Seuraa 
Viestejä3346

Lukekaa:

[size=150:1hwyf09t]14-vuotias raiskattiin asunnossa Helsingissä – tuli raskaaksi[/size:1hwyf09t]

Julkaistu: 22.3.2013 10:39

Helsinkiläismies raiskasi asunnossaan 14-vuotiaan tytön uhkaamalla tappaa tytön ellei tämä suostu seksiin.
Helsingin hovioikeus piti voimassa käräjäoikeuden miehelle langettaman tuomion. Mies tuomittiin raiskauksesta, lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, kahdesta väärennöksestä, kahdesta huumausainerikoksesta ja varkaudesta kahdeksi vuodeksi vankilaan.

Tuomio on kahdella tapaa erikoinen. Toisaalta miehen aikaisempi rikollisuus aiheutti sen, että tuomiossa käytettiin koventamisperustetta.

Toisaalta hänen tuoreempia tuomioitaan käytettiin rangaistuksen alentamisen perusteena. Tuomiota alentavana seikkana otettiin huomioon se, että mies oli syyllistynyt raiskaukseen ja lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön ennen kuin hänet oli tuomittu vankeusrangaistuksiin ryöstöstä, vahingonteosta ja törkeästä varkaudesta. Nämä aikaisemmat, tuoreet tuomiot otettiin huomioon rangaistusta alentavana seikkana.
Nyt 27-vuotias joutuu maksamaan tytölle 10 000 euroa kärsimyksestä, 4000 euroa tilapäisestä haitasta ja 2000 euroa kivusta ja särystä.

Tyttö tuli raiskauksen seurauksena raskaaksi, mikä lisäsi hänen kärsimyksiään ja heikensi pahoin henkistä hyvinvointia. Raskaus keskeytettiin.

Tytön äiti kertoi oikeudessa, että asian käsitteleminen on ollut traumatisoituneelle tytölle hyvin vaikeaa.

Raiskaus tapahtui 2010.

SARI AUTIO

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 87206.html

Korostus uutisessa minun.

Onko oikeuslaitos tuomioissaan jo näin pitkällä politisoitumisessa, vai mistä tällaiset oikeusmurhat johtuvat?

Kommentit (4)

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Äkkiseltään tulee kyllä mieleen että kun on kyse täysin eri tyyppisistä rikoksistakin, näiden rangaistuksia ei tulisi millään tavoin yhdistää toisiinsa. Erillisinä kokonaisuuksina ne lusittaisiin sitten vaikkapa peräkkäin. Jos tulisi täten pitkä vankeusaika, niin se on voi voi, mitäs läksit!

Ns. oikeus on tässä maassa ilmeisesti muuttanut toiseen ulottuvuuteen ja sieltä käsin sitä harjoitetaan sillä tavalla että tavallinen mökin akka tai ukko ei ymmärrä siitä enää hevon helvettiäkään.

Ainahan noita tuomioita on ketjutettu. Olisi kohtuutonta, että henkilö, joka vaikka 20 eri kertaa varastaa eri lähikaupoista lenkkimakkaran joutuisi istumaan näistä rötöksistä kymmenen vuotta samalla kun toisen hengen kerran riistänyt pääsisi jollain tyyliin neljällä vuodella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Carloz
Ainahan noita tuomioita on ketjutettu. Olisi kohtuutonta, että henkilö, joka vaikka 20 eri kertaa varastaa eri lähikaupoista lenkkimakkaran joutuisi istumaan näistä rötöksistä kymmenen vuotta samalla kun toisen hengen kerran riistänyt pääsisi jollain tyyliin neljällä vuodella.En kuitenkaan vertaisi lapsen raiskaamista lenkkimakkaran varastamiseen. Seksuaalirikoksissa olisi syytä pitää kyseisen rikoksen rangaistus sillä tavalla koskemattomana että se istutaan kanssa ja kokonaan. Niille muille tuomioille voi sitten jotain lyhentelyä ajatella. Tietenkin tästä tulee lähinnä hiuksenhalkomista kun tuomio sitten jokatapauksessa lyhenee, mutta tavista yököttää se että asia esitetään niin että raiskauksen raingaistus lyhenee.

Mutta semmoistahan se on tietenkin että lakia säätävät ja toteuttavat haluavat olla niin saatanan neutraaleja että kaikki inhimillinen ja tunnepitoinen poljetaan jo alkujaan maan tasalle jotta laki olisi kaikille yhtä sokea, vai miten se nyt menikään.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat