Seuraa 
Viestejä45973

Lärvikirja on todella hieno juttu, jos sitä osaa käyttää. Esim. minä olen jäsenenä perheen, vanhojen kansaivälisten työkavereiden ja sukunimen kautta eri ryhmissä (kaikkialla maailmassa mm jopa Filippiineillä, joskin sama sukunimi vain sattumalta) mutta tosi hauskaa. Lärvikirjassa voi noita erilaisia ryhmiä perustaa, suljettuja ja salaisia. Mitään pornoia ei kannata lähettää, lentää ulos parissa tunnissa.

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

FB ei lakkaa yllättämästä typeryydellään.

Loin joskus vuosia sitten huvikseni anonyymin FB-sivuston jonkin sarjakuvasankarin nimellä. Taannoin panin merkille että muutaman uppo-oudon kaveriksi hyväksymäni ihmisen kavereita tyrkytettiin kaveriksi, ja kun siellä oli kaikenlaista höpötyyppiä tyyliin "Musta Naamio", niin aloin näitä huvikseni pyydellä kaverikseni. Osahan laittaa kuitenkin esille kaikenlaisia huumorikuvia ja näitä on kiva nähdä näppärästi tällä tavalla, ei sitten tarvitse erikseen netistä hubaa etsiä.

Väsyin siihen miten jumalaton litania niitä kaverien kavereita lopulta oli. En päässyt listaa edes loppuun asti että olisin sieltä ottanut yhteyttä veikeimmältä vaikuttaviin "nimiin". Noh, kunhan edes jotain tuli pyydeltyä.

Niin mitä tekee sitten FB-sivusto kun seuraavan kerran kirjaudun? Alkaa aukomaan minulle päätään tyyliin jotain että ymmärränkö että tämä touhu on tarkoitettu vain kavereita varten ja montako kaveripyyntöä haluat/suostut nyt perumaan. Kun valitsin että en yhtään, niin paska heitti minut pellolle ja piti kirjautua uudestaan.

On se nyt jumalauta kun ei edes saa mitään "kavereita" hankkia itselleen, vaan kaikki kaverit pitäisi olla entuudestaan ja sitten saisi vain tunkkaisesti olla näiden kanssa tekemisissä netissäkin. Koska siellä anonyyminimellä olen, niin ei minua kiinnosta ketkä kaikki sen sivuni näkee, ihan sama vaikka perkele Äh Pee Ii ja Sika ja kaikki kyttäisi ja kyyläisi, että ei tartte sillä tavalla siellä salailla kaikkea ja olla tarkkana nuttura tutisten että ketä sinne tulee kaveriksi kutsuttua. Enhän minä niitä tunne, että silleen.

Saipahan hyvät naurut tietysti taas tästäkin.

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907

Facebook ja Microsoft luovuttaneet tuhansien käyttäjätietoja

Otsikon mukaisesti. Ne on jopa niin hyviä, että yhdistelevät ilman, että sinun tarvitsee nähdä vaivaa. Hyvää palvelua.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Taannoin hotmail- ja live-osoitteet yhdistyivät joksikin saaplarin Outlookiksi. Tämä Outlook on itsestään Perkeleestä. Jollain helkkarin ilveellä se välittömästi linkkasi anonyymin s-postini (hotmail) kimppaan FB-sivuni kanssa, jonka sitten joku random tyyppi jolle annoin sen anonyymin postiosoitteeni tietenkin huomasi kun päätyi jollain merkillisellä tavalla FB-sivulleni. Kertoi ettei ollut aikonut mitään kaveripyyntöä laittaa, mutta semmoinen siellä sitten oli.

Onhan tämä nyt saakuttia jos nimenomaan on luonut a-no-nyy-min sähköpostin, niin sitten se menee naimisiin FB-sivun kanssa, jota siis periaatteessa pitäisi käyttää koko syntymänimellä. En käytä, mutta en silti halua että minä en saa päättää mistään mitään omista asioistani. En keksi kertakaikkiaan mitään syytä että miten tässä on näin voinut käydä, muuta kuin että olen jollekin postia laittaessani kirjoittanut että FB-sivuni on se ja se. Tämä tarkoittaisi sitä että Outlook kyttää ihmisten postien sisältöjä ja tekee operaatioita sen pohjalta!

Olen useampaan kertaan rampannut em. seikan paljastuttua kaikenlaisissa asetuksissa siellä sun täällä, mutta en ole ollenkaan satavarma että olen saanut kytköksen purettua tai edes piilotettua niin että käyttäessäni em. s-postia en tulisi luovuttaneeksi tahtomattani uppo-oudoille ihmisille myös FB-sivuni osoitetta. Ilmeisesti pitäisi avata taas uusi anonyymi s-postiosoite, kyllästyttää olla luomassa niitä kokoajan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat