Seuraa 
Viestejä7801

Puran tässä ketjussa Long Playn jutun Himasesta. Ensin esitän huomiot tekstistä, ja sen jälkeen esitän kolme tekijää jutun taustalla: Himasen CV, Saarisen nimittäminen HY:n yliassistentin virkaan 1995, sekä Vasemmistoliittoaktiivisuuden yhteisenä tekijänä jutun avainhenkilöillä.

Sivut

Kommentit (90)

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä7801

s. 6/100 : "Tutkimushanketta ei kilpailutettu, vaikka yli 30 000 euroa ylittäville
julkisille hankinnoille tulisi niin tehdä"

Julkisista hankinnoista annetun lain (348/2007), 8§:n 1 momentin 6 kohdan mukaan ei ollut pakko kilpailuttaa, kuten Long Playn jutussa lopussa myös Kataisen vastauksen perusteella kerrotaan.

s. 9/100 : "Outoa kyllä, kansainvälinen tutkijaryhmä haluaa olla talkoilla mukana:
heille on merkitty yhteensä 35 kuukautta palkatonta työtä Suomen tulevaisuuden hyväksi. Lisäksi osa työstä on jo tehty vuonna 2011, ennen kuin hankesuunnitelma on edes hyväksytty"

Ihmisillä voi olla elämässään muitakin, kuin rahallisia motivaattoreita. Itse asiassa näin on käytännössä kaikilla. Osa työstä on voitu tehdä jo aiemmin, jos professorit tekevät oman kiinnostuksensa pohjalta projektia. Holberg palkinnon tuoreella voittajalla ei ole ongelmaa saada rahoitusta tutkimuskuluhin tarvittaessa.

s. 13/100 : "Suuri osa menoista on "muita kuluja"... Ne voivat olla työtiloja, kokousmatkoja tai
vaikka sihteerin töitä"

Luonnollista projekteissa, jossa on seitsemän henkilöä monesta maailmankolkasta. Täytyy myös muistaa, että 70-vuotias Castells tuskin mannertenvälisiä lentoja turistiluokassa jaksaa istua.

s. 14/100 : Hankesuunnitelmasta, "Ja vielä: "Käytännössä vain johtuen Sofos Oy:n investoinneista ja verkoston käytöstä kansainvälisesti huipputason selvitystyö saadaan aikaan poikkeuksellisen alhaisilla kustannuksilla ja poikkeuksellisen korkeatasoisella
tuotosten profiililla."

Kuulostaa uskottavalta. Himanen oli 2012 loppunessa Aftermath projektissa mukana, osittain saman tutkimusryhmän kanssa.

s. 15/100 : "viime kaudella 64 prosenttia sen 480 000 euron liikevaihdosta on muuttunut voitoksi"

Jos saa puhumisesta rahaa, niin ei kuulosta kovin erikoiselta. Puhujille myös maksetaan. Keynote puhuja jossain suuressa konferenssissa saa helposti kymppitonnin-pari.

s. 16/100 : Himanen ei ole vastannut toimittajan yhteydenottopyyntöihin. Tulevaisuusselonteon pääsihteeri Pekka Lindroos lupaa toimittajalle Himasen ja Castellsin haastattelun.

Tutkijoilla ei yleensä ole mitään velvoitteita toimittajien tapaamisiin. Vielä vähemmän, mikäli toimittaja on jostain uudesta pienestä julkaisusta. Ja vielä vähemmän, jos on epäilys, että jutusta pyritään maalaamaan mahdollisemman negatiivinen sävy kohteesta.

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä7801

s. 24/100 : Gabriel Sandu "Himanen ei ole 'huippufilosofi' kuten häntä nimitetään"
"Filosofiassa ei ole erityinen hyve, että valmistuu nopeasti"
"Himasen työ on toki aivan legitiimiä toimintaa, mutta se ei ole filosofiaa eikä
tieteellistä tutkimusta"

Jokainen voi katsoa Helsingin yliopiston filosofian laitoksen kursseja. Matematiikassa, sekä filosofiassa on mahdollista teoriassa valmistua hyvin nopeasti, mutta kyllä se vaatii opiskelijalta poikkeuksellista lahjakkuutta ja sitkeyttä.

Väite, ettei Himasen tekeminen olisi tutkimusta on aika outo. Viimeisin projekti, jossa Himanen on ollut mukana: (Himasen CV:stä)
"Anthony Giddens has commented on this work: “This book marks a breakthrough.” "

Anthony Giddens:
http://en.wikipedia.org/wiki/Anthony_Giddens,_Baron_Giddens

s. 25/100 "Teoreettisen filosofian dosentti Panu Raatikainen sanoo, että Himanen ei ole tehnyt filosofiaa väitöskirjansa jälkeen lainkaan. "Hänen kirjansa ovat pikemminkin pitkiä mielipidekirjoituksia"

Panu Raatikainen on puinut asiaa myös blogissaan:
http://panuraatikainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/

s. 27/100 "Nyt 70-vuotiaan Castellsin luovimmat vuodet ovat takanapäin, mutta 1990-luvulla hän oli tähti. Hänen päätyönsä, 1500-sivuinen trilogia The Information age, esitteli verkostoyhtesikunnan käsitteen ja teki Castellsista maailman tunnetuimman sosiologin."

Katso Giddensin kommentti yltä. On aika kova väite väittää maailmanluokan tutkijan parhaitten vuosien olevan takanapäin.

s. 29/100 Heikki Patomäki: "Jos on aktiivinen ammattitutkija, niin 15 vuodessa pitäisi tulla parikymmentä artikkelia." Web of Science: "Tämä tietokanta kertoo, montako vertaisarvioitua artikkelia tulevaisuusselonteon johtajalla on. Tulos on yllättävä: yksi"

Ei anna vastauksena kaikkia julkaisuja, eli ei ole lähellekkään täydellinen. Himasen CV: http://www.pekkahimanen.org/?view=cv&sub=cv&lang=en

s. 31/100 "...Castellsin kanssa kirjoitettu Suomen tietoyhteiskuntamalli. "Se on lyhyt ja yksinkertainen, mutta kyllä tutkimusta: siinä on lähteitä, vertailuasetelma, käytetty tilastoja", Patomäki sanoo.

Yksinkertainen on melko loukkaava sanana, kun puhutaan kuitenkin aivan alansa kärkinimen tekemästä tuotoksesta. Tälläisen esittäjän soisi avaavan perustelunsa aivan äärimmäisen tarkasti.

s. 31/100 "Himanen ei ole julkaissut mitään tutkimusta itse." Se tarkoittaa, että hänen olisi vaikea päästä lehtoriksi yliopistolle"

Himasen CV löytyy yltä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
HuuHaata
Seuraa 
Viestejä7801

s. 37/100 Vuonna 2005 professuuri: "Himasen ansiot eivät kuitenkaan olisi avoimessa haussa riittäneet professuuriin"

CV yllä. Kaikki virantäytöt ovat subjektiivisia tapahtumia, ja toki eri yliopistoilla on erilaisia kriteereitä joita painotetaan. Tarkempi specifiointi miksi olisi tässä esittäjältä paikallaan.

s. 41/100 "Himanen opettaa syksyisin yhtä yhteensä kahdentoista tunnin mittaista luentosarjaa. Sen aihe on "luovuuden kulttuuri" ja "elämä taideteoksena"

Himanen Arto Nyberg:ssä taisi mainita, että on lisäksi mm. kehittänyt Aalto yliopiston opetusta. Tarkempaa julkista tietoa asiasta ei taida olla.

s. 49/100 "... kirja ei tunnu perustuvan 91 kuukauden tutkimustyöhön, oli se sitten palkallista tai palkatonta."

Aika kova väite esittäjältään. Tällöin pitäisi tarkasti specifioida miksi ei. Erityisen kovan väitteestä tekee se, että työ on vielä kesken tutkimus julkaistaan lokakuussa.

s. 57/100 Himanen: "Pohjana on Castellsin kehittämä verkostoyhteiskunnan teoria, jonka hän julkaisi kuuluisana trilogiana... Että nyt me menemme siitä uusiin suuntiin. Meillähän on tässä kestävän hyvinvoinnin ja talouden ja ekologisuuden ja arvokkaan elämän kehän takana Castellsin informationaalisen kehityksen käsite"

Ei mitään ihmeellistä. Käytetään aiempaa teoriaa pohjana ja kehitetään sitä kuvaamaan paremmin kohdettaan. Vaikeaa, mutta onnistuessaan antoisaa työtä.

s. 58/100 : Himanen: "Meillä on emppiirinen osoitus siitä, että informationaalisuus on tuottavuuden ja talouskasvun lähde"

Sinisen kirjan yksi hyvin tärkeä pointti.

s. 77/100 Arto Mustajoki: "Suomessa on oltu tilanteessa, että akatemia on hyvin autonominen. Muissa maissa akateemiset rahoittajat ovat paljon enemmän valtiovallan ohjauksessa."

Tässä osasyy, miksi tutkijat ovat Himasen tutkimusta kohtaan käärmeissään. He haluavat akateemisen vapauden nimissä tehdä ilman ohjausta työtään. Toinen puoli on valtio (ja toki yrityksetkin), jolle voisi olla hyötyä hyödyntää yliopiston osaamista.

Käytännöt miten menee vaihtelevat maittain.

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä7801

s. 89/100 "Yliopiston käytäväpuheissa Himanen on konsultti, joka on vienyt tutkijoiden rahat"

Kts. edeltä.

s. 91/100 "Nimettömänä pysyttelevä eduskuntalähde sanoo, että on päivänselvää, mistä aloite Himasen uusimmalle hankkeelle ja sen erikoiselle rahoitusjärjestelylle tuli. Pääministerin kansliasta. Häne kertoo keskustelleensa valtionneuvoston kanslian työntekijöiden kanssa. "Siellä tämä on herättänyt kiusaantuneisuutta ja närää. He ymmärtävät toki, että samalla rahalla olisi saanut enemmän ja laadukkaampaa" "

Huomaa: nimetön eduskuntalähde. Nimettömillä lähteillä voi olla toimintaansa myös muita motiiveita, kuin totuuden kertominen lehdistölle.

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä7801

Himasen CV: http://www.pekkahimanen.org/?view=cv&sub=cv&lang=en

Himasen suurin ansio, eikä se mikään salaisuus liene, on hänen kontaktiverkostonsa. Tälläiset ihmiset ovat hyvin tärkeitä, niin yrityksissä, kuin akateemisessakin maailmassa. Ihminen, jolla on kyky avata ovia.

Toinen hyvin vahva meriitti on työt alan aivan ehdottomien kärkinimien kanssa. HJK:kin voit olla maailman luokan jalkapalloilija, mutta paremmin menestyt jos menet Barcelonaan muiden maailmanluokan pelaajien seuraan.

Oxford University Pressiltä julkaiseminen on tieteellinen meriitti. Julkaiseminen yhdessä kärkinimen kanssa ja suuren määrän sitaatteja niistä saaminen on suuri tieteellinen meriitti.

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä7801

Ei ole mikään salaisuus, että yliopistomaailma on kallella vasemmalle. Long Playn jutussa Johanna Vehkoo (päätoimittaja) vaikkapa: http://www.vasemmistonuoret.fi/libero/paperitahdet/1999/3_1999/laiskuus....

Toisena toimittajana jutussa oli Anu Silfverberg.

Jutussa nimellään haastatellut kritiikkiä esittäneet tutkijat:

Professori Heikki Patomäki:
"Vuoden 2011 eduskuntavaaleissa Patomäki oli Vasemmistoliiton ehdokkaana ja sai 1 311 ääntä"

Panu Raatikainen (Vasemmistoliitto):
http://panuraatikainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/

Lisäksi jutun lopussa on nimettömänä pysyvä eduskuntalähde, joka esiintyy pääministerivastaisena.

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä7801

Sitten viimeinen postaus jutun purkamisesta.

Tieteessä on kuppikuntia, on aina ollut.

Viittaus aivan superluotettavasta lähteestä (en löytänyt missä sanottu)
http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=13418889
"Kuten HY:n filosofian professori Von Plato osuvasti sanoi toimittajille taannoin: Himanen ei ole huippufilosofi, Himanen ei ole edes filosofi.
Vastaa lainauksen kanssa "

Von Plato hävisi yliassistentin viran täytön Esa Saariselle -93. Pekka Himanen on tehnyt Esa Saarisen ohjaaman väitöskirjan.

Long Playn jutussa ollut Gabriel Sandu: http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2011/07/suomalaisten-filosofien-top-20...
"Romanialaisvalmisteinen fysiikan filosofi. Nimitettiin juuri siihen filosofian apulaisprofessorin virkaan, jota myös Esa Saarinen haki."

Netistä löytyy lisää riitelystä Saarisen yliassistenttinimityksen ympärillä. Saarisen puolella oli mm. nykyinen Helsingin yliopiston kansleri Ilkka Niiniluoto.

Jutut ovat vanhoja, mutta riitely näyttää silti olevan vielä hyvin voimissaan.

Lopuksi vielä se pääsyy: Yliopistoyhteisö ja sen professorit aivan erityisesti pelkäävät muutosta rahoituskäytännöissä. Tällä hetkellä ylimmillä portailla olevilla on oman puolen kavereita Suomen Akatemiassa ja muissa rahoitustahoissa. Kun rahoitusta siirretään valtiojohtoisemmaksi monet menettävät valtaa. Samoin, jos yhteistyötä yksityisen sektorin kanssa velvoitetaan lisättäväksi.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

"Haastattelu" oli Himasen tilaisuus.

Taitava haastattelija kysyi myös siitä Himasen hiippailusta kännissä kalsareissa helsinkiläisessä puistossa. Vastaus tuli Himaselta inhimilliseltä tasolta ja teki Himasesta hetkeksi ymmärrettävän ja arvokkaan henkilön ihmisenä. (Helsinkiläisten kesäöiden aamunpuoli on aivan omiaan paljastaa itsensä kaikille muille aamun hiippareille. Tavikset nukkuvat silloin mitätöntä untansa tietämättömänä elämää suuremmasta performanssista mitään.)

Odotin asian jäävän tuollaiseksi, mutta Himanen ei sittenkään tajunnut toimittajan inhimillistämisen sanomaa ja on sittemmin moittinut toimittajaa kun otti asian esille. Haastattelun hetkellä molemmat saivat korkeita pisteitä minulta. Tällä hetkellä korkeat pisteet ovat edelleen toimittajalla mutta Himasen pisteet hukassa.

Suuri filosofimme ei vielä - nuori kun on - tajua että hienoimmat henkilökohtaiset saavutukset tässä maailmassa ovat syntyneet häpeästä. Tämä sählääminen nollatutkimuksen ja kännisekoilun kanssa on aivan sopiva Himasen häpeän aiheeksi. Siitä on hyvä ponnistaa todellisiin saavutuksiin.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä7801
Paul M
Odotin asian jäävän tuollaiseksi, mutta Himanen ei sittenkään tajunnut toimittajan inhimillistämisen sanomaa ja on sittemmin moittinut toimittajaa kun otti asian esille. Haastattelun hetkellä molemmat saivat korkeita pisteitä minulta. Tällä hetkellä korkeat pisteet ovat edelleen toimittajalla mutta Himasen pisteet hukassa.http://www.hs.fi/kotimaa/Himanen+Toimittajien+puoluekannat+esiin/a136608...
"Jos haluaa tehdä tutkivaa journalismia, voisi selvittää, minkälaiset poliittiset taustat on kirjoittaneilla toimittajilla tai heidän käyttämillään päälähteillä", hän sanoi tiedotustilaisuudessa valtioneuvoston juhlahuoneistossa Smolnassa tiistaina.

Eli, Himanen ei tarkoittanut Nybergiä, vaan Long Play jutun tekijöitä ja heidän päälähteitään. Jutussa esiintyy mm. nimetön eduskuntalähde, joka on hyvin kriittinen pääministerin toimintaa kohtaan, mutta jonka puoluekantaa ei mainita.

Tarkemmin kytköksistä ylempänä.

z
Seuraa 
Viestejä2918

Kylläpä eräille näyttää tuottavan valtavaa kalvavaa tuskaa, kun "ylimieliset ja itsestään turhia luulevat" maanmatoset uskaltavat kyseenalaistaa (vähintäänkin) puolijumalan asemaan nostetun suuren idolin...

Kannataisikohan jo kohta perustaa ihan oma blogi Kalsari-Himasen ja Liirumlaalum-Castellin ylistämiseen ja "kommaritoimittajien" solvaamiseen?

zz

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä7801
NieVei3a
Kylläpä eräille näyttää tuottavan valtavaa kalvavaa tuskaa, kun "ylimieliset ja itsestään turhia luulevat" maanmatoset uskaltavat kyseenalaistaa (vähintäänkin) puolijumalan asemaan nostetun suuren idolin...Siis puolijumalan asemaan? Kenen toimesta ja milloin? Uskaltaa kyseenalaistaa? Vaatiiko uskallusta olla samaa mieltä 95% kansasta kanssa? Jos maanmatonen esittää faktoja lyö ne tiskiin, ja kertoo miten asia menee, niin oikein mielelläni kuuntelen.

NieVei3a
Kannataisikohan jo kohta perustaa ihan oma blogi Kalsari-Himasen ja Liirumlaalum-Castellin ylistämiseen ja "kommaritoimittajien" solvaamiseen?Kirjoitat Tiede palstalle siitä, kuinka yksi eniten siteerattu sosiologi on Liirumlaalum. Jos natsikortin käytöllä häviää, niin mites käy tuollaisen tunteellisen purkauksen jälkeen?

visti
Seuraa 
Viestejä6331

Himanen on mitä pätevin nuorimies. Sitten on toinen asia, että hän pystyisi jotain järkevää kertomaan Suomesta vuonna 2020. Ei pysty eikä pysty toisetkaan. Ennusteet ovat ennusteita, eikä niiden varassa voi lähteä toimimaan. Jollei tuoteta ennusteita, tuotetaan "pyöreyksiä", jotka eivät johda yhtään mihinkään. Joka on nyt eri mieltä, ei ole sitä puolen vuoden päästä. Pankaapa muistiin.
Katainen on huomattavasti paremmin perillä tulevaisuuden Suomesta, kuin Himanen. Hän ei vaan tiedä sitä.

Jos itsekkin rollaisi tänne Tutkijat aina marmattaa että ei olee aikaa muuhun kuin rahoitushakemuksiin, opetukseen, byrokratiaan... Kuinka moni oikeasti viettää päiviä miettien Suomen tulevaisuutta? Ei taida monella olla varaa.. meillä on noita talousprofessoreja, mutta eikö ne ole juuri niitä liian kiireisiä, kuten heidän ryhmäläisensä? Onko politiikoilla sitten aikaa istua alas vuodeksi tai pariksi ja miettiä? Tuskinpa....

Joopa, ihan sama, en kykene ottamaan akateemista kantaa, tai asiantuntija, tai muutakaan... ilmeisesti tässä risoo että kilpailtua tutkimusrahaa annettiin Himaselle, eri asia jos hälle olisi annettu vaikka innovaatiotukea?

John Carter
Seuraa 
Viestejä16087

Olen todella vaikuttunut kyvystäsi purkaa tuo Long Playn juttu noin vakuuttavasti. On mukavaa Pekka, että sinä osallistut täällä TIEDE-palstalla keskusteluun itsestäsi ja kerrot meille, että miten asiat oikeasti ovat. Tämä todellakin aukaisi silmäni sille, että Sanoman toimittajat (ja useimmat muutkin toimittajat, jotka ovat kirjoittaneet sinusta negatiiviseen sävyyn) ovat ammattitaidottomia työssään.

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Astronomy
Seuraa 
Viestejä3976
HuuHaata

Tarkemmin kytköksistä ylempänä.


Et suinkaan saa Himaselta korvausta kun noin paljon näet vaivaa häntä puolustaaksesi?

"The universe is a big place, perhaps the biggest".
"Those of you who believe in telekinetics, raise my hand".
Kurt Vonnegut
"Voihan fusk." Minä

z
Seuraa 
Viestejä2918
semitohtori
Joopa, ihan sama, en kykene ottamaan akateemista kantaa, tai asiantuntija, tai muutakaan... ilmeisesti tässä risoo että kilpailtua tutkimusrahaa annettiin Himaselle, eri asia jos hälle olisi annettu vaikka innovaatiotukea?Asiassa riepoo se, että rahat annettiin tiskin alta ja että ne ovat poissa muilta, jotka joutuvat oikeasti kilpailemaan rahoituksesta. Toissijaisesti ketuttaa se, että rahat annettiin sönkkääjälle, joka ei näemmä pysty saamaan ensimmäistäkään ymmärrettävää suomekielistä lausetta paperille ja jonka "viisaudet" ovat peräisin amerikkalaisissa halpahalleissa myytävistä puskuritarroista ja jääkaappimagneeteista.

zz

z
Seuraa 
Viestejä2918
HuuHaata
NieVei3a
Kannataisikohan jo kohta perustaa ihan oma blogi Kalsari-Himasen ja Liirumlaalum-Castellin ylistämiseen ja "kommaritoimittajien" solvaamiseen?Kirjoitat Tiede palstalle siitä, kuinka yksi eniten siteerattu sosiologi on Liirumlaalum. Jos natsikortin käytöllä häviää, niin mites käy tuollaisen tunteellisen purkauksen jälkeen?Pelkää löysää sisällytyksetöntä länkytystä ne Kalsari-Himasen oppi-isätkin ovat suoltaneet. Siteerausten määrä tässä tapauksessa on täysin merkityksetön fakta - kyllähän joihikin Derridan ja Foucaultin kirjoituksiinkin viitataan "jengin" sisältä edelleenkin pää märkänä - eikä ne siitä huolimatta jalostu sonnasta yhtään sen jalommaksi.

zz

NieVei3a
semitohtori
Joopa, ihan sama, en kykene ottamaan akateemista kantaa, tai asiantuntija, tai muutakaan... ilmeisesti tässä risoo että kilpailtua tutkimusrahaa annettiin Himaselle, eri asia jos hälle olisi annettu vaikka innovaatiotukea?Asiassa riepoo se, että rahat annettiin tiskin alta ja että ne ovat poissa muilta, jotka joutuvat oikeasti kilpailemaan rahoituksesta. Toissijaisesti ketuttaa se, että rahat annettiin sönkkääjälle, joka ei näemmä pysty saamaan ensimmäistäkään ymmärrettävää suomekielistä lausetta paperille ja jonka "viisaudet" ovat peräisin amerikkalaisissa halpahalleissa myytävistä puskuritarroista ja jääkaappimagneeteista.Öhh, no eikö mun eka viestissä käynyt toi eka pontti selväksi? Mulla huono suomi kait.... Toi toissijainen kohta, en osaa sanoa, telkussa näin että puhuu hitaasti artikuloiden Minä katson sinua silmiin ja sanoa sinulle että minä olla kesken prosessi...

Se vika trollaus, mulla ei ole aikaa miettiä paria vuotta suomen tulevaisuuta, en tiedä kellä on, sinulla? Kellä on aikaa punoa kaikki narut yhteen ja pohtia, Urpilainen vai hänen alaisensa, Franzen tai muut.... ej tiiä...

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä7801
Astronomy
HuuHaata

Tarkemmin kytköksistä ylempänä.


Et suinkaan saa Himaselta korvausta kun noin paljon näet vaivaa häntä puolustaaksesi?En. En ole herraa koskaan nähnytkään.

Motivaationi tulee ensinnäkin itsekkäistä lähtökohdista hyödyn muihin projekteihin siitä, että opin mahdollisemman nopeasti tekemään edelläkaltaisen kaltaisia tehtäviä. Samoin en lähde kieltämään sitä, että tunnen antipatiaa nykyisenkaltaista yliopistolaitosta (sisäänpäinkääntynyt, negatiivissävytteinen), ja yhtälailla vasemmiston tapaa käydä julkista keskustelua kohtaan.

Toinen motivaattori on puhdas idealismi. Jotkut kirjoittaa wikipediaan artikkeleita harrastuksenomaisesti, toiset open source projekteja, itse teen mielelläni välillä jotain vastaavaa. Toki täysin omilla ehdoilla.

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä7801
NieVei3a
kyllähän joihikin Derridan ja Foucaultin kirjoituksiinkin viitataan "jengin" sisältä edelleenkin pää märkänä - eikä ne siitä huolimatta jalostu sonnasta yhtään sen jalommaksi.Pystyn ymmärtämään ajatusmaailmasi.

Yliopistolaitos ja tutkimus ylipäätään vaan ovat ajatuksiasi paljon laajempia. Vaikkapa historiantutkimusta ei olisi olemassa vaatimillasi kritiirein. On olemassa, hyvä niin, kehittyy menee eteenpäin ja pystyy paremmin koko ajan selittämään meille aiempia tapahtumia.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat