Seuraa 
Viestejä45973

Kannatatko rikoksesta tuomittujen somalien palauttamista takaisin Somaliaan? Ja Onko Somalia riittävän turvallinen?

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (59)

En kannata. Kaikkien pitäisi saada sama rangaistus samasta rikoksesta.

Kannatan tosin sitä, että Suomeen ei otettaisi yhtä paljon pakolaisia. Monikulttuurisuus voi olla vahvuus mutta ulkomaalaiset eivät yksinkertaisesti näytä sopeutuvan kovin hyvin tänne.

En äänestä täällä koskaan mutta sanon mielipiteeni.

Vastaus on kyllä.

Suurin osa somaleista on tullut hyvillä perusteluilla Suomeen pakolaisina. Osasta on tullut Suomen kansalaisia. Ne, jotka eivät ole suomalaisia ja syyllistyvät vakaviin rikoksiin, voidaan (ja tulee) heittää ulos maasta, suoraan sanottuna.

Kansainväliset pakolaissopimukset ovat hieno järjestelmä. Siksi niiden rikkojiin tulee suhtautua ankarasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Nechimide
Seuraa 
Viestejä14249

Olen sanonut näkemykseni aiemminkin. Maan kansalaisuutta vailla olleiden ulkomaalaisten palautukset eivät ole mikään uusi ilmiö, vaan sitä on harrastettu aiemminkin jo maan lait ja tavat eivät ole kelvanneet. Etenkin kun Somaliassa on jo rauhallisia alueita, en näe ongelmaa. Rikosrekisterin pituuskin vaikuttaa, näillä herroilla on sillä saralla jo varsinainen ura takana.

Riippuu rikoksesta. Näpistyksistä tai muusta harmittomasta, en. Raiskauksesta tai törkeästä pahoinpitelystä, saman tien riippumatta siitä minkälaiset kontaktit on kotimaahan.

Kaikki täysi-ikäiset miehet palautettava välittömästi puolustamaan omaa kotiaan ja perhettään sukulaisineen. Naiset jääköön, mutta vain siksi aikaa turvasäilöön kun asemasota edellyttää.

Jos aikanaan Suomen miehet eivät olisi puolustaneet maataan, olisimme nyt Ryssiä.

Eritrea sotii somaliaa vastaan ja somalin pitäisi mennä sotimaan hallitustaan vastaan, kuten me suomen demokraattinen vallankumous, hyökkäämme Suomen presidenttiä ja homohallitusta vastaan tulevana kesänä 2006.

polliisi
Rikollisista tulee hyviä sotilaita: raiskaa, ryöstää ja silpoo..

Hä? Sotilas on silloin hyvä kun pystyy noudattamaan upseerin ohjeita oikein ja on hyvä taistelemaan. Taistelemisella tarkoitan hyvää ampumista, nokkeluutta, kestävyyttä jne.

Tänään tuli keskusteluohjelma tuosta aiheesta, somuli oli kirjoittanut kaiken sanottavansa ylös ja siitä voimme vetää johtopäätöksen, että hän oli saanut osan kysymyksistä etukäteen. Samaa etuoikeutta ei muille väittelijöille oltu annettu, tai he eivät ainakaan lukeneet suoraan lapulta.
Sinänsä minulle on ihan saman tekevää, ovatko rikolliset somulit kadulla. En erityisesti rakasta keski-iän ylittäneitä naisia tai teinityttöjä. Minusta ei ole ollenkaan paha juttu, jos somulit heitä raiskailevat: se on heille ihan oikein!

Minä en päätä asioista, enkä halua ketään rodullisesti alkaa syrjimään, koska en ole mikään rasisti juutalainen. Minun puolestani somulit voivat jäädä, mutta kansan etu on asetettava asiassa etusijalle ja tapauksia on tutkittava tapaus kerrallaan.

Sinänsä minulle on ihan saman tekevää, ovatko rikolliset somulit kadulla. En erityisesti rakasta keski-iän ylittäneitä naisia tai teinityttöjä. Minusta ei ole ollenkaan paha juttu, jos somulit heitä raiskailevat: se on heille ihan oikein!

Gideon, sinä olet sairas.

Desi
Gideon, sinä olet sairas.

Vai onko se niin, etten ehkä pitänytkään vainottuna olemisesta? On väärin, että jätepaskakansalaiset pääsevät kuin koira veräjästä. Siksi on hyvä, että somulit raiskaavat tuollaista vainoavaa sontapaskakansaa.

Gideon
Vai onko se niin, etten ehkä pitänytkään vainottuna olemisesta?

Ei, sinä olet ihan yksinkertaisesti henkisesti häiriintynyt. Hankkiudu hoitoon, ole kiltti.

Rikosten toistuessa, voi aivan hyvin karkoittaa somalirikollisen siinä missä jonkin muunkin ulkolaisrikollisen. Tietenkin siinä tapauksessa että eivät vielä ole saaneet Suomen kansalaisuutta.

Desi
Gideon
Vai onko se niin, etten ehkä pitänytkään vainottuna olemisesta?Ei, sinä olet ihan yksinkertaisesti henkisesti häiriintynyt. Hankkiudu hoitoon, ole kiltti.

Vai onko se niin, että te olette minulle miljoonia pystyssä, mutta ette maksa ikinä mitään, sen sijaan tärvelette kaiken vainoamalla.
Ennen vainoni alkua ja sitä helvettiä, minkä jälkeen vaino alkoi ajattelin alibia lukiessani, että ompa kauheaa, kun suomalainen nainen raiskataan ja murhataan. Nyt asia on toisin, aivan toisin!

Lainaus:
"Suurin osa somaleista on tullut hyvillä perusteluilla Suomeen pakolaisina. Osasta on tullut Suomen kansalaisia. Ne, jotka eivät ole suomalaisia ja syyllistyvät vakaviin rikoksiin, voidaan (ja tulee) heittää ulos maasta, suoraan sanottuna.

Kansainväliset pakolaissopimukset ovat hieno järjestelmä. Siksi niiden rikkojiin tulee suhtautua ankarasti."

Juuri näin....
Olen huomannut,että tasapaino ei nyt pelaa näissä siirtolais/vähemmistöasioissa.Julkisen rasistileiman pelko on melkoinen ase jota välillä käytetään rohkeasti väärin.Jos omaat vähemmistö-id:n,
sinua ei saa kohdella kuten ketä tahansa kansalaista.Kun toimit sopimattomasti,siihen ei saa puuttua,tai muuten vetoat rasismiin suureen
ääneen.
Ikävä kyllä,se myös toimii.

Maassa maan tavalla,täälläkin mainittiin.Mutta nyt viime vuosina vähemmistöt ovat alkaneet hyppyyttää isäntämaita polvilleen.
Oman kulttuurin huomioimisen varjolla nämä tahtovat isäntämaiden
noudattavan heidän kultuurisääntöjään.Yrittäköön joku kristitty samaa
jossain muslimimaassa.Ei muuten edes yritä...jos elää tahtoo.

Kaikessa kuvastuu hillitön vallan halu.Jospa vain,niin kuin sata vuotta sitten,osaisimme puolin toisin kunnioittaa,ihailla,hämmästellä ja oppia
kulttuurien erilaisuudesta,vaatimatta mitään.

Vieras kulkee ajallaan,Talo elää tavallaan...

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Gideon
Ennen vainoni alkua ja sitä helvettiä, minkä jälkeen vaino alkoi ajattelin alibia lukiessani, että ompa kauheaa, kun suomalainen nainen raiskataan ja murhataan. Nyt asia on toisin, aivan toisin!

Tuohan selittää kaiken.

Itse olen aina ihmetellyt, mitä ihmettä ihmiset tuossa alibi-lehdessä näkevät. Siinähän käsitellään todellisia rikoksia. Lienee hyvä oppikirjana - tai siis -lehtenä.

Volitans
Gideon
Ennen vainoni alkua ja sitä helvettiä, minkä jälkeen vaino alkoi ajattelin alibia lukiessani, että ompa kauheaa, kun suomalainen nainen raiskataan ja murhataan. Nyt asia on toisin, aivan toisin!Tuohan selittää kaiken.

Itse olen aina ihmetellyt, mitä ihmettä ihmiset tuossa alibi-lehdessä näkevät. Siinähän käsitellään todellisia rikoksia. Lienee hyvä oppikirjana - tai siis -lehtenä.


Niin käsitellään, aivan todellisia rikoksia.

Gideon

Ennen vainoni alkua ja sitä helvettiä, minkä jälkeen vaino alkoi !

Jaha? Olisiko kuvittelemasi vainon takana sadistisen lastenkiduttajan ja -murhaajan ihailu ja hänestä kertomasi valheet? Valitettavasti olet leimannut nimimerkkisi mengelejärjettömyyksilläsi niin perusteellisesti, että edes palstan uusnatsit eivät enää tue sinua.

Bomt Kneder
Gideon

Ennen vainoni alkua ja sitä helvettiä, minkä jälkeen vaino alkoi !Jaha? Olisiko kuvittelemasi vainon takana sadistisen lastenkiduttajan ja -murhaajan ihailu ja hänestä kertomasi valheet? Valitettavasti olet leimannut nimimerkkisi mengelejärjettömyyksilläsi niin perusteellisesti, että edes palstan uusnatsit eivät enää tue sinua.

Keitä nämä palstan uusnatsit muuten ovat?

Mitä tarkoitat palauttamisella? Ei ketään voi sijoittaa minnekään. Tavallaan henkilön ympäristö uudelleensijoitetaan pois tämän läheisyydestä samassa suhteessa kuin henkilö sijoitetaan pois tämän lähiympäristöstä. Suomen tulisi luovuttaa maata näille karkoittamilleen ihmisille ja pyytää näitä pysymään sen maan sisäpuolella, ei ole palauttamista, koska lähdettyään pakolaisuuteen, näiden henkilöiden kotimaa ainakin väliaikaisesti, eli yhä, ei ole olemassa yhteiskunnallisella tasolla samalla tavalla kuin Suomi on, eikä Suomi, tai näiden ihmisten kotimaa ole olemassa aivan samalla tavalla kuin ne ovat suomalaiselle olemassa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat