Seuraa 
Viestejä1365

Heitin taannoin otsikon väitteen keskusteluun, jota en nyt millään onnistunut löytämään. Sain väitteelläni palstan jenkkifiilistelijät kimppuuni. Totesivat vain, ettei kyseinen väite voi mitenkään pitää paikkaansa. Tuossa nyt on sitten YLE:n uutinen aiheesta..

http://yle.fi/uutiset/sotien_loppuminen_heikentaa_usan_talouskasvua/6610223

Mielipiteeni voi muuttua, muttei se tosiasia, että olen oikeassa.
http://www.youtube.com/watch?v=1orMXD_Ijbs

Kommentit (14)

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä7801

Joo sotiminen lisää talouskasvua samalla logiikalla, kuin asunnonostajan varallisuus hyppää pilviin ostohetkellä. Laina on ikävä asia, joten velallinen ei sitä suostu itselleen myöntämään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
HuuHaata
Seuraa 
Viestejä7801
Alveron
Heti tuli joku enbuske selittämään, vaikka asiasta kertoo maan hallitus itse.No, jos hallitus kertoi, niin muutan mielipiteeni. Sitä parempi kasvulle, mitä useampi 5v tyttölapsi räjäytetään kappaleiksi kalleilla etäpommeilla.

taucalm
Seuraa 
Viestejä7174

velanotto lisää talouskasvua niin hassulta kuin se kuulostaakin. sotiminen lisää velanottoa.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

mluluke
Seuraa 
Viestejä2880
Alveron
Heti tuli joku enbuske selittämään, vaikka asiasta kertoo maan hallitus itse.Juu ja tuohan ei siis voi edes pitää paikkaansa. Amerikka kun valehtelee ja kusettaa jatkuvasti. Miksi ihmeessä juuri tämä olisi totta

PSYbuse
Seuraa 
Viestejä1365
mluluke
Alveron
Heti tuli joku enbuske selittämään, vaikka asiasta kertoo maan hallitus itse.Juu ja tuohan ei siis voi edes pitää paikkaansa. Amerikka kun valehtelee ja kusettaa jatkuvasti. Miksi ihmeessä juuri tämä olisi totta

USA:n tuntien, tässä on kuin onkin jokin koira haudattuna. Ehkäpä 'demokratian levittämisen' sijaan USA vastaisuudessa vain turvaa talouskasvuaan hilluessaan ympäri maailmaa. Olisi ainakin askel kohti rehellisyyttä

Mielipiteeni voi muuttua, muttei se tosiasia, että olen oikeassa.
http://www.youtube.com/watch?v=1orMXD_Ijbs

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
PSYbuse


lol: USA:n tuntienVai niin...

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

"Weaponized keynesianism"

Ihan perushuttua jopa niille republikaaneille, jotka eivät halua myöntää keynesiläisyyden mallintavan maailmaa tarkemmin ja paremmin, kuin heidän omat heikompilahjaiseen kansanosaan vetoava höpönsä.

molineux
Seuraa 
Viestejä538

Vietnamin sota oli suurin yksittäinen tekijä (joskaan ei ainoa) ja aiheutti inflaatiokehityksen 1970-luvun alussa. Toinen merkittävä oli suuryritysten ja ammattiliittojen silloinen voima nostaa sekä hintoja että palkkoja. Oikeastaan sota ei ole välttämätön USA:n talouskasvulle vaan ns. sotilaallinen keynesiläisyys, sillä investoinnit teknologiateollisuuteen saavat varustautumisen myötä vauhtia koneeseen ja se työntää myös taloutta eteenpäin.

Nyt USA on kuitenkin siinä samassa tilanteessa että budjettitasapainoon on pakko päästä ei taloutta voi rajattomasti kasvattaa varustautumisella sillä se merkitsee aina julkisten budjettien vajetta.

“Science is the belief in the ignorance of the experts” – Richard Feynman

mluluke
Seuraa 
Viestejä2880
molineux
Vietnamin sota oli suurin yksittäinen tekijä (joskaan ei ainoa) ja aiheutti inflaatiokehityksen 1970-luvun alussa. Toinen merkittävä oli suuryritysten ja ammattiliittojen silloinen voima nostaa sekä hintoja että palkkoja.Höpö höpö. 70-luvun alun talousvaikeudet aiheutti öljykriisi joka johtui siitä, että OPEC maat supistivat tuotantoa ja myyntiä. Tuo aiheutti sen, että öljyn maailmanmarkkinahinta nelinkertaistui. Sillä oli aivan valtava vaikutus. Nuo sinun mainitsemasi asiat ovat täysin merkityksettömiä sen rinnalla.

On helppo kuvitella mitä nyt tapahtuisi jos öljyn hinta nelinkertaistuisi. Siinä olisi aivan turha etsiä talousvaikeuksien syytä muualta. Öljyn hinta vaikuttaa kaikkeen muuhunkin. Kuljetuksiin ja sitä kautta aivan kaikkien kulutushyödykkeiden hintoihin.

Tvomas
Seuraa 
Viestejä2371

"In November 2012 the U.S. Census Bureau said more than 16% of the population lived in poverty in the United States, including almost 20% of American children,[1] up from 14.3% (approximately 43.6 million) in 2009 and to its highest level since 1993. In 2008, 13.2% (39.8 million) Americans lived in poverty.[2]

In 2011, Extreme poverty in the United States, meaning households living on less than $2 per day before government benefits, was double 1996 levels at 1.5 million households, including 2.8 million children.[3] This would be roughly 1.2% of the US population in 2011, presuming a mean household size of 2.55 people. In 2013, child poverty reached record high levels, with 16.7 million children living in food insecure households, about 35% more than 2007 levels.[4] The number of people in the U.S. who are in poverty is approaching 1960s levels that led to the national War on Poverty.[5]

There were about 643,000 sheltered and unsheltered homeless persons nationwide in January 2009. Almost two-thirds stayed in an emergency shelter or transitional housing program and the other third were living on the street, in an abandoned building, or another place not meant for human habitation. About 1.56 million people, or about 0.5% of the U.S. population, used an emergency shelter or a transitional housing program between October 1, 2008 and September 30, 2009.[6]" http://en.wikipedia.org/wiki/Poverty_in_the_United_States

"During his first State of the Union speech in 1964, U.S. President Lyndon B. Johnson delivered a message to America. His goal was clear: To eradicate poverty in America.

However, a new report released this week shows that the number of Americans living in poverty is at the highest level since the mid-1960’s. After 48 years of failed policies and over $15 trillion of taxpayer money spent, America’s war on poverty has been an absolute disaster."
http://ftmdaily.com/economic-crisis/unemployment-crisis-economic-crisis/...

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat