Seuraa 
Viestejä2644
Liittynyt4.10.2005

Ei se kulttuurin omaksuminen ja siihen kuuluminen välttämättä ole itsestään selvä asia. Uskoisin että siihen kuuluminen tunnetasolla sovi kaikille, tai on jostain onnistunut saamaan vääristyneen kuvan "olla osana maansa kulttuuria". Jotkut taas ovat kulttuurinsa fanaatikkoja sekä patriootteja ja he muodostaa oman ryhmänsä kulttuurissaan.

Eli tunnetko että olet osa kulttuuria, lasket itsesi mukaan kokoonpanoon ja sinulla on oma kaista siinä? Vai oletko jostain syystä valinnut olla sen ulkopuolella, rakennat oman maailman itse?

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

Kommentit (1)

Toope
Seuraa 
Viestejä24861
Liittynyt23.7.2006

Vaikka omantienkulkija ajattelussani olisinkin, edustan pitkälti suomalaista ja länsimaista aateperintöä. Historia luo pohjaa ajattelulle, muttei sinänsä rajoita yksilöllistä sellaista. En juuri nyt osaa ilmaista asiaa paremmin.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat