Seuraa 
Viestejä6665
Liittynyt7.8.2007

Jotain pientä savupommin tynkää heitetty aulaan. Mielenkiintoista nähdä, onko tämä sitten vaarallista vasemmistoterroria vai yksittäistapaus.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013030 ... 3_uu.shtml

Sivut

Kommentit (53)

syytinki
Ei kai nyt sentään vihreät. Paitsi, jos on seonnut.

Savuhan lisää ilmastonmuutosta ja oikea vihreä piereekin pulloon.
Sattumalta kävin takun sivuilla, heti etusivulla oli tuollaista. Nuohan ovat ihan hullua sekopää porukkaa, ei taida hommassa olla tuollaista hehkutusta terroriteoista vai. Tuohan on pahempaa kuin se äärioieiston ja vasemmiston tappelu kirjastossa.

Heittää savupommeja suljettuun tilaan, jossa on ihmisiä. Saa nähdä tuomitsevatko palstan vasemmistoanarkistien ja muslimiväkivaltaisuuksien puolustajat tuollaisen ja nuo selitykset. Miten Talvivaara liittyy Inonesian ja Jaavan saaren pienviljelijä kapinallisten tilanteeseen?

http://takku.net/

Tiedote iskusta Talvivaaran pääkonttoriin

Uutiset | perjantai, 8.03. 2013 @ 18:24

Katselukertoja: 54

Torstaina 8.3.13 ihmiset kokoontuivat osoittamaan tyytymättömyytensä Talvivaaran ympäristörikoksia kohtaan sen yhtiökokouksen ulkopuolelle Finlandiatalolle.

Samaan aikaan Espoossa teimme solidaarisuusiskun Talvivaaran päätoimistolle.

Heitimme aulaan savupommit ja koristelimme ulkoseinän Talvivaaran vastaisella tekstillä.

Teimme iskun solidaarisuudesta kaikille Talvivaaran toiminnasta kärsiville ja yhtiötä vastaan kamppaileville.

Haluamme myös ilmaista solidaarisuutemme Jaavan saaren pienviljelijäkapinallisille Kulon Progon alueella sekä Indonesian vangitsemalle Tukijolle.

Syvät pahoittelumme aulatyöntekijälle aiheutuneista sydämentykytyksistä.

-Ⓐ

Kukaan ei ole kieltänyt vasemmisto- ja ympäristöterrorismin olemassaolon. Minä tuomitsen iskun, vaikka olenkin poliittisesti vasemmalla. (Uskoisin motiivin liittyvän tosin enemmän ympäristöön.)

Toivottavasti poliisi tutkii teon hyvin ja saa syylliset kiinni.

Denzil Dexter
Jotain pientä savupommin tynkää heitetty aulaan. Mielenkiintoista nähdä, onko tämä sitten vaarallista vasemmistoterroria vai yksittäistapaus.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013030 ... 3_uu.shtml
Olikos tää Talvivaara se joka räjäytti saastepommin suomen luontoon ? Onhan tuo savupommikin toki vaarallista terrorismia, , mutta mutta, kukahan tässä sitten lienee se isompi terroristi ?
Itse en olisi valinnut savupommia vaan rekkalastillisen sian paskaa. Kylpekööt kapitalistisiat omassa paskassaan ja haiskoot pahalle.

Toope
Seuraa 
Viestejä24875
Liittynyt23.7.2006

Toivottavasti talossa ei ollut yhtään homoa tai mamua sisällä, muutenhan tuosta tulisi viharikos.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

eteenpäin
Seuraa 
Viestejä1591
Liittynyt25.6.2009
mluluke
Talvivaara on ite varmaan heittänyt tuon pommin, että saisi vastustajat huonoon valoon...

Riihitonttu
Sattumalta kävin takun sivuilla, heti etusivulla oli tuollaista.
Mitä tuo takkuporukka on? Onko ne anarkisteja vai vassareita vai mitä?

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28076
Liittynyt13.5.2005

Toivottavasti poliisi saa tekijät kiinni. En tunne lainkirjainta mutta jos mahdollista, Talvivaara voisi laittaa menetetystä työajasta laskun vaan perään. Kyllä se todennäköinen luottotietojen puute syyllisiä (veikkaisin anarkisteja) vituttaa viimeistään siinä vaiheessa, kun on omia lapsia ruokittavana ja pitäisi heille taata jonkin tyyppinen tulevaisuus.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665
Liittynyt7.8.2007
-:)lauri
Toivottavasti poliisi saa tekijät kiinni. En tunne lainkirjainta mutta jos mahdollista, Talvivaara voisi laittaa menetetystä työajasta laskun vaan perään. Kyllä se todennäköinen luottotietojen puute syyllisiä (veikkaisin anarkisteja) vituttaa viimeistään siinä vaiheessa, kun on omia lapsia ruokittavana ja pitäisi heille taata jonkin tyyppinen tulevaisuus.Onpa hankala saada tekijät kiinni, kun he itse kertovat takkunetissä tekemisistään.

-:)lauri
Toivottavasti poliisi saa tekijät kiinni. En tunne lainkirjainta mutta jos mahdollista, Talvivaara voisi laittaa menetetystä työajasta laskun vaan perään. Kyllä se todennäköinen luottotietojen puute syyllisiä (veikkaisin anarkisteja) vituttaa viimeistään siinä vaiheessa, kun on omia lapsia ruokittavana ja pitäisi heille taata jonkin tyyppinen tulevaisuus.Niimpä, kyl muaki ihan witsisti ketuttaa talvivaaran toimistohomojen lasten pualesta nykku ruakaki viätii suusta tallai.

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28076
Liittynyt13.5.2005

Denzil Dexter, en ole ihan niin varma onnistuuko se, jos takkunet ei ole suomalaisella serverillä ja jos viesti on lähetetty sivulle joidenkin proxypalvelimien kautta. Voi myös olla, että tuo teksti oli vain trolli, mutta en tietty poliisina jättäisi tutkimatta mikäli se vain mahdollista on.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28076
Liittynyt13.5.2005

HaukiOlli, taitaa ikävä kyllä käydä niin, että kun Talvivaara ei tuohon iskuun kaatunut, ainoa, jolla on vielä jotain menetettävää, on tuon iskun suorittaja.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Olisivat nyt edes täsmäiskun tehneet, vaan kun heittivät sen savupomminsa rakennuksen respaan, jossa on useita muita yrityksiä. Jotain tolkkua sentään tuossa kaivosteollisuudenkin vastustamisessa.

-:)lauri
HaukiOlli, taitaa ikävä kyllä käydä niin, että kun Talvivaara ei tuohon iskuun kaatunut, ainoa, jolla on vielä jotain menetettävää, on tuon iskun suorittaja.Talvivaara kaatuikin omaan iskuunsa, ikävä kyllä. Ja jos siitä iskusta puhutaan niin menetettävää on koko suomen kansalla....

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat