Seuraa 
Viestejä27212

Mitä sitten!
Koko saatanan eurooppa on ihan sekasin. Lopetetaan lihan syönti kokonaan niin ei tarvii pelätä syökö lehmää vai hevosta.

3³+4³+5³=6³

Kommentit (4)

JPI
Mitä sitten!
Koko saatanan eurooppa on ihan sekasin. Lopetetaan lihan syönti kokonaan niin ei tarvii pelätä syökö lehmää vai hevosta.Jos se ei lue tuoteselostuksessa, niin onhan se väärin. Itseäni ei kyllä hirveästi liikuta, vaikka olisi sinne ihmisiä jauhettu.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Eihän siinä muuta ongelmaa ole kuin se että onko ne hepoiset tungettu täyteen haitallisia lääkkeitä. Jos yksittäistä hevosta ei ole aiottu ihmisravinnoksi, sen sisuksiinhan on voitu tunkea mitä tahansa paskaa.

Jos ongelma on vain se että teurashevosten lihaa on väärissä tuotteissa, ongelma on lähinnä siinä että ihmisiä voi pikkaisen pänniä että he eivät saa itse päättää mitä syövät... Itse syön kyllä mielelläni (tervettä) hevosta ihan missä vaan muodossa, mutta merkinnät on syytä olla kunnossa. Mehän elintarvikkeista maksamme, joten meillä on oikeus tietää mitä tuotteissa on sisällä, vai kuinka?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
PeterH
Seuraa 
Viestejä2875

Paljonko sitä hevoisea ylipäätään löytyi? Ovatko ne olleet tyyliin 60% heppaa, vaiko mikroskooppisia määriä jotka ovat jääneet lihanjalostuslaitteisiin kun niitä ei ole puhdistettu kunnolla?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat