Seuraa 
Viestejä1591

Saa linkittää korneimpia, karuimpia, yli-imelimpiä, tyylittömimpiä, vastenmielisimpiä ja tahattomasti koomisimpia biisejä, mitä on tullut vastaan. Yhtä diipit musavideot on plussaa.

Aloitan paskalla metallibändillä. Niitähän nyt on pilvin pimein, mutta tässä on oikein poikkeuksellisen karu vokalisti.

Vastator - X-Terminate
http://www.youtube.com/watch?v=bXd1N9_DJ58&feature=youtu.be

Sivut

Kommentit (115)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Toope
Seuraa 
Viestejä28251

Ikävä haukkua lapsia, mutta Minttu ja Villen esittäjä ja tekijät tulisi sulkea ööh.. johonkin.
http://www.youtube.com/watch?v=JNClPpIEX3g

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

Neljän Ruusun toi noin toi, öö... ...jokaianen biisi. Irvokasta että Ilkka Alangon veli on yksi Suomen parhaimmista sanoittajista ja maestro itse tekee ehkä kököimmät sanat, joita tällä kielellä pystyy tekemään. Biisien soundimaailma on sinänsä yleensä hyvä, nehän ovat käsittääkseni Kode Koistisen säveltämiä, mutta jumaliste ne lyriikat. Myötähäpeä fiilis, kun niitä kuulee. "Palava maa ja valuva taivas huutavat kunniaa ja Jumalaa" WTF?

Tai sitten tämä "Rakastellaan missä vaan". Koko biisi on luettelo paikoista, joissa voi panna. Ei ristus! Tai se "jospa onkin niin, että elän vain kerran" -jollotus. Ei hitto, alkaa tehdä pahaa, kun miettii niiden sanoitusten älyvapautta. Ei tulisi yhtään huonompia, jos side silmillä tökkäisi sormella sanakirjaan ja panisi niitä satunnaisia sanoja peräkkäin.

Ja sehän tuossa harmittaa, että ilman taiteilija Alangon laulua monet biisit ovat ihan Depeche Mode tai U2 -tasoisia. Siis taidokkaita sävellyksiä, mutta ne paskat sanoitukset pilaavat ne.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat