Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Jos, niin miksi? Jos et, niin mikset?

Sivut

Kommentit (59)

Brainwashed
Seuraa 
Viestejä10506
Liittynyt20.1.2013
TJT
Jos, niin miksi? Jos et, niin mikset?En ihaile, koska ei ole mitään syytä moiseen.
Minusta Martin Luther King oli paljon ihailtavampi henkilö, jos joku amerikkalainen Kennedyn aikalaisista pitäisi erikseen mainita.

mluluke
Seuraa 
Viestejä2880
Liittynyt2.11.2012
TJT
Jos, niin miksi? Jos et, niin mikset?Kennedy nousi lähes myyttiseen asemaan vain murhatuksi tulemisensa ansiosta. Harva muistaa, että presidentiksi hän pääsi siihen astisen historian niukimmalla voitolla Nixonista. Kuuban kriisiä ei lopulta ratkaissut Kennedyn nerous ja periksiantamattomuus vaan Nikita Hrutshev joka ehdotti, että Neuvostoliitto perääntyy jos USA vetää lyhyen kantaman ohjuksensa Turkista. Yhdysvallat asetti ehdoksi sen, että asia salataan. Näin saatiin Kennedystä sankari.

Aika on myös kullannut muistot Kennedyn asenteista. Häntä on usein pidetty "kyyhkynä" mutta todellisuus on muuta. JFK oli puhdasverinen kylmän sodan kasvatti.

JFK:n oikeastaan merkittävin saavutus oli apollo-kuuohjelman käynnistäminen, ohjelman jonka hedelmiä hän ei itse koskaan päässyt näkemään.

mluluke
Seuraa 
Viestejä2880
Liittynyt2.11.2012
mluluke
Aika on myös kullannut muistot Kennedyn asenteista. Häntä on usein pidetty "kyyhkynä" mutta todellisuus on muuta. JFK oli puhdasverinen kylmän sodan kasvatti.Tämä tulee hyvin esiin JFK:n viimeisessä puheessa jonka hän piti hotellissa Forth Worthissa Texasissa sen päivän aamuna jona hänet ammuttiin.

Yritin etsiä tuota puhetta Youtubesta mutta se osoittautui mahdottomaksi. Hakusanaoilla "jfk last speech" löytyy kymmeniä salaliittoteorioitsijoiden tuubiin lähettämiä videoita joissa on aivan kaikkea muuta kokoon kyhättyä, mutta ei tuota viimeistä puhetta. Sitä on lähes mahdoton löytää mutta se lienee näiden salkkareiden tarkoituskin.

Onneksi löysin tuon puheen muualta:

http://www.dailymotion.com/video/xf0bk6_jfk-assassination-films-kennedys...

Tuossa puheessa Kennedy kertoo varsin selväsanaisesti miksi USA:n pitää olla kylmän sodan etulinjassa puolustamassa länsimaiden vapautta. Ja tuossa puheessa Kennedy myös kertoo miksi USA:n joukkojen pitää pysyä Vietnamissa eikä poistua sieltä.

Kennedy ei ollut sankari. Hän oli normaali kylmän sodan aikainen Yhdysvaltojen presidentti.

Astronomy
Seuraa 
Viestejä3976
Liittynyt12.6.2007
Jarnoraattori
John Fitzgerald Kennedy oli mies, jolla oli munat.

John F. Kennedy oli mies, jolla oli arat munat. Silmämunat, meinaan. Arvostan kyllä kovasti.

"The universe is a big place, perhaps the biggest".
"Those of you who believe in telekinetics, raise my hand".
Kurt Vonnegut
"Voihan fusk." Minä

Brainwashed
Seuraa 
Viestejä10506
Liittynyt20.1.2013
Astronomy
Jarnoraattori
John Fitzgerald Kennedy oli mies, jolla oli munat.

John F. Kennedy oli mies, jolla oli arat munat. Silmämunat, meinaan. Arvostan kyllä kovasti.JFKoon presidenttikautensa aikainen ns pelimiehen maine on syntynyt pitkälti hänen kuolemansa jälkeen huhujen ja perättömien juttujen pohjalta.
Mies oli viimeisinä elinvuosinaan käytännöllisesti katsoen invalidi, joka jaksoi päivästä seuraavan pelkästään vahvan lääkityksen voimin. http://www.cbsnews.com/2100-201_162-529661.html
Potenssi ei siis lienyt ollut Kennedyn vahvin puoli, mutta sitä jotakin hänesssä kyllä oli, aivan kuten Marilynissakin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat