdollista kehittää samantyyppisesti linnuille jaettava rokote lintuinfluenssaa vastaan vai saisiko rokotteen antaminen vain aikaan viruksen muuntumisen?

Sitä en ymmärrä, miksi tehdään ylipäätään mitään toimenpiteitä, se on rahan- ja energianhukkaa. Lintuinfluenssa on kaikista toimenpiteistä huolimatta levinnyt ja jatkaa leviämistään. Onko siis kyseessä vain kansan hämäysyritys, että yhteiskunta mahtaisi asialle jotain? Ei mahda, se on jo nähty, bakteerit ja virukset on maailman kuninkaita loppupeleissä. näin on ja on aina ollut. Mikromaailman paljon nopeataajuisempi elämänsykli ei ole ihmisten voitettavissa.

Menee rahaa hukkaan kaikkiin tuommoisiin suihkutuksiin sun muihin! Käyttäisivät nekin rahat köyhien hyväksi.

Ensi kerralla kun näette taas jonkun valkopukuisen suihkuttavan autonrengasta, miettikää, mitä hyötyä siitä loppujen lopuksi on. Miettikää!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat