Seuraa 
Viestejä6081

Jälleen kerran tarjolla huuhaata, kuulemma ihan patentoituakin:

http://www.iltalehti.fi/terveys/2013052217051534_tr.shtml

Kiinalaisen tohtori Itsuko Kawasen kehittelemänä Foot Detox -puhdistuslaastari on tarkoitettu imemään kehon toksiineja jalkapohjan kautta. Iltalehden Hinta & Laatu -vahdin testissä laastareiden vaikutusta testattiin jalkapohjan ohella myös marmorilautaseen.

Lopputulos oli yllättäen sama.

-Marmorilautasesta irtosi "kuonaa" aivan yhtä paljon kuin jalkapohjastakin, testissä todettiin.

Laastareita maahantuova Juha Salo Nettex International Oy:stä pitää tulosta yllättävänä, joskaan ei mahdottomana. Vastaukseksi hän tarjoaa mahdollista kosteutta lautasessa.

-Tuotteessa on sisällä pakastekuivattua materiaalia, josta kaikki kosteus on otettu pois. Jos lautasella on kosteutta epäpuhtauksien kera, toki ne kuiva-aineeseen imeytyvät, Salo sanoo.

Tulos ei Salon mukaan vie laastarilta mitään pois.

-Kyseessä on tuote, joka on kahdella patentilla suojattu ja palkittu monissa, kansainvälisesti arvostetuissa eri instansseissa toimivuudestaan. Ei meillä ole koskaan ollut syytä epäillä, ettei tuote toimisi luvatulla tavalla, Salo vakuuttaa.

Foot Detox -laastareiden kerrotaan tarjoavan apua paitsi kehon puhdistukseen kuona-aineista, myös taisteluun väsymystä vastaan, verenkierron voimistamiseen, aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen, päänsärkyyn, lihasten rentouttamiseen sekä kiputiloihin.

Hinta & Laatu -vahdin testissä laastareita pidettiin jalkapohjassa yön ajan. Pohja oli vihreänä kuonasta, mutta mitään vaikutusta oloon ei kuitenkaan ilmennyt.

-On satoja henkilöitä, jotka ovat todenneet päinvastaista. Ihmiset ovat nukkuneet levollisesti ja heillä on ollut aamulla kevyt ja pirteä olo, Salo tyrmää.

Salo huomauttaa, että laastaria on suositeltavaa pitää tulosten saamiseksi viitenä peräkkäisenä yönä. Lisäksi huomiota on kiinnitettävä siihen, mihin kohtaan jalkapohjaa laastarin sijoittaa.

-Laastarin teho perustuu vyöhyketerapeuttiseen elimistön vaikutukseen, Salo kuvaa.

Osaisiko joku selittää miten laastari, joka kerää kuonat puhtaasta kivestä, aiheuttaa ko. kiveen vyöhyketerapeuttista vaikutusta (mitä se nyt ikinä onkaan)?

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat