Seuraa 
Viestejä45973
pjojala
windy
pjojala

Lopusta alkuun:
- Jos Hitlerille oli lusikalla annettu, niin häneltä voi vähemmän vaatiakin henkilönä.Olet siis Irvingin kanssa osin samoilla linjoilla, oukki doukki, mutta saisiko tämän asian vähitellen täältä EVOLUUTIO-osastolta huis hemmettiin! Moderaattorit??

- Suomi tippui kauas Ruotsista ja Tanskasta sodissa, rahallisesti. Tuli kalliiksi se bisnes.No mitäs sitten nillität niistä Ruotsin sotatienesteistä? Ei saa tienata eikä olla tienaamatta... olen kauhia hämmästyny.Syyllisyys Euroopan suoneniskusta ei ole vain yhden maanikon. Syyllisyys on välinpitämättömyys. Suuren yleisön välinpitämättömyys. Jos, Windy, et ymmärrä sanomaani, niin olkoon. Irvingin eetos on aivan toinen.

EVOLUUTIO-osastolle tämä keskustelu kuuluu em. syistä: Rytin päiväkirjat kertovat puheista evolutiivisesta hävityssodasta Leningradin ja Moskovankin kohdalla. Ryti viittasi "biologiseen maailmanpaloon" jopa puolustuspuheessaan, sanoen sen olleen suomalaisille vierasta.

Taisit käsittä väärin myös ne sotatienistit: Suomi köyhtyi rutosti, Ruotsi rikastui Sveitsin tavoin. Suomessakin yksittäiset tahot, ei ainoastaan se UPM ennätystuotollaan 1942, rikastuivat sodalla.
UPM-Kymmene perustettiin 1996, vähän tarkkuutta peliin.

Vielä vuosikymmen sitten ex cathedra -selitys tosiaankin oli, että johtomme tiesi Saksan idänhyökkäyksestä vasta viikko tai kaksi ennen tapahtumaa, kesäkuun puolella. Miten sellainen emävale on voinut upota kansaan?

Tänä päivänäkin maailmanrauhaa (mitä rauhaa?) uhkaa Israel gallupeiden tulosten perusteella. Sama uhrilammas alttarilla taas. Sitä on vaan vaikea saada hengiltä, muuten hyvä syntipukki. Ukkosenjohdatin johdattaa salaman joskus aivan muuanne.

Upposihan ne Hitlerin emävaleet lähes kaikkiin länsivaltoihin, vaikka jo Mein Kampfissa esitettiin idänhyökkäyksen välttämättömyys.

Irvingiin viittasin siksi että puheesi Hitleristä "maanikkona" jolta ei voi "kauhalla vaatia" yhtä hyvää käytöstä kuin muilta, muistuttaa puheita siitä, että Hitler ei olisi itse tiennyt esim. juutalaisten tuhoamisesta ja muut natsijohtajat olisivat suunnitelleet sen AH:n selän takana. Hitler oli mestarimanipuloija, eikä pelkkä sotaan halukkaiden tahojen keulakuvaksi soveltuva hourupää.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat