Seuraa 
Viestejä45973

Pystyykö painetäyttöistä öljysäiliötä itse täyttämään helpolla? En tiedä rakenteesta sen paremmin mutta veikkaisin että siellä on joku pienellä paineella avautuva takaisku täyttölinjassa. Jos siitä työntäisi letkun läpi ja lapottais/pumppais sinne lisää? Ilmeisesti pelkkä torveen kaataminen ei onnistu?

Kommentit (5)

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161

kuva olis kiva

ainakin eräässä sovellutuksessa on jousi joka pitää paineen vakiona. täyttö oli t-haaraan kytketyssä takaiskuventtiilin sekä siihen liitytyn pikaliittimen kautta paineella. tosin tämä oli vaseliinille tarkoitettu.

toisen polven pilkkuvirhe

Kuvaa en pysty laittamaan mutta siis ihan normi liplast 1500 litran säiliö. Täyttöputkesta ei lähde mitään haaroja enkä nähnyt siinä mitään takaiskuja. Ellei sitten ole pytyssä sisällä? Sitten tietty vielä ilmaputki jossa ei ulospäin näy mitään kummallista. Voisihan sitä yrittää valuttaa jokusen litran ja katsoa täyttyykö vai jääkö putkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161

ei nuissa mitään takaiskua ole. tai en ole ainakaan törmännyt. tuttu kun jakelee öljyä niin tuppaa säiliöihin päästämään vapaalla ilman pumppua kun säiliö on maantasan alapuolella joko kellarissa tai maanalainen säiliö. saa jonku verran nopeammin laskettua tarvittavan määrän.

toisen polven pilkkuvirhe

Mitä se painetäyttö sitten tarkottaa ylipäätään, jos ei jonkinlaista takaiskua? Että sinne on ylipäätään mahdollisuus losottaa paineella vai? Onko kaikki kotitalouksien öljysäiliöt painetäyttömahdollisuudella?

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161

nimitys johtuu täysin siitä että säiliön rakenteet kestävät paineella täyttämisen toisinsanottuna säiliöautosta polttoaineen pumppaamisen.

jos ölppäsäiliössä on kilpi sieltä selviää koepaine. jos siellä ei tietoa ole tai kilpi puuttuu lähtee säiliö samantein vaihtoon.

toisen polven pilkkuvirhe

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat