Seuraa 
Viestejä13176

Ostin kiinasta sitä teetä ja yli 38 päivää kestää matka. Kauan rahtilaivalla kestää tulla kiinasta suomeen.

Kiinan posti lähetti. Vai tuleeko lentopostilla, mutta odottaa jossain terminaalissa, kunhan kamaa kertyy tarpeeksi.

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Juro Vonkaaja
Seuraa 
Viestejä274
Nobelaner
Voin tuoda sulle kinkkiteetä lomareissultani, kerro vaan millaista haluut ja paljonko.Meillä töissä tuovat Kiinan saitin kinkit tuliaisina pomoille aina teetä. Kuulemma sikäläisittäin ihan laatukamaa. Pomot kun juo vain kahvia niin kantavat lahjat meille kahvion teenjuojille. Pakko myöntää, että ovat aivan helevatun hyviä. Ei löydy lähi s eikä ss marketista yhtä hienostuneen makusta teetä. Esim jasmiininkukkatee on aivan uskomatonta, aitoa kukkaa eikä mitään esanssiöljyä.

Tuopas tiärikkselle jotain kunnon laatua niin pääsee mies juhlatunnelmaan. Ei se 13 taalalla saa sieltä kun jotain bulkkia mitä saa Siwastakin.

ROOSTER
Seuraa 
Viestejä5077
tiäremiäs
Nobelaner
Voin tuoda sulle kinkkiteetä lomareissultani, kerro vaan millaista haluut ja paljonko.


En tarvi, juon kahvia. kiitos vaan.
Taitaa tiäremiäs olla sijoittaja, tai sitten Puer-teen myyntimies.


Puer-tee (usein myös pu-erh-tee), kiin. 普洱茶, pǔ'ěrchá, on hapettamatonta teetä, joka höyrytetään ja tiivistetään tyypillisesti 357 gramman painoisiksi kakuiksi pitkäaikaista luontaisilla bakteereilla ja homeilla tapahtuvaa fermentoitumista tai pikemminkin kompostoitumista varten. Puer-tee on ainoa tee, joka paranee ja kallistuu vanhetessaan. Hyvälaatuinen puer-teekakku saattaa kestää satakin vuotta ja olla ikäännyttyään pienen auton hintainen. Kiinalaiset kutsuvat luokituksessaan puer-teetä mustaksi teeksi (erotukseksi meillä tavallisesta hapetetusta punaisesta teestä) ja pitävät sitä vihreää teetä terveellisempänä. Valmiina juomana puer-tee on tummanpunaista.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Tee#Puer-tee

Yleinen mielipide on aina väärässä.

petsku
Seuraa 
Viestejä1473

Riippuu kai mitä tilaa, mutta itse sain ~10 € videoadapterin Hong Kongista viikossa postiluukkuun. Lentopostina päivässä Kazakstaniin, toinen päivä Puolaan, vai oliko välissä vielä joku muu rosvovaltio, puoli viikkoa jumitti Saksassa, ehkä junarahtina Tanskan ja Ruotsin kautta Suomeen (lautta toki ennen isäm maata). Sekundaahan se oli kun parin kuukauden päästä irtisanoi itsensä. Kaksi tietokonettakin (jotakin Applen riistopajoista lähteneitä) on muistaakseni reilussa viikossa toimitettu samalta suunnalta, joten lentorahti ainakin tulee oman kokemuksen mukaan joutuisasti.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat