Seuraa 
Viestejä107

Iranilainen tiedemies kertoo keksineensä aikakoneen
Julkaistu: 11.4.2013 18:32

Iranilainen tiede- ja liikemies väittää kehittäneensä aikakoneen, jolla voidaan ennustaa kenen tahansa tulevaisuus vuosiksi eteenpäin.
Maan ”Strategisten keksintöjen keskuksessa” työskentelevän Ali Razeghin mukaan Aryayek-aikakone toimii monimutkaisilla algoritmeilla, jotka ennustavat henkilön tulevaisuuden 5-8 vuoden päähän 98 prosentin tarkkuudella. Laite tekee ennustuksessa kosketuksen perusteella.
Keksijän mukaan myös Iranin valtio voisi käyttää laitetta esimerkiksi ennustamaan sodan todennäköisyyttä, valuutan arvojen vaihtelua tai öljyn hintaa.
10 vuotta laitteen parissa puuhannut Razeghi kertoo Fars-uutistoimiston mukaan, että sukulaiset ja ystävät ovat arvostelleet keksintöä ”Jumalan leikkimisestä”.
- Tämä projekti ei ole uskonnonvastainen. Amerikkalaiset ovat käyttäneet miljoonia yrittäessään keksiä tätä, mutta minä olen jo saavuttanut saman murto-osalla hinnasta, Razeghi selitti.
Mies aikoo kaupata laitteita myöhemmin myös muille valtioille ja yksityishenkilöille, mutta pitää sen toistaiseksi salaisuutena.
- Emme julkaise prototyyppiä tässä vaiheessa, koska kiinalaiset varastaisivat idean ja tekisivät niitä miljoonia yhdessä yössä, mies jatkoi Telegraphin mukaan.

tuli mieleen noi Rng tutkimukset mutta että olisi löytynyt algometrejä noinkin pitkälle tulevaisuuteen olis kova juttu.
http://noosphere.princeton.edu/papers/p ... epress.pdf
Kosketusnäyttö mistä luetaan henkilön algoritmit voisi olla vaikkapa tuo Korotkovin GDV laite
http://korotkov.org/wp-content/uploads/ ... dicine.pdf
http://noosphere.princeton.edu/papers/p ... epress.pdf

Sivut

Kommentit (22)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä35434
dreamcatcher
Iranilainen tiedemies kertoo keksineensä aikakoneen
Julkaistu: 11.4.2013 18:32Ainakin mielenkiintoista vaihtelua niihin puuduttaviin ikiliikujiin verrattuna, joita propellihatut tuuppaavat nykyään joka tuutista. Toimivuus lienee samalla tasolla.

Simplex
Seuraa 
Viestejä3238
dreamcatcher
Iranilainen tiedemies kertoo keksineensä aikakoneen
Julkaistu: 11.4.2013 18:32

Mies aikoo kaupata laitteita myöhemmin myös muille valtioille ja yksityishenkilöille, mutta pitää sen toistaiseksi salaisuutena.
Arvaan, että Pohjois-Korea on ensimmäinen valtio, joka on saanut prototyypin käyttöönsä: "You will win."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337

Hieno idea! Tätähän voisi soveltaa. Rakennan viisastelukoneen ja alan myymään niitä. Siihen kun tällää peukalon, niin ruutuun välähtää teksti, taisitpa tehdä huonot kaupat. Mitäs läksit." Sitäpaitsi tuo minun kone ainakin toimii

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

Sepi
Seuraa 
Viestejä3265

Iranin miehen pitää parantaa vehjettään paljon. Eihän kai kukaan kestäisi 98 prosentin osumatarkkuuden tuomaa epätietoisuutta ja -varmuutta tulevaisuudestaan...

Marssilainen
Siihen kun tällää peukalon, niin ruutuun välähtää teksti, taisitpa tehdä huonot kaupat. Mitäs läksit."

Mutta tämähän olisi vain menneisyyden "ennustamista".

Retard
Seuraa 
Viestejä28258

Mä ennätin jo pettymään kun Utele-projekti on ollut niin pitkään vaisu. Josko tämä epäilemättä luottamusta herättävä keksintö olisi sitten sellainen kansainvälinen vaihtoehtoi tuolle suomalaiselle (mahdolliselle) esikuvalleen business-innovaatioiden saralla!

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Retard
Seuraa 
Viestejä28258

Tarkoitan, että jos Utele oli meillä Suomessa aikoinaan samanlainen liikeidea kuin irk-galleria, tämä iranilaisversio olisi nyt sitten sen Facebook-toteutus?

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Vapaa radikaali
Kvantteja ei mainittu. Ei toimi.Olen täysin samaa mieltä. Jos tämä keksintö ei perustu kvantteihin tai heidän muihin johdannaisiin, en usko ollenkaan tämmöiseen naurettavaan asiaan.

Veli Hopea
Seuraa 
Viestejä1249

Miettikää kuinka suuri etu siitä olisi, jos tulevaisuuden näkymät aukeaisivat tuolla tavoin. Voisi olla kuin Kikka Korea ja Jussi Pattitussi tekemättä virheitä.

Sodatkin voitetaan tavallisesti joko riittävän suurella ylivoimalla tai sitten tekemällä virheitä vähemmän kuin vihollinen.

New ideas are always criticized - not because an idea lacks merit, but because it might turn out to be workable, which would threaten the reputations of many people whose opinions conflict with it.

ISLAM: Mitä lännen tulee tietää (http://www.youtube.com/watch?v=sbLfpqBx2TU&feature=&p=3C7052B7ADA587B6&i...) (video)

IFEUN_2.0
Vapaa radikaali
Kvantteja ei mainittu. Ei toimi.Olen täysin samaa mieltä. Jos tämä keksintö ei perustu kvantteihin tai heidän muihin johdannaisiin, en usko ollenkaan tämmöiseen naurettavaan asiaan.Kvantit ovat ihmisten alkukantaisen tieteen haparoivia yrityksiä kurottaa kohti todellisen tiedon valoa. Kyseinen kone perustuu tietysti Universaaliseen Kosmiseen Tietoon ja se toimii Akasha-kentän välityksellä.

Paranormaali Wiki: "Esoteerisessa filosofiassa eetteri on kosmisen seitsenäisyyden kolmas prinsiippi, aineen eli maan ollessa alin ja akashan korkein."

Mulla on töissä ongelma erään signaalin kanssa. Pitäs saada toimiva algoritmi. Otanpa yhteyttä kaveriin, varmaan pikku juttu hänelle.

"Ihmisellä on tässä avaruuvessa kusiaisen valtuudet"
-VH

JPI
Seuraa 
Viestejä29954
Neutroni
dreamcatcher
Iranilainen tiedemies kertoo keksineensä aikakoneen
Julkaistu: 11.4.2013 18:32Ainakin mielenkiintoista vaihtelua niihin puuduttaviin ikiliikujiin verrattuna, joita propellihatut tuuppaavat nykyään joka tuutista. Toimivuus lienee samalla tasolla.Toimii se paremmin!

3³+4³+5³=6³

Onko tämä iranilainen tiedemies kenties vielä Iranissa, tai yleensä meidän muiden ajassa. Luulisi että hän olisi heti aikakoneen keksittyään häipynyt hevon helkkariin (esim. islamin loistavaan menneisyyteen tai vielä parempaan tulevaisuuteen). Ei kai hän vain yritä myydä keksintöään saadaksen rahaa tässä meidän normaaliajassa?

NotYet
Seuraa 
Viestejä4141

Tätähän on Iranissa kehitelty vuosikymmeniä, aina siitä asti, kun selvisi, että Valkoinen Talo käytti astrologi Joan Quickleyn palveluksia. Saas nähdä mitä valtion salaisuuksien paljastajalle tekevät?

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Jutussa on yksi mutka. Se ennuste on pätevä vain siinä tapauksessa, että sitä ei tiedetä. Tieto tulevasta aiheuttaa sen jonkin luhistumisen. Luhistumisen jälkeen astuvat voimaan kaikki muut miljardit kehityskulut. Tämä myös selittää sen miksi laite ei näennäisesti toimi. Oikeastihan se toimii, mutta luhistuminen estää sen todistamisen.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Paul M
Jutussa on yksi mutka. Se ennuste on pätevä vain siinä tapauksessa, että sitä ei tiedetä. Tieto tulevasta aiheuttaa sen jonkin luhistumisen. Luhistumisen jälkeen astuvat voimaan kaikki muut miljardit kehityskulut. Tämä myös selittää sen miksi laite ei näennäisesti toimi. Oikeastihan se toimii, mutta luhistuminen estää sen todistamisen.Tässähän on varmaan syy miksi ikiliikkuja ei toimi. Se kyllä oikeasti toimisi, mutta heti kun se veivataan käyntiin, universumi panee hanttiin ja kaikki kvantti- ym. kentät luhistuu ja palataan alkupisteeseen. Keksijälle jää veivi käteen ja joutuu selittämään, että pari magneettia oli väärässä asennossa ja jousia pitää vielä säätää.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat