Seuraa 
Viestejä9265

Jos vaikka jalkani puutuu oikein kunnolla, ihan tunnottomaksi, niin ensin se tunto hiljakseen palautuu takaisin ja toimintakyky samalla. Sitten tulee hetken välivaihe kun kaikki on ok. Mutta aika pian heti perään alkaa sellainen jännä herkkyystila siihen jalkaan, että jos yhtäkään lihasta siinä hiukankin jännittää, tai liikuttaa, tai siihen koskettaa, niin se "kutisee" syvältä sisältä ihan sietämättömän voimakkaasti, niin että sitä ei vaan meinaa kestää. On pakko olla liikkumatta sen ajan, ja jalkaan ei saa koskettaa.

Tiedättekö mistä puhun? Mistä tuo mahtaa johtua?

くそっ!

Kommentit (2)

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Puutumista seuraa kyllä sietämätön sisäinen kutinatila, mutta en ole huomannut että sillä olisi merkitystä liikuttaako tai koskettaako raajaa. En ole sitä sen kummemmin miettinyt mistä tuo hetkellinen tuskatila, verenkierron elpymisestähän on kyse.

(Oli muuten perin vinkeä tuntemus kun uin taannoin 11-asteisessa vedessä. Iho koko kehostani meni täysin tunnottomaksi niin että kun lätkin itseäni kädellä tuntui kuin olisin vierasta kehoa läpsinyt. Ei tullut kihelmöimistä/kutinaa jälkikäteen, kaiketi koska puutuminen oli niin pinnallista eli jäi nahkaan.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat