Seuraa 
Viestejä45973

Ostin rc-lentsikan (u can fly hypen) jossa tuli mukana vain laturi joka toimii 12 voltin jännitteellä. Mulla on sitten vanhasta rc-lentrikasta muuntaja jonka outbut on 12V ja 800mA. Voinko kytkeä muuntajan laturiin vai tarviitseeko laturi tasavirtaa ja muuntaja antaa vaihtovirtaa?

Ja eihän tuolla 800mA luvulla muuntajassa ole väliä kun virta johtuu resistanssista. Onko tuossa oletettu että muuntajan alkuperäis laturissa on U/I = Resistanssi?

Kommentit (1)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä35095
Superhammerzeit
Ostin rc-lentsikan (u can fly hypen) jossa tuli mukana vain laturi joka toimii 12 voltin jännitteellä. Mulla on sitten vanhasta rc-lentrikasta muuntaja jonka outbut on 12V ja 800mA. Voinko kytkeä muuntajan laturiin vai tarviitseeko laturi tasavirtaa ja muuntaja antaa vaihtovirtaa?Yleensä nuo toimivat tasavirralla ja luultavasti tuo sinun "muuntaja" on teholähde, joka antaa tasavirtaa. Sinun pitää vain selvittää virtalähteen ja laturin napaisuudet ja sitten laturin virrankulutus (lukee luultavasti sen latausliittimen lähellä). Jos laturi kuluttaa enemmän kuin 800 mA, virtalähteen teho ei riitä ja kytkentä voi johtaa sen ja laturin hajoamiseen. Siinä tapauksessa marssit kauppaan ja ostat tarpeeksi järeän virtalähteen. Luultavasti sieltä saa sopivia mistä ostit lentokoneen.

Ja eihän tuolla 800mA luvulla muuntajassa ole väliä kun virta johtuu resistanssista. Onko tuossa oletettu että muuntajan alkuperäis laturissa on U/I = Resistanssi?Se 800 mA on suurin sallittu kuormitusvirta. Sen ylittäminen johtaa ylikuumenemiseen, jännitteen alenemaan ja ennen pitkää virtalähteen rikkoutumiseen. Rikkoutuva virtalähde voi rikkoa siihen kytkettyjä laitteita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat