Seuraa 
Viestejä45973

35 vuotiaana itselläni ei ollut silmäpusseja laisinkaan ja ei ollut muutenkaan kovin turvonnut naama. Vähän kuin Nykäsen Matilla , nyt piirun yli 40v mittarissa.

Jotenkin alkholi liittyy tähän mutta en ymmärrä vaikutusta.

Tärkein huomio on että 5 oluen jälkeen silmäpussit häviää mutta tulee seuraavana päivänä takaisin kahta pahempana.

Älkää väittäkö että se liittyy nautittuun nesteeseen, juon monesti montaa litraa vettä ilman että näen samaa vaikutusta kun oluella.

Terveisin

Turvonnut naama

Kommentit (9)

Kyllä ne häviävät, liki täysin.

Eli jos passikuvaan pitäisi mennä niin joisin ensin six pacin olutta.

Avaako alkoholi jotenkin nesteen kierron, juomisen jälkeen silmäpussit palaa. Toimisiko silmäpussit sienen tavalla ja alkoholi avaa kostutuksen sienelle??

Tämä on tärkeää, uskon että voidaan aloittaa kilpailu peräpukamavoiteelle joka on vaimon suosiikki

T. Panda

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Alkoholi vähentää vasopressiinin (Antidiureettinen hormoni) eritystä, jolloin kehosta poistuu enemmän nestettä. Myös runsas vedenjuonti vaikuttaa tuohon negatiivisesti..

Pääasiallisin vaikutus ehkä tulee siitä, että alkoholi on hygoroskooppinen molekyyli eli imee itseensä vesimolekyylejä. Tämä on luultavasti suurin syy, miksi ihonalaisen nesteen määrä vähenee, päätyy verenkiertoon ja yhdessä vähentyneen ADH:n kanssa ulos kropasta. Kokeile ostaa apteekista glyseriiniä/glyserolia ja juoda sitä aamulla jonkin verran. Pitäisi olla aivan sama positiivinen vaikutus silmäpusseihin, kuin alkoholilla, koska sekin on hygroskooppinen molekyyli. Glyserolia on jonkun verran käytettykin urheilussa, koska se sitoo hyvin solukalvojen ulkoiset (ihonalaiset) nesteet (sekä juodut) itseensä ja siirtää ne verenkierron mukana esim. lihaksiin ja parantaa suorituskykyä vaikkapa kuumassa ja pitkäkestoisessa rasituksessa.

Edit: Niin ja olisko suurin syy ihan siinä, että sulla on nyt enemmän läskiä naamassa, kuin 5 vuotta sitten, joka pystyy sitomaan itseensä enemmän nestettä ja aiheuttamaan tuota turvotusta?

Edit2: Tai sitten voit kokeilla alkuun vaikka ihan perinteistä Icepoweria. Siinä on sekä glyserolia, että etanolia, se kun imeytyy silmäpusseihin, on sieltä äkkiä turvotus ja nesteet poissa. Kokemusta on. Kyyneleitä voi tulla.

Vierailija

Vähennä diureettien käyttöä (kofeiini, kurkku, alkoholi jne.) ja mittauta tyroksiini.

Itsellä on jatkuvasti, muttei kiinnosta vittuakaan.

Vierailija
Hubert J. Farnsworth
Kunhan ei vaan krapulassa herää toisen miehen munapussit silmien alla.Been there, done that. Hauskaa pitemmän päälle, kuten ehkä jo aavistitkin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat