Seuraa 
Viestejä45973

Hei

Oma puhelin Samsung. Tässä on nauhoitustoiminto, mutta sanoo "nauhoitus toiminto ei käytössä puhelun aikana" Tosi järkevää! Onko kellään kokemusta tai tietoa puhelinmallista/-ohjelmasta, johonka saisi nauhoitustoiminnon joka automaattisesti nauhoittaisi jokaisen soittamani ja vastaanottamani puhelun. Vanhoissa nokialaisissahan on nauhoitustoiminto mutta se pitää kytkeä valikoska joka kerta päälle ja vastapuoli kuulee "piip" äänen kun sen kytkee päälle.

Mit freundlichen Grüßen
Halt! Hammerzeit!

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
simson
Seuraa 
Viestejä124

Suomessa saa nauhoittaa omat puhelunsa. Ei ole kiellettyä.
Itse nauhoitan kaikki puhelut, sillä puhelinmyyjät yrittävät valehtelemalla saada tilauksia ja silloin on hyvä olla todiste mitä on sovittu - jos mitään.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
ID10T
Puhelun nauhoittaminen ei ilman vastapuolen lupaa ole lain mukaan sallittua. Eli ihan hyvä vaan ettei siitä ole tehty liian helppoa.

Tietosuojavaltuutettu: "Onko yksittäisellä kansalaisella oikeus nauhoittaa omia puheluitaan?

Sellaiset puhelut, joihin itse osallistuu joko soittajana tai vastaajana, saa nauhoittaa. Oman viestinnän taltioiminen on mahdollista Suomen perustuslain mukaan, eikä sitä ole kriminalisoitu myöskään viestinnän suojaa koskevissa rikoslain säännöksissä.

Jos yksittäinen kansalainen nauhoittaa puheluitaan henkilötietojen käsittelyn (esim. keräämisen) tarkoituksessa, sovelletaan nauhoittamiseen henkilötietolakia. Lain soveltamisalaa on kuitenkin rajattu niin, ettei lakia sovelleta henkilötietojen käsittelyyn, jota luonnollinen henkilö suorittaa yksinomaan henkilökohtaisiin tai niihin verrattaviin tavanomaisiin yksityisiin tarkoituksiinsa. Tällainen tarkoitus on esim. puhelinvastaajan käyttäminen kotona." http://www.tietosuoja.fi/29001.htm

Niin ja kyllä se nykyisillä laitteilla ja sovelluksilla on tehty ihan helpoksi. Mm. Nokia mainostaa nauhoitustaan sillä, että nauhoituksen aloittamisesta kertovan *piip*-äänen saa halutessaan pois.

Hämmentää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat