Seuraa 
Viestejä1950

Lyhyesti: Higgsin bosonin löytyminen viittaisi siihen, että jossain vaiheessa tulevaisuudessa maailmankaikkeutemme rakenne vain romahtaa.

http://www.huffingtonpost.com/2013/02/1 ... 13053.html

Kommentteja? Muita lähteitä?

To refuse a hearing to an opinion, because one is sure that it is false, is to assume that one's own certainty is the same thing as absolute certainty. All silencing of discussion is an assumption of infallibility. - John Stuart Mill -

Kommentit (4)

Vahvistaa sen, että kortit ovat täysin levällään ja ristiriitaisia. Kaikkea esitettyä on vahva syy epäillä, pimeää ainetta, pimeää energiaa, higgsin bosomia... kaikkea, jopa alkuräjähdyksen käsitettä. Mikä vaan voi osoittautua väärinkäsitykseksi.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä46290

Tässähän enemmänkin hypoteesataan Higgsin bosonin todellisen massan suhteen (ei ole vielä varmistettu) jos se on oletettua hieman alempi tällainen romhtaminen voi jonkun hypoteesin mukaan tapahtua, massa voi olla myos isompi kuin on oletettu ja sillä omat juttunsa/hypoteesinsä..?

Mitä enemmän Kosmoksen tunkiota kaivaa sen enemmän tulee sieltä uutta esille, oletan että ihminen ei mitään "lopullista tietoa" saa tällä kaivamisellaan esille...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
jussipussi
Seuraa 
Viestejä46290
DrPomeroy
Vahvistaa sen, että kortit ovat täysin levällään ja ristiriitaisia. Kaikkea esitettyä on vahva syy epäillä, pimeää ainetta, pimeää energiaa, higgsin bosomia... kaikkea, jopa alkuräjähdyksen käsitettä. Mikä vaan voi osoittautua väärinkäsitykseksi.Niin on ja silti kaikki toimii itsestään kuin "junan vessa" ihan yrittämättä.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä46290

Tässä yksi esimerkki mihin asita johtaa jos vaan lukee eikä ajattele mitä lukee.

Uhkaava löytö käänsi laskelmat päälaelleen: maailmankaikkeus romahtaaNyt teoreettinen fyysikko Joseph Lykken on esittänyt Amerikan tiedejärjestön tapaamisessa, että hiukkasen löytyminen osoittaa maailmankaikkeuden päättyvän kymmenien miljardien vuosien kuluttua.Oikein selvältä näyttää, mutta sitten...siirrytään uskoon ja oletuksiin..

Lykken uskoo, että toinen maailmankaikkeus syntyy miljardien vuosien kuluttua ja syö nykyisen maailmankaikkeuden. Tuomionpäivää ei tarvitse kuitenkaan pelätä: paitsi että emme ole silloin muutenkaan olemassa, kaikki tapahtuu valonnopeudella.Ennustukset perustuvat oletukseen, kuinka paljon Higgsin bosoni painaa. Hiukkasen uskotaan antavan aineelle sen massan. Bosonin arvioidaan painavan 126 miljardia elektronivolttia, mikä on kriittisen paljon maailmankaikkeuden kannalta.

Pessimistinen laskelma perustuu oletukseen, että bosonin ja muiden alkeishiukkasten painot eroavat nykyisistä arvioista korkeintaan prosentin verran. Jos massat on arvioitu enemmän pieleen, maailmankaikkeus saattaa jatkaa laajenemistaan.


http://www.talouselama.fi/uutiset/uhkaa ... a/a2170485
Jos nyt odotettaisiin ne laskelmat siitä massasta....

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat