Seuraa 
Viestejä538

Perusteet: erittäin tarkka seula toimituksella mitä juttuja laskee liikenteeseen. Poliitikot ja julkut pelkäävät tätä lehteä kaikkein eniten. Ei jää juuri koskaan kiinni perättömistä kirjoituksista (päinvastoin kuin Hesari, Hymy tms). Osoitus huippuluokan ammattitaidosta. Pysyykö taso jatkossa yhtä "korkealla" jää nähtäväksi. Älymystön ja self-made-intellektuellien halveksima "roskalehti" vai olisiko niin että lehti jatkaa vain yli satavuotta sitten Amerikasta lähtenyttä ns. sonnanpöyhintäperinnettä?

Tuorein tapaus: "Akseli Koskela".

http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a56 ... sta+lasta/

Edistykselliset ehkä raivoissaan koska nyt jäi kiinni "väärä tyyppi". Jos hän olisi ollut pappi tai maallikkosaarnaaja homma olisi ollut OK.

“Science is the belief in the ignorance of the experts” – Richard Feynman

Kommentit (2)

Laina
Seuraa 
Viestejä8

Samaa mieltä!! :) tätä tutkivaa journalismia muka kukaan ei lue vaikka kuka tahansa tarttuu siihen ensimmäisenä jos sellainen jossain lehtihyllyssä lojuu! Seiska pitäisi valita suomen kansallislehdeksi! Se sitäpaitsi kertoo melko paljon suomalaisista: jos se on luetuin aikakauslehti, se kertoo että suomalaiset ovat pinnallisia tyhmyreitä, jotka rakastavat juoruja, toisen ahdingolle nauramista ja toisten nolaamista....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat