Seuraa 
Viestejä27432

Keskustellaanko siitä, mistä konkreettisista asioista kukanenkaan ei tykkää? Eli ei mitään en tykkää epätasa-arvosta tai suomalaisista poliitikoista, vaan ihan esineistä.

Minä en tykkää kuminasta, aniksesta, lakritsasta, fenkolista. Niitten haju muistuttaa toisiaan ja se haju on kalman haju. Yäk!

Toinen mistä en tykkää on varvassukat tai semmoset flipflop-sandaalit, missä menee se juttu varpaitten väliin. Se on jotenki inhan tuntosta. Yäk!

Kolmas mistä en tykkää on nämä aikuisten (naisten) potkupuvut tai haalarit. Minusta on jotenkin säälittävää kun aikuinen ihminen taantuu lapsen asteelle. Yäk!

Hämmentää.

Sivut

Kommentit (343)

eskimo
Seuraa 
Viestejä1521

Kannattaa opetella tykkäämään kaikesta tykättävästä. Jos joihinkin kannattaa tehdä pesäeroa, niin se on toinen asia.

Rikon ketjun toivomusta. Kaikki konkreettinen on helposti pidettävän piiriin kuuluvaa.

En pidä: tietyt asenteet.

Tai no, en pidä: ilman pienhiukkaset, liikenteen melu, kiristävät vaatteet, nahkeat vaatteet, yli varjojen eläminen, yhteiskunnan perus-kuviot, ...

Juha Myllärinen, Lappeenranta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Aweb
Seuraa 
Viestejä41238

En pidä sellaisesta liian pehmeästä ja paksusta pyyheliinasta, joka kuivattaa sormenpäät.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337

Sulatejuusto on iljettävin maku maailmassa. Justiinsa ne koskenlaskijat ja mitä juoksijankuvajuustoa onkaan olemassa. Ummehtunutta kuvotusta kaikki. Kaikista muista juustoista tykkään.

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Marssilainen
Sulatejuusto on iljettävin maku maailmassa. Justiinsa ne koskenlaskijat ja mitä juoksijankuvajuustoa onkaan olemassa. Ummehtunutta kuvotusta kaikki. Kaikista muista juustoista tykkään.

Onko se se maku vai se koostumus? Kun jos vaikka maistuu edamille. Entä tykkäätkö niistä Aamupala-sulatejuustoviipaleista?

Hämmentää.

Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337

Inhoan sulatejuuston makua. Aamupalajuusto on myös sulatejuustoa ja maistuu iljetykselle. Kipparijuusto on hyvää, vaikka se on valmistettu sulatejuustosta, mutta se on savustettu jälkeen, eikä siis maistu sulatejuustolle.

edit. velipoika taas pienenä tykkäsi "sulakejuustosta". Mutta kaikki muut juustot on aina ollu hyviä. Tuorejuustot, aatamit ja peetamit ja mitä niitä onkaan vuohenjuustoja ja kaikkea. Kaikki menee. Se on se sulakkeen maku siinä se ällö

edit. Kävin äsken kaupassa ja oikein tarkotuksella katoin niitä sulatejuustoja äsken. Minua vain kovasti huvitti, kun siinä luki, että raikas maku. Ehhehheh hee hee. Onko ihmisen hiki raikas maku tai kuukauden pesemättömät hampaat? Ei ole raikas. Se on ummehtuneen hien maku. Sitten jotku laittaa sitä leivälle ja varmaan haluaa, että leipäkin alkaa maistumaan hielle. Varmaan kaikilla ihmisillä on oma inhomaku. Minusta taasen kumina maistuu aika jännälle. Ei nyt herkkua ole, mutta jännälle kumminki. Kaveri ei voi kestää oliivia. Minusta ne on kanssa aika jänniä.

edit. Ainiin ruusukaali on toinen, mistä en oikein perusta. Kyllä sitä nieleskelee, jos kastike loiventaa happaman karvasta olemusta.

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337

Tämä on vähän eri asia, niin panen uutena viestinä.

Niissä verkkareissa, mitä oli ennen paljon silloin 70 ja 80 -luvuilla ainaki, niin niissä oli semmonen karheahko pinta, mikä vastakkain hangaten piti sellaista rahisevaa ääntä. Ai että se kävi hermoon ja sattui hampaisiin se ääni. Sillonhan ei ollut vielä olemassakaan näitä kiiltäväpintaisia verkkareita. Hihat ja lahkeet, jos osuivat vähänki vasten sitä kangasta, niin heti tuntui se... en osaa edes ajatella, miten se tuntui. Niinku olisi hampaita vasten vetänyt santapaperilla. Siltä se ääni tuntui päässä. Koulussa oli pakko pitää niitä kauhuverkkareita liikuntatunnilla. Pelkkä muisteleminen palauttaa sen tunteen ja äänen mieleen. En omista sellasia verkkareita enää, enkä halua edes koskea semmosiin.

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19204

Mä sain joskus 15 vuotta sitten tollasen aikuisen naisen potkupuvun - soon niin seksikäs, että ukolla ei varman toimi vuoteen. Mutta likan mielestä se oli hauska, ja kaikenlaisissa erikoisissa pileissä se on kiertäny millon kenenkäkin loimena.

Mutta juu, en tykkää Aurajuustosta - hirveetä kitkerää paskaa.
Enkä tykkää lampaan enkä vuohen mistään, paitsi villasukista ja nahkaosaston tamineista.

Ja en koske poroon, yäk, yäk, yäk, se valkonen juttu eli rasva. Ja peurakin on pahaa, jos siihen on omaa rasvaa menny murenakaan sekaan.

Enkä syö kaupan kalaa, paitsi seitä ja tonnikalaa, kaikki kaupan tuorekala maistuu eltaantuneelle. Jos kala on just ongittu vesistöstä, niin sitten syön kyllä. Vissiin viettäny liikaa kesiä saaristossa.

Enkä tykkää tymyydestä. Siis oon määki tymä, mutta jos on tymempi tymä ko mä, niin sitten on tosi tymä, ja se ei mua jalosta lain, eli saavattens olla. Paitsi jos on kivoja. (mäkin rikoin, vähän)

Pummit on ikäviä ja kerjäläiset rasittavia, en tykkää ollenkas.

Muurahaiset ja kimalaiset diggailee mua liikaa, niin vastapainoks mä en tykkää niistä lainkaan, enkä itikoista. Me vaan ei olla toimiva yhtälö. Ne rakastaa, mää torjun. Vaikka taitaa saman sorttinen suuntaus olla noin muutoinkin.

Avantouintikaan ei o mun juttu - ei me mun ajatukseen, että mikä se onni ja autuus siinä o. Mutta jos joku tykkää, niin ei se mun maailmaa pilaa.

Laskettelu, ei toimi, niinko ei moni muukaan liikuntamuoto, enää. Ikä painaa ja polvet paskana, niin jo ajatuskin alkaa vaan vituttaan.

Ja ottaa muuten pattiin tällaset kyselytkin, kun nyt mä tulin pahalle tuulelle - meen pois.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Jouduin oikeasti miettimään mistä en tykkää. Minulla pedofiilit ja uusnatsit nousivat mieleen, mutta niiden kohdalla minulla on Iso Punainen Nappi, joten "ei tykkääminen" on aivan liian lievä ilmaus. Konkreettisia ärsyttäviä asioita tuntuu kuitenkin löytyvän melko vähän.

En tykkää pitoteippeihin tarttuvista männynkuorista ja neulasista.

Vatkain

Ai suksien pitoteippeihin?Juuri niihin. Pakkasella nano ei pidä ja teippi on keväällä kelien vaihdellessa tuulisella säällä heti tukossa. Männyn kuivat neulaset ja ohut kuoren pintakerros pitäisi kieltää ainakin keväthankien aikana.

(olin jo lähettävinäni, mutta taisin tössiä. Toivottavasti ei tule tuplana)

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Sulatejuusto on parasta.. söin sitä tänäänkin, Olympiaa. Mmmmmm, ihanan tahmeaa ja semmosta..

En tykkää anjoviksesta.

En tykkää sellaisista materiaaleista joissa kynsillä raapimalla tulee ällö olo. Näitä on esim tietynlaisten veneiden pinnat, ne sellaiset vähän samettisen sileät, mutta vetäkääpä siitä kynsillä niin kuuluu hirvittävä kirkuna! Samoin perus tulostuspaperi. Hyi! Olisipa kaikki maailmassa kangasta.

くそっ!

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
PeP
Vatkain

Ai suksien pitoteippeihin?Juuri niihin. Pakkasella nano ei pidä ja teippi on keväällä kelien vaihdellessa tuulisella säällä heti tukossa. Männyn kuivat neulaset ja ohut kuoren pintakerros pitäisi kieltää ainakin keväthankien aikana.

(olin jo lähettävinäni, mutta taisin tössiä. Toivottavasti ei tule tuplana)


Onko se totta että nanolla pitää hiihtää päälle sata km ennen ku ne toimii kunnolla? Paljo maksko nanot?

Hämmentää.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Onhan sitä vaikka mitä. Ekaksi tulee mieleen esmes se että hyvännäköisissä kengissä on aina akantappopohja. Täysin sileä tai muuten vaan semmoinen että saa pelätä kokoajan liukastuvansa. Lantiofarkkuvouhotus ei tunnu laantuvan missään vaiheessa, jos haluaa housut jotka ylettyvät oikeasti vyötärölle asti, tarkkana saa olla. Ylipäätään en tykkää siitä että jos oma maku ei satu myötäilemään kulloistakin muotia, saa mieleisiään kapistuksia etsiä kissojen ja koirien kanssa. Esim. silmälasien pokat ovat välillä aivan naurettavan tai hirveän näköisiä.

Kunnon tuulipukua ei saa enää mistään. Pitää varmaan liikunnat harrastaa 10 v putkeen samalla vanhalla. Uusissa on huono (liian matala) kaulus, ei tarpeeksi taskuja, paska vuori, ja housuissa varsinkin. Mitään ei enää kutsuta sen oikealla nimellä, vaan kaikki on jotain fukin' kuoritakkeja ja 3. kerrosta aihka ähkä paska pöhkö perkele rättejä!

Vaikkei asia minua varsinaisesti koskekaan, en tykkää siitä että autot ovat niin tylsiä nykyään ettei niitä erota millään tavalla toisistaan, ja värit niissä ovat vielä tylsempiä. Jos välillä vahingossa näkee jonkun pirtsakan värin ja mainitsee siitä miehelle, tämä haukkuu ko. auton heti pystyyn. Pitää olla metallivärejä, aina. Tai ainakin harmaata. Miksi?!

Vatkain

Onko se totta että nanolla pitää hiihtää päälle sata km ennen ku ne toimii kunnolla? Paljo maksko nanot?
Kyllä ne paranee jo ensimäisen kympin jälkeen ja omat kohta tonnin hiihdetyt luistaa ihan siinä kuin vanhat teippisuksenikin. Nanoja saa kai siteineen alle parin sadan.
Omani ovat ensimäisiä markkinoille tulleita, enkä tiedä ovatko kehittyneet. Omistani loppuu pito jo - 4 - -5 asteessa ja mikäli ilmankosteus on vielä melko matala. Toinen haitta on jäätyminen pienellä pakkasella, josta pääsee jäänestoaineella eroon.

Mutta mutta. Nollakelillä ja plussalla kostealla ladulla seinäpito ja luistokin on hyvä. Ei tartu roskat pohjaan, eikä tarvitse voidella. Helppohiihtoinen ja lähes huoltovapaa suksi juuri niihin keleihin, kun mikään perisnteinen ei toimi. Kapea kelialue, mutta "päetvyysalueellaan" erinomaisen hyvä suksi.

Toope
Seuraa 
Viestejä28090

Minä en voi sietää muumeja, vaikka jotkut pitävät niitä söpöinä. Ammun ensimmäisen stanan virtahevon, joka tulee pihalleni.

Homejuusto, kuten muutkin juustot ovat kyllä hyviä, hyvin teurastetun ja haudutetun muuminkin kanssa.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat