Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

Naiseni on raskaana ja hän miettii että onko niissä purkki-kalaöljy-kapseleissa samat ympäristömyrkyt kuin kaloissa muutenkin? Vai saadaanko ne siitä öljystä jollain mekanismilla poies? Onko raskaana ollessa turvallista syödä noita kalaöljykapseleita?

くそっ!

Kommentit (6)

Saadaan pois paljon mekanismeilla.

http://www.ifosprogram.com/consumer-reports.aspx

Tuolla on labratuloksia. Kuten näkyy: tiivistetympi öljy(Ultra) on jonkin verran puhtaampaa kuin vähemmän tiivistetty(Natural).

Molemmat varmasti paljon vastaavaa kalamäärää puhtaampia.

Lisäksihän voi käyttää krilliöljyjä tai leväöljyjä, jotka on käsittääkseni kalaöljyä puhtaampia. Tosin EPA/DHA -pitoisuudet ei niissä ole yhtä isot, ja paljon EPAa sisältävää leväöljyä en ole nähnyt missään.

apoc
Seuraa 
Viestejä187
Liittynyt2.3.2009

Möllerin kalaöljyt alipainetislataan ja aktiivihiilisuodatetaan, jotta vierasaineista päästäisiin. Tässä mielessä ovat puhtaampia kuin syöty kala.

jees
Möllerin laatu on ihan samaa luokkaa.

Möller ei kuitenkaan tarjoa kuluttajalle labra-analyysiä tuotteistaan. Ainakaan en ole nähnyt missään.

Nutria
jees
Möllerin laatu on ihan samaa luokkaa.

Möller ei kuitenkaan tarjoa kuluttajalle labra-analyysiä tuotteistaan. Ainakaan en ole nähnyt missään.Sen saa pyytämällä sähköpostilla.

Itse luotan mölleriin ja kalaöljyt ovat turvallisia raskaana oleville.

Jos tulee verenvuotoja tai mustelmia, niin sitten ne eivät sovi ja pitää lopettaa tai ainakin vähentää. Näin kertoi Paula Heinonen radiossa. Pienelle ryhmälle nuo kalaöljyt eivät vaan sovi.

Mutta nuo EPA ja DHA rasvahapt vaan ovat ihan älyttömän tärkeitä ja näinollen niitä kalaöljyjä on kaikkien syötävä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat