Seuraa 
Viestejä987

Ostin hetken mielijohteesta halvemman oloisen höyrypesurin (Tristar, n 30 e). Ihan hyvinhän sekin sitä höyryä spruuttaa, ei siinä mitään. Pinttyneempi lika ei vaan halua kovinkaan helpolla lähteä.

Luonnonmukaisessa siivouksessa käytetään kuitenkin melko usein väkiviinaetikkaa, itsekin olen sitä joskus käyttänyt. Kysymys kuuluukin: hajoaako se höyrypesuri, jos sinne veden sekaan lorauttaa hieman etikkaa? Yhden tankillisen koetin, eikä hajonnut, puhdistustulos oli subjektiivisesti arvioiden hieman parempi.

Onkos joku kokeillut? Tai soodan kanssa?

Same shit, different day...

Kommentit (3)

apoc
Seuraa 
Viestejä187

Jos lika ei lähde laimealla hapolla, sitten kokeile laimeaa ammoniakkia. Sitä sumutetaan (tai muuten laitetaan) puhdistettavaan kohtaan ja höyrypesurilla käsitellään kohta. Itse pesuriin ei näitä kemikaaleja pidä laittaa, voi menna pesuri vaihtoon.

Ammoniakkia voi ostaa rautakaupasta. Biltemasta tai huomattavasti kalliimmalla apteekista (varaudu selittämään käyttötarkoitus).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Octopitos
Seuraa 
Viestejä637

Yleensä jos lika ei normaali konstein lähde, eli on päässyt pinttymään tarvitaan ammattilaisen apua, kotitalous pesurit ei ole tarkoitettu pinttyneen lian poistoon ne toimii mahtavasti säännölliseti käytettynä, en laittaisi säiliöön mitään muuta kuin mitä valmistaja on suositellut.
Ammattilainen tietää mitä ainetta käyttää millekkin pinnalle, voihan sitä kysäistä jos on keltä kysyä.

Kun on korviaan myöten kusessa, on parempi pitää turpansa kiinnni.
o_turunen kirjoitti:
Vai olisiko tuo paksuusyksikkö.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat