Seuraa 
Viestejä2880

Läheisessä puistossa oli tänään ulkoilmakonsertti. Kävin kaverin kanssa pyörähtämässä siellä. Kävellessämme kohti puistometsän keskellä olevaa hiekkakenttää, jonka reunalla esiintymislava oli, ihmettelin kun yhdessä kohdassa oli 4-5 järjestysmiestä jotka mittailivat meitä tuikeasti päästä varpaisiin. Konsertti oli maksuton ja pääsimme kuitenkin järjestysmiesten ohi.

Kun saavuimme hiekkakentälle niin huomio kiinnittyi ensin siihen, että lavan edessä, ja ylipäätään koko hiekkakentällä ei ollut oikeastaan ketään vaikka bändi ja laulusolisti esiintyivät. Tilanne vaikutti jotenkin omituiselta. Järjestysmiehiä oli enemmän kuin porukkaa tuolla kentällä. Hetken päästä havaitsimme, että hiekkakentän reunaan puistometsän puolelle oli vedetty keltainen muovinauha jonka takana puistometsässä istui melkoisen paljon porukkaa.

Hetken kuluttua homma selvisi. Niiden nauhojen takana istuva porukka oli sitä jengiä jotka olivat ottaneet omat bisset mukaan. Hiekkakentän päinvastaisella puolella, kuin esiintymislava, oli baarikatos joka oli myös merkattu tuolla keltaisella nauhalla. Siellä oli porukkaa joka seurasi bisset kädessä kentän toisella puolella esiintyyvää bändiä.

Tuli omituinen tunne. Aivan kun olisi ollut hölmölässä. Iso lauma järjestysmiehiä huolehtimassa siitä, että yleisö ei pääse 150 metriä lähemmäksi esiintymislavaa. Ei voi kun ihmetellä miksi me täällä Suomessa teeemme tällaista itsellemme. Me kun kuitenkin saamme aivan itse päättää niistä säännöistä joiden mukaan täällä ollaan.

Onneksi pääsen muutamaksi viikoksi pois täältä pölhölandiasta.

Kommentit (1)

Ei lopu ikinä. Pahenee vaan. Päivi Räsänen kieltää keskioluenkin marketeista kohta, Jäätelöihin tulee varoitustekstit että aiheuttaa hukkumiskuolemia, vessanpönttöihin asennetaan pelastusrengas vakiovarusteeksi, Julkisesta sähkötupakoinnista seuraa putkareissu ja kannabissätkän poltosta saa vähintään 2 vuotta ehdotonta vankeutta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat