Seuraa 
Viestejä1313

Siinä on suomi imago johtajineen niin tylytettynä että.
Ärsyttävintä asiassa on se, että korvissa soi "Kekkonen" kun tuota kuvaa katsoo.
Jos jollakulla teistä on asiaanliittyvää ammattitietoa, niin huomaa helposti kuinka kuva on poliittisesti ja psykologisesti ennaltakirjoitettu.

Joskus näistä on melkein tapeltu kun on yritetty päästä ovesta sisään oikeassa järjestyksessä (Arafat), ja joidenkin kohdalla valokuviin asettuminen on ollut pienen taistelun takana. Miksi? Katso vaikka tämä video. Parempaa en nyt esimerkiksi löytänyt.

http://www.youtube.com/watch?v=AQENwD-QlRA

Savor, Olkoon sielusi kevyt kuin mielesi tuote.
- Maalaisjärki

Kommentit (2)

Jos NATO-nostatus oli suunniteltu juttu Putinin vierailun alla niin nyt Niinistö voi käyttää sitä pelimerkkinä Suomen Venäjän-kaupan edistämiseen. "Hyvät sopimukset esimerkiksi venäläisen infran rakentamisessa rauhoittaisivat paljon suomalaista NATO-keskustelua", voisi Niinistö kahden kesken todeta.

bergepanther
Seuraa 
Viestejä4839

Vaikkapa en Venäjän nykyistä linjaa millään tavoin kannatakkaan, tuntuu että näissä presidenttien väleissä-varsinkin huomioiden nykyinen taloustilanne- täytyy Niinistön olla pragmaatikko ja ehdottomasti ajaa kauppasuhteita.

Sinänsä tuosta kuvan tulkinnasta ihan maallikkona toteaisin että Salella taitaa olla jotakin kelmiä tai kepposia mielessä
Ja Putin joko naureskelee härskille vitsille tai tekemälleen kepposelle- vaikeaa tämmöinen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat