Seuraa 
Viestejä45973
David Ernest Duke (s. 1. heinäkuuta 1950) on yhdysvaltalainen entinen Louisianan edustajainhuoneen jäsen ja presidentinvaalien esivaalien osanottaja sekä republikaanien että demokraattien riveissä. Lisäksi hän liittyi vuonna 1967 Ku Klux Klaniin ja oli vuodesta 1974 vuoteen 1978 Knights of the Ku Klux Klan -järjestön (KKKK) suurlohikäärmeen (Grand Dragon) arvoinen johtaja. Hänen johtajakautenaan KKKK kehittyi maltillisempaan suuntaan eikä syyllistynyt rikoksiin.Noniin, en mitenkään erityisesti ole mikään David Duken fanipoika mutta miehen näkemykset monestakin eri asiasta tulee usein esille jopa täällä Suomessa, viimeksi kirjastossa.

Kokkolan kaupunginkirjasto ei päästä jyrkistä Israelin ja juutalaisvastaisista kannanotoistaan tunnettua Jussi Siitarista luennoimaan kirjaston tiloihin. Siitarisen oli tarkoitus luennoida maaliskuussa Israelin osuudesta terrori-iskuihin ja sionistimediasta ja propagandasta. Kirjasto perui tilaisuuden, kun sille selvisi luennon sisältö. Kun kirjastolle selvisi luennon sisältö, se päätti kieltää sen. Siitarinen aikoo valittaa ratkaisusta.
Kokkolalaista Jussi Siitarista on arvosteltu antisemitismistä ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Hänestä on jätetty tutkintapyyntö poliisille. Kun kirjastolle selvisi hänen luentonsa sisältö, se päätti kieltää sen.
-Arvioimme tapaus tapaukselta, ketkä voivat käyttää kirjaston tiloja. Siitarisen painattama juliste omasta tilaisuudestaan oli mauton, sanoo kirjastonjohtaja Susanne Forsberg.
Siitarinen aikoo valittaa päätöksestä kulttuuri- ja nuorisolautakunnalle.
-Päätös oli aivan uskomaton ja rajoittaa sananvapautta. Olisin vain halunnut kertoa asioista, joista media vaikenee, hän sanoo.

Siitarinen oli viime vaaleissa Sinivalkoiset-yhteislistalla kunnallisvaaliehdokkaana. Internetin blogeissaan hän on arvostellut jyrkin sanoin Israelia ja juutalaisia.


http://yle.fi/uutiset/kirjasto_sulki_ovensa_israelin_vastaiselta_luennol...

Siitarisen näkemykset perustuu pitkälti Duken näkemyksiin, käytännössä myös kun mennään lähes joka euroopan maan nationalistisiin puolueisiin niin jotain yhteyksiä löytyy David Duken kanssa.

Noniin ei siitä hepusta sen enempää, mennäänpä nyt vaikka johonkin miehen perusvideoon, jota lähdetään purkamaan.
http://www.youtube.com/watch?v=Zw9EhjyU3JU&feature=player_embedded
Mitkä kyseisen videon argumentit on valheellisia ja mitkä tosia, ja jotain todisteita perään jos väittää jotain.

Ja jos nyt pidettäisiin ketju ihan asialinjalla ilman turhaa kiihkoilua suuntaan tai toiseen.

Kommentit (5)

Ihan ottamatta kantaa varsisiin aiheisiin (juutalaiset jne.) on todettava, ettei tuommoista videota viitsi katsoa Sen sijaan että mentäisiin asiaan, soitetaan emotionaalista musiikkia, täytetään kuvaruutu tsiljoonilla kuvilla ja puhutaan niin hitaasti että kehitysvammainenkin ymmärtää. En siis yhtään mitään tiedä äijästä eikä minulla ole sen kummempia poliittisia ideologioita, mutta ei vain yksinkertaisesti jaksa perehtyä tuolla tavalla esiin tuotuihin asioihin. Onneksi ei tarvitsekaan, kun voi googletella asiapitoisempia lähteitä. Tuommoista lähestymistapaa ei vain voi ottaa vakavasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ing geolog
Seuraa 
Viestejä7123
Uteliasuunoo

Ja jos nyt pidettäisiin ketju ihan asialinjalla ilman turhaa kiihkoilua suuntaan tai toiseen.

Heh,

Mutta minäkin voin tehdä virheitä, kerran nuorena sytytin, Haaparannan kaupunginhotellissa, tupakin väärästä päästä.

molineux
Seuraa 
Viestejä518

Onko asia ymmärrettävä niin että Israelia voidaan kritisoida vain äärivasemmistolaisesta, ei äärioikeistolaisesta perspektiivistä, olivat näkemykset Israelista sinänsä miten yhteneväiset tahansa?

“Science is the belief in the ignorance of the experts” – Richard Feynman

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat