Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tahallaan pistin prokatiivisen otsikon, että saisin vastauksia. Eivät naiset heitä suosi. Mutta kumma kyllä sellaiset murhamiehet kuten Juha Valjakkala, Steen Christensen, Anders Breivik ja USAn pahamaineisin sarjamurhaaja Ted Bundy saivat/saavat satoja avioliittotarjouksia.

Sivut

Kommentit (29)

Kannattaisi tutkia millaisia ne naiset ovat. Mitä he hakevat toivottomalta suhteeltaan jolla saa vain vihat niskaansa. Tavallisesti naiset hakevat turvaa ja hyväksyntää ja geenejä lapsilleen. Ehkä kyse on äärimmäisestä epäsovinnaisuudesta ja sen huipentuma murhaaja on. Suhde ei muodosta sosiaalista ei fyysistä uhkaa koska murhaaja on ja pysyy vangittuna. Hänessä on silti miellyttäviäkin piirteitä jotka kompensoi huonoja piirteitä.
Tappojen määrä ei ole koskaan ollut parisuhteen este samoin kuin vaikkapa hylkiömäisyys klassisin perustein : rumuus sairaus raajarikkoisuus jne. Fyysinen veto liittyy ulkoiseen olemukseen jos tavat eivät sitä kumoa. Teot ulkoistetaan menneisyyteen ja katse kohdistetaan tulevaisuuteen jossa nainen on muuttanut miehen mieleisekseen.

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907
Liittynyt8.12.2007

Sopivasti erilaisesti vinoutuneet ihmiset vetävät kai toisia puoleensa.

Murhamies saa julkisuutta ja täten vääristää sitä tarjonnan näkyvyyttä. Mikäli tiedostusvälineet eivät toisi henkilöä esiin, niin vinksahtaneiden narttujen huomio kiinnittyisi enemmän vähemmän pahoihin poikiin. Näitä tappajia palkitaan tekonsa jälkeen julkisuudella... Tiedä sitten millaiset kiksit Breivik niistä yhteydenotoista sitten saa. Hänellä saattaa olla mielenkiintoisempaa siellä sellissä kuin peräkamarin WOW:n hinkkauksessa, kun vielä pääsee vapaaksi. Saas nähdä mahtuuko hänen egonsa ulos sellistä,kun vapaus koittaa.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

Noh ei kai siinä mitään uutta ole että vahvat ja vaaralliset miehet kiihottaa naisia, tämä lienee jonkinlainen evoluutionaalinen juttu jostain kivikaudelta missä oli hyötyä olla "armoton murhaaja" ym.

idiotus
Murhamies saa julkisuutta ja täten vääristää sitä tarjonnan näkyvyyttä. Mikäli tiedostusvälineet eivät toisi henkilöä esiin, niin vinksahtaneiden narttujen huomio kiinnittyisi enemmän vähemmän pahoihin poikiin.

Nimenomaan. Naisten ylivoimainen enemmistö sulkee murhaajat täysin pois potentiaalisena kumppaniehdokkaana. Ikävä kyllä jäljelle jää siltikin sen verran tyhjäpäisiä naisia, että syntyy vaikutelma niin kuin naiset yleisesti kiihottuisivat murhamiehistä.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä42718
Liittynyt6.12.2009
VictorLustig
Naisten ylivoimainen enemmistö sulkee murhaajat täysin pois potentiaalisena kumppaniehdokkaana. Ikävä kyllä jäljelle jää siltikin sen verran tyhjäpäisiä naisia, että syntyy vaikutelma niin kuin naiset yleisesti kiihottuisivat murhamiehistä.Rakentuuko seksuaalinen kiihoittuminen järjen varaan?

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Liittynyt13.11.2009

Kaikille tavalla tai toisella esillä oleville miehille löytyy naisia jotka heitä suosivat. Normaali ihminen saattaa ihastua, peräti rakastua ihmiseen joka on hänen lähettyvillään useasti, jolloin olemuksesta ja persoonallisuudesta tulee tuttu. Sitä ikäänkuin sisäänajetaan kunnes mahdollisesti tapahtuu napsahdus eli tykästyminen.

Ihminen joka on henkisesti keskenkasvuinen, joko hetkellisesti (teini) tai pysyvästi (lapsen tasolle muuten jäänyt) ei välttämättä kykene lähipiirissään normaaleihin vastavuoroisiin ihmissuhteisiin, jolloin hän alkaa ihailemaan kaukaa jotain julkkista joka on tyrkyllä jokaikinen päivä mediassa. Osa tällaisista ihastujista päätyy pahimmillaan stalkkaamaan ihastuksensa kohdetta, koska omassa fantasiamaailmassaan on jo suurinpiirtein naimisissa staran kanssa kun tämä on mukamas läsnä ihastuksensa elämässä (vaikkakin televisiossa tms.)

Kyllähän näitä murhaajiakin jatkuvasti tuputetaan joka tuutista, että mikäs ihme sitten jos joku Tiina Titityy heihinkin ihastuu. Vaikka vaikea sitä on ymmärtää jos on itse tyytynyt vain rokki rätkyttäjiin eikä sen "pahempia" poikia kaipaa ihailunsa kohteeksi.

Jotkut naiset valitettavasti kuvittelevat, että juuri heidän erityinen rakkautensa voi pelastaa tällaisen kadotetun sieluparan. Miten realistisia tällaiset kuvitelmat mahtavat olla, onkin sitten asia erikseen...

Rere2
Tahallaan pistin prokatiivisen otsikon, että saisin vastauksia. Eivät naiset heitä suosi. Mutta kumma kyllä sellaiset murhamiehet kuten Juha Valjakkala, Steen Christensen, Anders Breivik ja USAn pahamaineisin sarjamurhaaja Ted Bundy saivat/saavat satoja avioliittotarjouksia.
vapaatyyli
Noh ei kai siinä mitään uutta ole että vahvat ja vaaralliset miehet kiihottaa naisia, tämä lienee jonkinlainen evoluutionaalinen juttu jostain kivikaudelta missä oli hyötyä olla "armoton murhaaja" ym.Ihan samalla tapaahan jotkut (miehetkin) innostuvat fiilistelemään perässä,että "kyllä mäkin vielä joskus näytän". Jotkut jopa yrittävätkin, joten yhden kouluampujan jälkeen ilmestyy uusia.

Eiköhän molemmissa ilmiöissä ole samaa taustaa, jossa tällainenkin rikoksen ja vkivallan kautta voimien osoittaminen voi jonkun mielestä näyttäytyä jotenkin ihailtavana suorituksena. Oman egon hieman säälittävää pönkittämistähän sekin on, kun hakeudutaan jonkun näkyvän hahmon läheisyyteen, kun oma kyky ei riitä näkyvyyttä itse hankkimaan. Ihan sama, mistä se näkyvyys on peräisin.

Se kannattaa huomata etteivät naiset murhaajina saa ihailijapostia. On myös huomattu että naiset pystyvät useimmin raakuuksiin kuin miehet. Heidän uhrinsa on yleensä perheen jäsen tai tuttu.

Veli Hopea
Seuraa 
Viestejä1249
Liittynyt29.11.2006

Ehkä hybristophilia on erityisesti naisille ominainen kajahtaneisuuden muoto, kun taas monet muut älyttömyydet kaatuvat miessukupuolen päälle. Eli monenlaisia tärähtäneitä on molemmissa sukupuolissa, mutta erilaisia ja eri painotuksilla.

New ideas are always criticized - not because an idea lacks merit, but because it might turn out to be workable, which would threaten the reputations of many people whose opinions conflict with it.

ISLAM: Mitä lännen tulee tietää (http://www.youtube.com/watch?v=sbLfpqBx2TU&feature=&p=3C7052B7ADA587B6&i...) (video)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä30901
Liittynyt16.3.2005
Veli Hopea
Ehkä hybristophilia on erityisesti naisille ominainen kajahtaneisuuden muoto, kun taas monet muut älyttömyydet kaatuvat miessukupuolen päälle. Eli monenlaisia tärähtäneitä on molemmissa sukupuolissa, mutta erilaisia ja eri painotuksilla.Varmaan on. Luulen, että tuollaisen takana on samanlainen järjetön halu riskinottoon ja kokemiseen riskien hallinnasta kuin mikä ajaa miehet extremeurheiluun, kaahailuun tai vastaaviin näennäisesti mitään antamattomiin aivan älyttömiä riskejä sisältäviin toimiin. Naisille on vain jotenkin luonteenomaista toteuttaa sitä ihmissuhteiden kautta, koska se on asia jota naiset vatvovat ja josta varmaan saa niissä piireissä statusta siinä missä miesporukoissa miehisistä tempuista.

Teratsutsuki
Seuraa 
Viestejä36
Liittynyt9.3.2013

---onhan täälä jo esitetty kaikki mahdolliset, oikeat ja väärät teoriat asiasta.

Mutta mitä käytännössä olen huomannut, kyllä nössöt miehet jäävät valinnassa taka-alalle.
Tarkoitan sellaista hetken mielijohteeseen tai tunteelliseen valintaan perustuvaa raakkausta.

Toki, on normaalia ja yleisen käytännön mukaista että naaras hakee TIETOISESTI luotettavaa kumppania ja lasten isää jäädäkseen.
Mutta mies joka vaikutta INTUITIIVISESTI naaraan alitajuiseen valintaan, on kuitenkin jollain tavalla mulkumpi kuin ns. naapurin tero, joka onkin jo tuttu ja mukava kaveri jo vuosien takaa.
Eli se koulukiusaaja jarkko, jolla oli 180 pituutta jo kuudennella, kuitenkin sain seksuaalisen kontaktin siihen(kin) suviin johon itse olit koko ajan lätkässä, mutta et saanut muuta kuin "mukavan kaverin" paikan.

Loppupeleissä, naaras hakee kokoajan miehekästä, ja väkivaltaista suoriutujaa- mutta vain omaksi suojelijakseen. Tietysti, miehen pitää olla myös jollain lailla fiksu selviytyjä, joka laittaa velkojille ja sossun tädeille luun kurkkuun verbaalisesti ja tekee pimeästi töitä perheen eteen.
Siis siinä tapauksessa, että ei satu olemaan paksu lompakko.

Ei kannata hävetä olla mulkku, tai edes sovinisti. Pikkuhiljaa alkaa olla jo muotiakin sanoa ämmille suoraan, että suomikin on heidän toimesta pilattu.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat