Seuraa 
Viestejä258

Eli hakusessa olisi älykännykkä mihin saisi ladattua karttoja ja siinä olisi ilman gps-pohjainen navigointi.

Ajatus on että Suomessa voisi ladata kaupunkikartan ja suunnistaa sitten sillä ulkomailla.

Kaikki ehdotukset tervetulleita, kiitos!

Kommentit (5)

bergepanther
Seuraa 
Viestejä4839

Taitaa onnistua pääosalla älykännyköistä. Android-käyttiksellä (kuten varmaan yhtälailla iPhonellakin) Google Mapsin karttoja saa ladattua offline-tilaan ihan mukavasti (lähinnä kaupunkeja, ei koko maata kylläkään) ja Nokialla vielä parempi systeemi. Lisäksi ainakin androidille on olemassa openmaps-systeemi (tai nimi jotakin sinnepäin) mistä saa lähes jokapuolelta maailmaa offline-kartat, Suomen osalta nämä ei kyllä ihan täysin tarkat ole mutta suuremmissa kaupungeissa kokemuksella mukavasti pärjäilee

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Nokialaisissa on ihan ilmaiseksi kunnollinen navigaattori ja kartat saa vaikkapa Tallinnan tai Tokion alueelta. Voi nokialaiseen ladata Google Mapsinkin ja suunnistaa sillä, mutta kokemuksesta voin kertoa, että Google Maps on pers**stä verrattuna Nokian omiin karttoihin. Esimerkkejä voisi luetella n. ziljoonan.

Nokian kartoilla onnistuu helposti navigointi vaikka maaseudulla, jos lataa alueen kartat etukäteen.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
V.A.Littaa
Seuraa 
Viestejä873
Flick
Kaikki ehdotukset tervetulleita, kiitos!

Nokia myy 100 eurolla älypuhelinta (Symbian Belle) missä on Nokian karttaohjelmisto valmiina. Hyvä ja halpa. Pienehkö näyttö ja vähän hidas prosessori, mutta onnistuu hyvin tämänkin foorumin käyttö satunnaisesti silloin tällöin. Haluamasi kartat voit ladata puhelimen muistikortille Nokian palvelusta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat