Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Pahaa puhutaan pakaste valmisruoista. Jos teen sata lihapullaa ja pakastan ne, tuleeko niistä eines tai valmisruokaa ja jotenkin epäterveellistä?

Eli mikä siinä kaupassa ostetussa pakastepizzassa on niin pahaa verrattuna itse vaivalla väännettyyn pitsaan joka lojuu pakastimessa 3 kuukautta?

Sivut

Kommentit (34)

Pakastealtaasta saa joitain aika hyviä valmisruokia mielestäni. Pizza ei ole terveellistä missään muodossa kuitenkaan.

Dredex
Peruna, porkkana, liha, maito ja tomaatti ovat terveellisiä. Näitä ei pakasteta.

Peruna ja porkkana on yleisiä pakasteita. Tomaattia löytyy myös pakasteruoista. Tomaattia myydään enemmän säilykkeenä.

Ei pakastamisella ole mitään tekemistä sen kanssa onko ruoka eines vai ei. Omatekemät lihapullat on jauhelihaa ja kananmunaa eli ns järkeviä aineita tjsp. Kaupan lihapullat on jotain vehnäjauhoja, tärkkelyksiä, narunpätkiä ja muuta skeidaa. Eli einesten raaka-aineet ovat enemmän tai vähemmän paskaa.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

Olisiko mahdollisuuksia menestyä, jos alkaisi valmistamaan ja myymään oikeita ruokia pakasteena? Siis että kaikki tavara olisi ehtaa ruokaa, ei mitään suurustetulla vedellä jatkettuja aromiainehirviöitä? Tekisi kaikki ruuat tosiaan oikeista raaka-aineista, niinkuin kotonakin tehdään usein. Tulisiko siitä niin paljon lisähintaa tuotteille että kukaan ei suostuisi ostamaan niitä?

くそっ!

Kyllä mä ainakin toivoisin löytäväni kaupasta terveellisiä valmisruokia. Aina ei ehdi eikä jaksa laittaa ruokaa alusta asti itse, joten olisi mahtavaa jos jotain terveellistä saisi valmiina tai puolivalmiina. Pakastevihanneksia käytän nykyjäänkin paljon, mutta muuta kaupasta en ole oikein löytänyt

Tietääkö joku onko kaupasta saatavilla valmiina edes semi-terveellistä valmis- tai puolivalmisruokaa esim just pakasteena?

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

Oon antanut itseni ymmärtää että Kokkikartanon valmisruat ainakin pyrkisivät olemaan vähän parempia, mutta en muista olenko ainesosia kattellut. On niillä kyllä hintaakin enemmän.

くそっ!

Kyllähän osa kotiruuan mausta ja ravintoarvostakin perustuu siihen, että sitä EI ole valmistettu paljon aikaisemmin ja senjälkeen pakattu ja mahd. pakastettu. Ei edes kotiruoka ohan yhtä hyvää ole seuraavana päivänä uudelleen lämmitettynä tai pidemmän ajan päästä pakkasesta otettuna, toki hieman riippuen ruokalajista. On joitakin ruokia, jotka melkeinpä maistuvat paremmIlta vasta kakkoskerralla, kun maut ovat oikein kunnolla muhineet. Mutta pääsääntöisesti maku heikkenee, kun ruoka uudelleen lämmitetään.

tiäremiäs
Voin tulla kokkaan teille hinta 500 euroa kerta+ kulut. Lounastauosta laskutan 9.50 euroa kerta. koska tuottavuus ei häiriinnyt.Sä ootkin mun suosikki miäs, jolla ei ole aikaa deittailla. Mut jos se lounas syötäisiin sit yhdessä, vai meetkö piiloon?

jussipussi
Opetelkaa kokkaamaan. Kädetöntä nykyajan nuoriso?Mä en ainakaan sanonu etten osais kokata, tai että söisin valmisruokaa. Sen sanoin, että olis kiva jos valmiina joskus edes sais jotain terveellistä, koska ruoanlaittoon menee yllättävän paljon aikaa, jota ei aina ole.

Heittäkääs sit jotain nopeita terveellisiä reseptejä!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat