Seuraa 
Viestejä45973

.

Helsingin keskusta saattaa ruuhkaantua tänään pahastikin

Pahamaineista pöhkösikaa (phonychorus modericanus) ollaan kuljettamassa iltapäivällä Sanomatalon läheisyyteen pystytettyyn lumi/jäälinnaan näyttelyyn.

Kuljetus lähtee tietokonekeskuksesta Tapiolan Otaniemen alueelta ja kiertää Helsingin keskustan mahdollisimman kaukaa, jottei lapsille tai herkkähermoisille aiheuteta liiallisia kärsimyksiä. Otuksen julkeimmat piirteet on myös matkan ajaksi peitetty.

Sanomatalon läheisyyteen ei kuitenkaan pääse keskustaa kiertelemällä ja auto lavoineen saapuu satunnaisesta suunnasta paikalle toivottavasti kello 15.00. Otus siirretään tarkkojen turvatoimien avulla lasten ja viattomien katseilta suojaan rakennettuun lumi/jäälinnaan, eräänlaiseen jäähdytyskoppiin siis, rauhoittumaan.

Yleisöllä on mahdollisuus tutustua olioon klo 16.00 lähtien jääseinän takaa. Paikalla kahvitarjoilua. Koska rahat ovat tiukoilla, niin tuokaa omat mukit ja sokerit mukananne.

Paikalla järjestetään näytöksiä, joissa voitte todeta, kuinka nopeasti peto tuhoaa koko keskusteluketjun yksittäisistä viesteistä puhumattakaan. Kuten tunnettua oliolla on myös taipumus viestien ja ketjujen kätkemiseen jopa ihan eri alueille mahdollista myöhempää käyttöä varten, mitä se sitten ikinä lieneekään.

Voitte ottaa mukaanne omia viestejänne ja ketjujanne ja antaa niitä pedolle arvioitavaksi. Saatatte saada siltä mukaanne vaikkapa kassillisen banaaneja, joihin se on myös kovasti tykästynyt. Ei niinkään niiden repimiseen vaan muuten niistä nauttimiseen ja niistä saadun ilon jakamiseen.

Tervetuloa paikalle mahdollisimman monilukuisesti. Ilta on taatusti ikimuistoinen.

.

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Flick
Seuraa 
Viestejä258

Kyllä on köykäisiä aprillijuttuja tänä vuonna;

Oulussa kärppien nimi muuttuu:

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/ou ... ta/625566/

Kuopiossa pohditaan uuden lakialoitteen mahdollistavan moniavioisuuden

http://www.savonsanomat.fi/uutiset/koti ... en/1312493

Joo en tiedä mutta laitan aprillipilaksi, kunnanjohtajat haluavat vähentää kuntien määrää!

http://www.hs.fi/politiikka/MTV3+Kunnan ... 4779290354

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat